Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, חבל לבזבז שני ערוצי הגברה כל כך טובים על סאב.

תעבור להגברה אקטיבית על הסט הקדמי ותוסיף עוד מגבר מונו ייעודי לסאב - מונו של סאן דאון יתן לך תוצאה טובה מאוד שלא תבייש את המערכת שלך בגלל שיש בה מגבר של טרו בכזו רמה.

ההשקעה תהיה משתלמת - התוצאה - לפנים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם אדי ,המגבר איכותי מדי בשביל לשים אותו על סאב.ד"א הוא לא 75 לערוץ אלא לכיוון 100 RMS כאשר רכב מונע.כח בכלל לא יחסר לשום סט.לא דואל מונו ולא נעליים

בקשר ל DLS סדרת A או ג'נסיס סדרה3 אז הבילט נמצא רמה מעליהם.גם באיכות וגם מבחינת מחיר שהוא יקר ב 50 אחוזים מ4 ערוצים של ג'נסיס או DLS שהם בעצמם לא פראיירים בכלל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

נכון

זאת הסידרה הגבוה שלהם, והיא מקבילה באופן עקרוני לסידרה הנמוכה של הטרו,

אל תשכח שבעוד DLS הוא יצרן סידרתי רגיל, שיש לו גם סדרות ציוד גבוהות.

טרו הוא יצרן בוטיק שמכוון מאוד מאוד גבוה,

אין לטרו סדרות נמוכות בכלל.

זה בדיוק כמו שלדוגמא HAT הסדירת כניסה שלהם - הקלארוס, זה סידרה שנחשבת ברמה מאוד גבוה ומקבילה נגיד למוראל הייבריד, שזה הסידרה השלישית של מוראל ותאחלס אחת לפני הגבוה ביותר,

פורסם
.ד"א הוא לא 75 לערוץ אלא לכיוון 100 RMS כאשר רכב מונע..

ה B475AD מוצהר 75X4 ב 14.4v ה B 4100 הינו 100X4 ,אולי אתה מתכוון שהטרו הם אנדרייטד,אבל זה לא רשום לי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

עתיד - הכל נכון רק הערה\הארה קטנה.

ההייבריד הוא שתי סדרות לפני הסדרה הגבוהה - אחרי האילייט מגיעה סדרת הסופרימו...

אם כי אומרים שהאילייט לימיטד אדישן יותר טובה ולמען האמת, אני אוהב יותר את האילייט מאשר את הסופרימו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובנוסף לזה המגבר הזה בטוח אנדרייטד - מה שאומר שיכול להיות שהוא ב12.5V מוציא יותר מ75 וואט לערוץ... מפלצת קטנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

100X4 ב 2 אוהם.

אני לא מנסה בשום מצב להצתדק או משהו ,אני קורא מהקטלוג שלהם את הנתונים.:-)

עריכה:אתה יודע מה עזוב אולי הקטלוג טועה,אם בקישור שהבאת מדבר הנציג אזי נכון.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
נכון

זה בדיוק כמו שלדוגמא HAT הסדירת כניסה שלהם - הקלארוס, זה סידרה שנחשבת ברמה מאוד גבוה ומקבילה נגיד למוראל הייבריד, שזה הסידרה השלישית של מוראל ותאחלס אחת לפני הגבוה ביותר,

אתה רוצה אולי לקרוא קצת מאמרים מ talkaudio.co.uk לפני שאתה קובע באופן נחרץ שהS-44 טוב יותר מA4?

הנה קישור לביקורת על מגבר S-44 של טרו בtalkaudio,

אגב, הביקורת לא מרשימה במיוחד, הוא זכה לציון 7.6 מתוך 10.

מגבר של גנסיס פרופייל 4 בtalkaudio , הרשים יותר מS-44 ' למרות שזו הסדרה הנמוכה ביותר של ג'נסיס,

המגבר זכה לציון 8 מתוך 10.

ונגיע לקצפת,

כדאי שתסתכל במבחן הבא של DLS A4 גם מאותו בית יוצר של talkaudio .ציון של 9.6 מתוך 10 (!).

ואם מסתכלים באובייקטיביות על מה שכתוב במבחנים,

יותר קל להאמין (כחובב אודיו) ל-3 מבחנים מפורטים ב-talkaudio,

מאשר למה שכתבת:

נכון זאת הסידרה הגבוהה שלהם, והיא מקבילה באופן עקרוני לסידרה הנמוכה של הטרו,

נ.ב.

אני בטוח שהמגבר S-44 של טרו- הוא לא גרוע.

פשוט אל תשווה אותו לגדולים ממנו.

