Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אתה הבנת שהם נותנים כנראה את אותם הביצועים, והסכמת על אותו הדבר.
שסק,

הדבר היחידי שאני הסכמתי עליו זה שהביקורות ב-TA לא רלוונטיות, הם גם נתנו ל-Condor Magic 1000 ציון של 7.4, זה אומר שזה מגבר טוב? לדעתי זה מגבר מזעזע שלא היה נכנס אלי לאוטו גם לא בחינם.

אני אישית לא חושב ולא מעז בכלל להשוואת את ה-S44 של TRU לסדרת ה-PROFILE של GENESIS, לדעתי ה-TRU טובים בהרבה.

אני לא מסתמך על שום ביקורות, רק על האוזניים שלי.

מבחינת רמת רכיבים, איכות בניה ותכנון מגבר ה-S44 טוב בהרבה מה-PROFILE של GENESIS, שלא נשכח לרגע שה-S44 הוא למעשה DM\DS, שני ספקי כוח נפרדים, שני מגברים נפרדים.

בעניין ה-A4? גם אותו שמעתי, לדעתי מתומחר הרבה מעבר למה שהוא צריך להיות והתמורה לא מצדיקה את המחיר, לדעתי ה-S44 טוב גם ממנו. :)

דני.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שסק,

אם אתה מסוגל להביא השוואות דומות עם תוצאות דומות מכתבי עט אחרים - רוב הסיכויים שיש אמת מבוססת בדבריך, על סמך מגזין אחד אי אפשר לקבוע דברים כאלו - מקצועי ככל שיהיה, אתה לא יודע מה מסתתר מאחורי ההשוואה הזו.

לא חיפשתי עוד השוואות מכתבי עת אחרים.

ד"א,

כשעתיד רשם הצהרה לגבי S44 / DLS

לא זכור לי שאתה התלוננת שהוא לא מגבה את דבריו.

(אגב, הוא לא נתן כדוגמא אפילו מקור אחד).

דנניג,

הדבר היחידי שאני הסכמתי עליו זה שהביקורת ב-TA לא רלוונטיות.

דני.

אני מסכים על 3 דברים

הראשון:

לא ניתן להשוות מגבר S-44 למגבר A של DLS,

כי הDLS טוב ממנו.

השני:

ניתן להשוות בין ההגברה של פרופייל 4 של ג'נסיס לבין לS-44 זו ההשואה שיכולה להיעשות.

בדיוק כמו שנעשה בta .

השלישי:

מגבר S-44 הוא לא אנרייטד- במבחן של ta היו יודעים על כך ,

ומכיוון שהם שתקו >> התמונה ברורה.

(אפשר להניח שבtalkaudio .co.uk לא מתנכלים לטרו :-))

פורסם

אם עתיד היה מביא איזו השוואה מאיזה מגזין - אולי הייתי "יורד" עליו.

אבל כל עוד הוא לא הביא דוגמא של השוואה ממגזין כזה או אחר - הוא מביא את דעתו האישית.

זה שהוא חורץ דעה - הוא חורץ דעה אישית.

בדיוק כמו שאני חורץ דעה אישית שלדעתי ג'נסיס נשמעים טוב יותר - אז?

ותשים לב שאם יש חבר פורום אחד (חוץ משומאכר - לא חוכמה :-) אבנר אל תתחיל! :-) ) שהדיעות שלי ושלו מתנגשות - וה-ר-ב-ה - זה עתיד :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כי יש לך דעות מעפנות :)

לכל אדם יש העדפות משלו, אחד אוהב בלונידנית, השני אוהב אותה שחורה.

אשכנזים שנכנסים למסעדת על האש מזמינים מג'דרה, מזרחיים לא יכולים להסתכל על זה כבר.

אחד אוהב דוגי סטייל, השני אוהב מסיונרי.

כולנו חובבי אודיו, זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות העתקים אחד של השני.

לדוגמא טוב שמידן (שסק) בפורום, הוא כל הזמן מתסיס, ומנסה להתלכלך על ציוד כזה או אחר.

זה באמת מוסיף עיניין לפורום שלפעמים קצת "עייף".

פורסם

אני פולני :-)

דוגי סטייל? מיסיונרי? - זה כל כך אולדסקול!

מה דעתך על רטייה על העיניים כשהרגל שלה מוחזקת מתוחה אחורנית לכוון הגב ו... אוקיי - נעצור כאן :-P

חוץ מזה - אחת מהסיבות באיזשהו מקום שבחרתי את הBIT ONE היא כי גם אני קצת השתעממתי מכל ה701\P9\בילט\CARPC שרצים כאן בזמן האחרון :-D

ופאק! מי אוכל מג'דרה בכלל!!! בעעך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מידן,

גם אני מסכים על 3 דברים:

1.את ה-TRU לא שמעת מעולם.

2.נעשתה השוואה בין TRU ל-DLS, ה-TRU טוב בהרבה גם ממנו וגם מהפרופייל של ג'נסיס.

3.ה-TRU הוא underrated ול-TA אין מושג קלוש איך כותבים ביקורת ואיך בודקים מגברים.

