Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי לא ניתן להפוך נגן DVD נייד למערכת ניווט,אבל למען הסר ספק פנה ליבואן/למי שקנית ממנו את המכשיר ובדוק זאת מולו (למרות שזה לא נראה ריאלי).

פורסם
תבדוק האם ניתן להשתמש רק במסך לצורך ניווט, כלומר אם יש לו AV IN לוידאו ניתן להכניס לו GPS חיצוני.

ישנה יציאה AV OUT ושני חריצים פנויים ללא שימוש

תמונה :000xky.jpg

האם במקרה זה אפשר לחבר GPS חיצוני?

פורסם
ישנה יציאה AV OUT ושני חריצים פנויים ללא שימוש

האם במקרה זה אפשר לחבר GPS חיצוני?

יציאת AV OUT לא תאפשר לך שום כניסה למכשיר, אתה צריך כניסת AV IN.

פורסם

iv out משמש כיציאה ולא ככניסה, יכול להיות שדרך כניסת הUSB תוכל לחבר את הGPS והDVD ישמש

כמסך בלבד, רצוי לשאול את היבואן או לעיין בחוברת ההפעלה של המכשיר

אלי

פורסם

באותו עניין אני לא מכיר מערכת ניווט שיש לה יציאה למסך חיצוני, כך שגם אם היה לנגן שלך כניסת AV אני לא חושב שהיית יכול להתקין עליו מע' ניווט.

אם קיימת מע' כזו היא בטח לא זולה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
באותו עניין אני לא מכיר מערכת ניווט שיש לה יציאה למסך חיצוני, כך שגם אם היה לנגן שלך כניסת AV אני לא חושב שהיית יכול להתקין עליו מע' ניווט.

אם קיימת מע' כזו היא בטח לא זולה.

בהחלט שקיימות בשוק מערכות ניווט כאלה עם יציאת וידאו. לא ניתן להפוך DVD למערכת ניווט, אבל בהחלט ניתן לחבר מערכת ניווט חיצונית במידה ויש למכשיר AV IN כמו שכבר נאמר כאן.

• תוכן חדש...