פורסם

שסק\מידן\גל,

הנסיון העלוב שלך לעוות את האמת ולהציג אותה לא כמו שהיא פשוט עלוב.

פעם אחר פעם בדיונים שנוגעים ב-HAT\SUNDOWN\TRU אתה בוחר להתערב ולהציג את הדברים בצורה מעוותת על מנת לעשות נזק כזה או אחר ליבואן.

בוא נציג את האמת כפי שהיא?

Genesis Profile 4 \ TRU Technology S44 - שניהם קיבלו את אותו הציון בדיוק בקטגוריית SQ Output ו-Power Handling, מבחינה קוסמטית בלבד TA אהבו יותר את Genesis, זה לא מעיד אפילו לא מעט על איכות או טיב המגבר, לכן זה לא נכון להגיד שהמגבר הרשים יותר, המעטפת החיצונית שלו \ גוף הקירור הרשים יותר.

לעניין ה-DLS A4, אין ספק שהוא מגבר טוב, האם הוא טוב יותר מה-S44? אחרי שבדקתי את שניהם, לדעתי האישית? לא.

משום מה הביקורות ב-TA נראות לי קצת לא אובייקטיביות, מגברים של Blaupunkt\VIBE\MTX מקבלים ציונים של 8\9 שבכל מקום אחר בעולם הם נקטלים, נראה לי קצת חשוד, מצטער.

פורסם

פעם אחר פעם בדיונים שנוגעים ב-HAT\SUNDOWN\TRU אתה בוחר להתערב ולהציג את הדברים בצורה מעוותת

אני לא מציג דברים בצורה מעוותת,

אני פשוט נותן קישורים למקומות אחרים.

דבר שני:

אני לא מצליח להבין מאיפה מגיע הביטחון המוחלט,

לקבוע שמגבר כמו S-44 מושווה למגבר כמו A של DLS.

כך זה החל:

באופן עקרוני, הבילט היא סידרה גבוה יותר מבחינת המיצוב, מאשר הA של DLS.

זאת אומרת - שאם משווים, אז בפועל יותר נכון יהיה להשוות S44 או S45 של טרו, לA של DLS.

ומקרון 1 שאל שוב , למען הסר ספק:

עתיד, ה A זו לא הסדרה הגבוהה של DLS?

ועתיד , עדיין לא בודק או מסביר , אבל קובע נחרצות :

נכון

ואם כבר ההשוואה הנכונה צריכה להיות בין ה-S-44 לבין הפרופייל 4 של ג'נסיס,

גם אתה הבנת שהם נותנים כנראה את אותם הביצועים, והסכמת על אותו הדבר.

בוא נציג את האמת כפי שהיא?

Genesis Profile 4 \ TRU Technology S44 - שניהם קיבלו את אותו הציון בדיוק בקטגוריית SQ Output ו-Power Handling, מבחינה קוסמטית בלבד TA אהבו יותר את Genesis, זה לא מעיד אפילו לא מעט על איכות או טיב המגבר, לכן זה לא נכון להגיד שהמגבר הרשים יותר, המעטפת החיצונית שלו \ גוף הקירור הרשים יותר.

.

אני לא מסתכל על ההבדלים של הקוסמטיקה , זה זניח ובטל בשישים.

מה שמעניין זו ההגברה ולא הצורה של גוף הקירור.

אבל ואם ההגברה של הפרופייל של ג'נסיס דומה לS-44 , זו ההשואה שצריכה להעשות.

שי .

פורסם

אני באופן אישי,

בכלל לא אוהב את כל הסקרים והחוות דעת האלו - במובן של לחרוץ איזה מוצר טוב יותר. זה כל כך אינדיבידואלי.

אני משתמש בחוות דעת האלו רק בשביל לדעת במובן כללי מה היא רמתו של מוצר X - וזהו.

אם אני מחפש מוצר שיש בו פיצ'רים מסויימים אז אני קורא את ההשוואות הללו והמפרטים הטכניים בכדי לדעת מה יותר משתלם לי מהבחינה הזו.

אבל אני פשוט לא מסוגל להסיק משום השוואה שכזו שמוצר אחד טוב יותר מהשני - בטח שלא כשמדובר על תחום שטעם אישי בו הוא ראשון במעלה.

מגוחך לגמרי לבוא בהצהרות כאלו.

אם היו נותנים שם ציון 10 לקומפוננט מורל סופרימו - הייתי קונה אחד?

אם היו נותנים שם ציון 10 לקומפוננט של פוקל אוטופיה - היית זורק את הסופרימו לפח?

בולשיט!

