Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה הקשה ברנו היא עיצוב הפנים שמזכיר פונטו ספייס.

בסעיף הזה הגולף מנצחת בגדול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה או לא - עניין של טעם, אין מה להתווכח. אבל פונטו ספייס?

.

renault-megane-coupe-photo-6.jpg

וגם, הגולף נראית פשוט מצויין. גם בפנוכו, גם בחוץ.

פורסם

כן, כשאין דבר עיניני להגיד מדברים שטויות.

אולי האימפרציה והאיבו נראות כמו פונטו מבחינת עיצוב הפנים, המאגאן במקום אחר לגמרי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יפה או לא - עניין של טעם, אין מה להתווכח. אבל פונטו ספייס?

אבהיר את כוונתי- הפנים במגאן מורכב מפלסטיק דק שמשדר זול ומעוצב בצורה משמימה ולכן בשל סוג החומר שלו ותחושתו מזכיר לי מאוד את הספייס שהיתה לי לפני כמה שנים.

כן, כשאין דבר עיניני להגיד מדברים שטויות.

אולי האימפרציה והאיבו נראות כמו פונטו מבחינת עיצוב הפנים, המאגאן במקום אחר לגמרי.

אכן כן, כמוני כמוך...

הכוונה היא לאיכות החומרים ושאר רוח ולא למראה הכללי- תשובה לסלבה.

עידן

פורסם

רכב יפייפיה, אהבתי מאוד גם את העיצוב פנים.

האדום פחות מחמיא לה לעומת הלבן המדהים.

Toyota Yaris TS

פורסם
הכוונה היא לאיכות החומרים ושאר רוח ולא למראה הכללי- תשובה לסלבה.

עידן

שמע, מדובר ברכב חדש לגמריי. כמובן שעוד לא הייתי בפנים ולא נגעתי בפלסטיקה אבל על פניו נראה איכותי, מרופד בלא מעט עור ובכלל, נראה דיי היי-טקי.

יותר או פחות טוב מהגולף? לא יודע. בטח לא על-בסיס תמונות מהאינטרנט.

פורסם

אגב, למה DSG 6 ולא 7?

האם זה אומר משהו לגבי חוזקה או יכולותיה של תיבת שבעת ההילוכים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז אני כן נהגתי במאגאן החדשה , לפני כשלושה שבועות בצרפת, הרכב הגיע דנדש מ SIXT , מנוע 1.9 דיזל כמובן 106 כ"ס (הטבה מבחינת מיסוי).

הפלסטיק באיכות גבוהה , גבוהה מאוד אפילו, נושא ההרכבה שופר משמעותית , שלא לדבר על איכות הפנים המשופרת לעומת המאגאן הקודמת.

אכן הגולף החדשה נראית בהחלט טוב מבפנים, אך הפער לא גדול בינה לבין ה 308 ואו המאגאן החדשה, ההבדלים או ההעדפות הם בהתאם לטעמו של האדם הספציפי אשר יבוא לרכוש את הרכב.

מיותר לציין שבאירופה ניתן לבחור קבינה בהירה ולא את השחור הקבוע שאותו מייבאים לארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שמע, מדובר ברכב חדש לגמריי. כמובן שעוד לא הייתי בפנים ולא נגעתי בפלסטיקה אבל על פניו נראה איכותי, מרופד בלא מעט עור ובכלל, נראה דיי היי-טקי.

יותר או פחות טוב מהגולף? לא יודע. בטח לא על-בסיס תמונות מהאינטרנט.

בתמונות נראה מצויין, בפועל לאחר ישיבה ברכב די התאכזבתי מאיכות החומרים ומהתחושה הכללית.

אני מוכן לקבל זאת ביפניות , אבל ברנו זאת הפתעה לא נעימה.

עידן

פורסם

ה-GTI הזו נראית לי יותר כמו מתיחת פנים מאשר רכב חדש לחלוטין. את האינטריור אהבתי מאוד.

פורסם

נו ומה יהיה התג מחיר בצ'מפיון? חצי מיליון שקל?

מה זה משנה, בסופו של דבר מי שקונה כזה רכב בארץ עושה החלטה גרועה לטעמי, פשוט כואב הלב לשלם כ"כ הרבה על...גולף.

אבי.

פורסם
נו ומה יהיה התג מחיר בצ'מפיון? חצי מיליון שקל?

מה זה משנה, בסופו של דבר מי שקונה כזה רכב בארץ עושה החלטה גרועה לטעמי, פשוט כואב הלב לשלם כ"כ הרבה על...גולף.

אבי.

כן אה... מזכיר לי את השרשור על השירוקו לפני שהגיע לארץ .. :idea:

וסיביק טייפ R - הגיוני?

וליאון קופרה ?

A3 2.0T ?

מיני קופר S ?

אלפא בררה?

STI?

C30 T ?

מקווה שהבנת..

מעניין איך הGTI MK5 נמכרה הכי הרבה בסגמנט ... (בטח התימחור שלה היה ממש מוגזם .. :roll: או שמה יש מלא פראיירים , או אולי אתה לא בדיוק האחד שמודע לתימחור הרכבים בקבוצה.. :idea: ) ?? בטח לא בגללי :wink:

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...