כמו שעתיד אמר, טוב שבאת, באמת נהיה קצת משעמם, חסרים פה אנשים שלא מבינים כלום במגברים ושואבים את דעתם מאתרים כאלו ואחרים במטרה להתסיס וללכלך. :)

ביינתים, הנה לך קצת חומר קריאה:

http://www.diymobileaudio.com/forum/member-product-reviews/39624-tru-technology-s44-review.html

פורסם

חבר'ה אני רואה שהכנסתם כאן גם שיקול כלכלי (תמורה למחיר), אז אם נשים את זה רגע בצד, האם ה B-475AD לוקח את A4 בהנחה שאת שניהם אני יכול להביא בערך באותו מחיר?

תודה

פורסם

2.נעשתה השוואה בין TRU ל-DLS, ה-TRU טוב בהרבה גם ממנו וגם מהפרופייל של ג'נסיס.

מי עשה את ההשוואה? עתיד+דננניג+נציגי היבואן בארץ?

3.ה-TRU הוא underrated ול-TA אין מושג קלוש איך כותבים ביקורת ואיך בודקים מגברים.

קצת כבוד ל ta,

זה שהביקורת לא מחמיאה למוצר מסויים ברשותך , לא צריך לגרום לפסילתה.

חסרים פה אנשים שלא מבינים כלום במגברים ושואבים את דעתם מאתרים כאלו ואחרים במטרה להתסיס וללכלך. :)

הביקורת היא לא בכיוון הזה בכלל,

ואל תנסה למשוך אותה לכיוון הזה.

דיעה ששוללת את דעתך- היא דיעה סותרת (רחמנא ליצלן, יכולה להיות אפילו נכונה!)

אבל לא כל דיעה שונה, הופכת להיות התססה ולכלוך.

תנסה להתמודד בצורה מקצועית, ולא בצורה של שלילה.

יש ביקורת לגיטימית על מוצר מסויים,

הם לא שיקרו שם. הביקורות של TA מספיק מכובדות.

פורסם

זה לא יגמר טוב :-P

ניר - הגיע הזמן לתמונות השוואה מאמפ-גאטס... נשק יום הדין :-D

באמת שאין לי מושג מי בנוי טוב יותר, מי חזק יותר ומי יפה יותר (וגם לא ממש איכפת לי למען האמת, לא הייתי מתנגד לאף אחד מהמוצרים של טרו או ג'נסיס) - אני רק יודע מה הטעם שלי בסאונד.

Pioneer TS-X150

פורסם

מידן,

מי עשה את ההשוואה שאתה מדבר עליה? TA? אתר שנותן למגבר Condor Magic 1000 ציון של 7.4? ללא ספק בדיחה טובה.

הדיעה שלך לא סותרת, היא פשוט לא נכונה. :)

העובדות מראות שבכל שרשור שנוגע ל-L&C אתה בוחר להגיב באותה הצורה ולהטיל רפש בכל ציוד שמיובא לארץ על ידם, לכן דעתך היא לא דעה אובייקטיבית על אחת כמה וכמה לא כנה ולא אמיתית, כל מי ששמע את המגבר הזה לא מטיל אפילו את הספק הכי קטן בטיב שלו.

דני.

פורסם

מקרון, אם התקציב זה לא בעיה בשבילך אז עדיף לך לחרוג ממש טיפה לטובת ה B-4100 ,אחד כזה לכל החיים.:wink:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
מידן,

מי עשה את ההשוואה שאתה מדבר עליה? TA? אתר שנותן למגבר Condor Magic 1000 ציון של 7.4? ללא ספק בדיחה טובה.

למה אתה מתעקש להטיל דופי בבדיקת talkaudio ?

תסתכל על כמות ה-reviews שהם מספקים.

הדוטק אוביישן זכו בציון של 8.8 .

המורל סופרמו בציון של 9.2 .

והמגבר שלך( S44) ׂזכה בציון של 7.6 .

כנראה שכל הציונים נראים הגיונים וסבירים,

סביר להניח שהם לא "מתנכלים" לחברות מסויימות.

אני מקווה שתוכל לקבל את העובדה שלפי המבחן מדובר במגבר טוב.

אבל כנראה לא מספיק.

פורסם

שסק(שי?),

בוא נשים דברים בפרופורציות ולא נשכח שאת הביקורות כותבים אנשים כמוני כמוך, ביקורת זה עדיין עניין סובייקטיבי ועם כל זה, כמה עובדות על TA:

א. אפשר להגדיר אותו כ"פורום הבית" של ג'נסיס ולכן הביקורות המעולות.

ב. מורל הינם ספונסרים/מפרסמים ב-TA מזה שנים.

ג. זה ש-TA נכתב בשפה האנגלית לא מעיד דבר וחצי דבר על רמת הידע והמקצועיות שם, הפורום שנחשב להכי מקצועי בתחום, נסגר לצערי.

ד. בהמשך לסעיף א, יש תחרות לא חבוייה בכלל בין ג'נסיס לטרו, עד כדי כך שאדון גורדון בכבודו ובעצמו נכנס להגן על המוצרים שלו באחד הפורומים.

אני לא אכנס לאיכות הרכיבים ומה דעתי על כל אחד מהם, אני פשוט לא חושב שצריך להתייחס ל-TA בתור האורים והתומים בתחום האודיו לרכב, למעשה, הרבה פחות מזה.

איציק

• תוכן חדש...