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הייתי קונה ולא זורק על סמך ביקורת,

אבל כן כדאי להיכנס לפרופורצייה,

המבחן הזה הוא מדד השוואתי מכיוון שמדובר על מגברים,

לא מדובר על רמקולים (שם יש רכיב חשוב לטעם האישי).

נחזור לנושא,

בדקו את הS-44 בta, המגבר זכה בציון של 7.6 מצטבר.

הציון די נמוך (גם אם מתעלמים משיקולי "קוסמטיקה").

בנוסף לכך,

לא נאמר שהוא אנדרייטד ולא נמצאו תכונות "נשגבות" אחרות.

(לכן כדאי להשוות בין מוצרים באותה קטגורייה, כמו פרופייל 4 וטרו S44 ).

פורסם

שסק,

אם אתה מסוגל להביא השוואות דומות עם תוצאות דומות מכתבי עט אחרים - רוב הסיכויים שיש אמת מבוססת בדבריך, על סמך מגזין אחד אי אפשר לקבוע דברים כאלו - מקצועי ככל שיהיה, אתה לא יודע מה מסתתר מאחורי ההשוואה הזו.

אני יכול לעשות השוואה שכזו או יותר נכון בחירה שכזו רק על סמך הנסיון האישי שלי.

אני באופן אישי דווקא יותר נוטה במגברים לכוון של ג'נסיס - וביחד עם זאת, צוות לאוד אנד קליר הם חברים לכל דבר בחיי הפרטיים ואני יכול לאמר לך את הדברים הבאים.

היבואן לאוד אנד קליר מייבא לארץ מוצרים לא פחות ממעולים, למען האמת הם חוללו מהפכה בפורום ובתחום הזה בארץ ע"י פריצה לשוק עם מוצרים כגון

הייבריד אודיו - קלארוס ולגטייה - סט מהפכני מבחינת המחיר לעומת התמורה. רמקולים שזוכים במספר תחרויות SQ רב מאוד, עולים פחות או יותר כמו סטים של מורל באותן הרמות כאן בארץ - עם הבדל אחד ויחיד - הם מיוצרים ומיובאים מארה"ב.

יחסית למחיר שהם עולים במרחק של כמעט 6000 מייל מכאן הייתי אומר שהמחירים של היבואן הוגנים ביותר.

מוצרים של חברת סאן דאון - מדובר על מגברים שהם ללא ספק, בתמורה לתג המחיר שלהם מגדירים את הרף עבור המושג BVM - best value for money

מגברים של חברת TRU - כמו שכבר עתיד ציין, חברה שמייצרת מגברי בוטיק.

אתה יכול לטעון שסדרת הסטיל של טרו קיבלה ציון נמוך יחסית לג'נסיס, אתה יכול להביא השוואות ככל שתרצה.

אבל בסופו של יום אתה עומד מול מציאות שגורמת לך לרכוש מוצר מכמה סיבות:

א. יבואן טוב שנותן שירות מעולה ואמין.

ב. מוצר באיכות יוצאת מן הכלל.

ג. טעם אישי.

ד. מחיר.

אני יודע שבשבילי - סעיפים א' ב' ו-ד' הם תמיד פקטור מנצח כשאני רוכש מלאוד אנד קליר.

אם זאת - אני לא מוכן לא להיות נאמן לעצמי ואמיתי עם עצמי - אני באופן אישי, נמשך יותר בטעם שלי מכל המערכות ששמעתי - למערכות שההגברה בהן היא של ג'נסיס.

אהבתי מאוד את הבילט 6 אצל דני ואת הסטיל אצל דני, אהבתי מאוד את המערכת של איציק וגם אני מאוד אוהב את הסאונד אצל ELI I

אבל משום מה אהבתי יותר את הצליל במערכת של עופר (גם בסט של הלגטייה וגם בסט של האילייט + הורנים בפולו) ואת המערכת הראשונה ששמעתי אצל יאריק בה מורל הוגברו על ג'נסיס ועוד ועוד דוגמאות.

אני לא יכול לחרוץ דעה בשום פנים ואופן - בשביל אף אחד חוץ מעצמי.

לא משנה כמה השוואות אני אשפוך על דפי הפורום הזה.

נ.ב - אני יודע שדבריך לא קשורים בשום דבר ללאוד אנד קליר אבל אלו הם מוצרים שנמכרים ע"י ואני חושב שאם אתה מדבר על השוואת מוצר אחד כלפי מוצר שני - כדאי שתביא יותר מדוגמא אחת כי אני מאמין שהם יוכלו לספק תגובה עם משקל זהה לזו שלך אשר תסתור אותך - אני מקווה שכך יהיה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...