Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

150000 ? ב153K אני מקבל כבר פולקסוואגן טוראן :shock: אומנם פחות אבזור, אבל מותג ידוע, איכות שתעלה בבירור על הסינית, גיר איכותי ומוניטין טוב בעולם, מי צריך סינית מאובזרת ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מחזיק בידי את עיתון ממון של אתמול.

הכתב ביצע ברכב נסיעת מבחן, ויש לומר שהוא יצא דיי מרוצה.

נאמר שהרכב נוח מאוד (מושבים מאוד טובים) והמתלים סופגים בצורה מספקת את המהמורות בכביש.

נאמר גם שהביצועים סבירים מאוד, האיכות לא רעה ונראה טוב בעיקר מבפנים.

נאמר גם שהגיר קצת אגרסיבי, מעביר הילוכים קצת בחדות יתר, אך הוא איננו עצלן ונותן קיק כשמבקשים ממנו.

הרכב עצמו לא מרווח כל כך לדבריו של הכתב, אך מספיק מרווח עבור 2 מבוגרים וילד מאחורה, ואף אמר שניתן להכניס 2 כסאות ילדים מאחורה + נער.

עוד אמר שהבגאז' גדול למדי.

קיבל את מירב הנקודות במבחן ריסוק סיני, ומגיע עם לוח שעונים דיגיטאלי לגמרי, 6 כ"א וESP ועוד אבזור מפנק כמו מושבי עור, מקום לחיבור SD, מפתח "חכם" (נאמר שהוא מגושם, גדול) ועוד.

מה אתם אומרים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה מה שאמרתי עד שלא בודקים ומתנסים במותג לא שוללים אותו.:-)

אין לדעת אולי יום אחד הוא יעלה על מרצדס.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לא רואה את עצמי נוגע בסינית...

לא משנה עד כמה טובה (מעניין כמה זה "הכי טוב במבחן ריסוק סיני" לעומת כל שאר העולם...).

פורסם

האמת? נשמע מאוד משתלם ומפתה.

הדבר היחיד שבעייתי הוא אמינות מערכות החשמל והמנוע, כי הגיר גם ככה יפני... (מישהו יודע של איזה חברה?)

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
באמת שאני לא מבין את הזלזול שלכם - מוצרים שמורכבים בסין ויש להם תדמית רעה הם כאלה בגלל שהם זולים. לו המוצר יוצר במחיר הזה בגרמניה, הוא גם היה לא איכותי. היום יש הרבה חברות שמרכיבות בסין - למשל אפל עם האייפוד. מישהו מתלונן על איכות ירודה? כמו כן, הרבה מערכות אלקטרוניקה מורכבות שם ואין שום תלונה על איכות ירודה.

אני מוכן להתערב איתכם שהמושבים במכונית הזאת מצויינים (אולי הם בכלל מגיעים מספק אירופאי?) ולא עשויים מפינצ'ר, ושאתם תאכלו בקרוב את הכובע... התמחור באמת לא משהו, ויכול להיות שרק פראיירים יקבלו את זה בליסינג - אבל הרכב עצמו לא אשם בשיטות של היבואן, ואני סמוך ובטוח שזה רכב מצויין.

קודם כל עם כמות העור שיש בפינצ'ר אתה יכול מקסימוםן לצפות את ידית ההילוכים.

שנית, יש מוצרים סיניים איכותיים אבל הם לא זולים. איכות עולה כסף בכל מקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מחזיק בידי את עיתון ממון של אתמול.

מה אתם אומרים ?

שזו כתבת יח"צ.

אם היא לא מרווחת, איך בדיוק ייכנסו מאחור נער + שני מושבים לתינוק? בפסאט זה בקושי נכנס...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
וזאת בדיוק הסיבה שאתה לא יכול לקנות את הרכב הזה ב-80K.

עכשיו רק נותר להם להוכיח שהם מוצר סיני איכותי בדיוק כמו שאם מחר יקום יצרן בשם ג'ורג' מוטורס בגרמניה הוא יצטרך להוכיח את עצמו לפני שיוכל להחשב כאיכותי למרות המוניטין של ארצו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה היא שהמנטליות של סינים ושל גרמנים היא שונה, לכן גם הגישה לפיתוח מוצר חדש היא שונה..

וסינים תמיד ידעו לעשות מפרטים מאוד מפתים למוצרים שלהם, אך המוצרים שלהם בדרך כלל לא איכותיים ולא עמידים לאורך זמן..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בגדול, אי אפשר עדיין לשלול את הרכבים הסינים. אף אחד מאיתנו כאן לא ישב ברכב, לא הרגיש, ובמיוחד שלא נסע. אז אפשר לדבר רק על התמונות והמפרטים, לא מעבר לכך. אבל בכל מקרה, על המחיר כן אפשר לדבר ו150K זה יותר מדי. אפשר לקנות אוונסיס חדשה ולקבל עודף.

• תוכן חדש...