Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להשכיר רכב לשבוע באיטליה, היכן כדאי להזמין? בארץ דרך סוכנות נסיעות או דרך אתרים בחו"ל של חברות ההשכרה?

איזה חברת השכרה זולה ומומלצת? ממה להזהר? על מה לשים דגש?

אין צורך ברכב מיוחד או ספורטיבי.

תודה לעוזרים.

פורסם

מניסיון העבר שלי עדיף ללכת עם החברות הגדולות מכיוון שבמקרה של תקלה/תאונה השירות שלהם מאוד מהיר ויעיל.

לי יש כרטיס חבר מועדון של AVIS, לא עולה לי דמי השתתפות, אני מקבל 10-15% הנחה על כל השכרה + שדרוג חינם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני שכרתי רכב בצרפת דרך האתר של שלמה סיקסט והמחיר שלהם היה הזול ביותר וגם הרכב היה רגה גבוהה יותר

(פיאט בראבו חדשה).

תמיד כדאי לשכור דרך אתרי החברות בישראל ובדוק בבאדגט, אויס, הרץ, יורופ קאר וכאמור שלמה סיקסט.

אתה בוחר קטגורית רכב, ימים וכו' ומקבל מחירים, הדפס אותם ובצע השוואה.

שים לב לכך שיהיה מזגן שלפעמים נחוץ גם בחורף האירופאי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ממה להזהר? על מה לשים דגש?

כאשר אתה ניגש לחניון לאסוף הרכב, לפני שאתה נכנס ונוסע: הקף את הרכב מכול עבריו ובדוק: שריטות, גלים בפח, מכות וכו'. אל תתעצל והתכופף מתחת לרכב וחפש נזילות, כבלים רפויים וכו'. בדוק צמיגים. היכנס לרכב ובדוק סביבותיך: חפש ריפוד ו/או חלקי "סלון" מתפרקים או פגומים. בדוק המצאות מצית הסגריות, אם יש. בדוק מראת נהג בפנים הרכב, זו בשמשה הקדמית. אני פעם נתקלתי במראה שנותקה ורק הוחזרה וננעצה חזרה למקומה למראית העין. נגיעה בה והיא נפלה. פתח תא מטען ובדוק כנ"ל, כמו כן בדוק הימצאות משולש, גלגל רזרבי וכול מה שהחוק האירופאי דורש. וודא תקינות האורות. כול פיפס הכי קטן שתמצא - תתעקש באדיבות אך באסרטיביות שירשם בניירת ההשכרה. כמובן בדוק גם הימצאות דלק במיכל והתאמת הכמות לרשום בנייר; כך עליך גם להחזיר את הרכב. אם אתה מחזיר בשבת או ראשון - ברר במקום היכן להשאיר כול דבר, רכב כמובן, אך גם ניירת ומפתחות. יש חברות הדורשות את הניירת בתא ניפרד, ומפתחות בתא אחר. כך טלפון המאויש בסופי שבוע. שים לב: רוב החברות באיטליה לא מאשרות כניסת הרכב לסיציליה (באמת מענין למה...). עוד דבר מעצבן באיטליה: מיעוט דוברי האנגלית. שים לב, זה יכול מאד (מאד!) להקשות. כול האמור לעיל הוא מתוך ניסיון אישי.

תעשה חיים.

פורסם

פיליפ, אני ממליץ לך גם לבדוק באופרן.

יש לי ניסיון טוב מאוד איתם, וכשקיבלתי רכב שלא הייתי מרוצה ממנו, הם הסכימו לשדרג אותי ללא עלות נוספת, ובאופן כללי גם נתנו שירות מצוין.

המחיר ההתחלתי שלהם אומנם היה מעט גבוה, אולם לאחר שמצאתי באינטרנט הצעה זולה יותר, הם ניאותו להשוות את המחיר שלהם למחיר שמצאתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דווקא עד עכשיו ההצעה הכי טובה שנתקלתי בה הייתה באתר של איסתא, פיאט פונטו לשבוע ב-240 אירו.

באתרים של חברות ההשכרה עצמן המחיר עומד על כ-300 + אירו לשבוע לאותו סוג של רכב.

פורסם

גם אני בחיפושים להשכרת רכב, אני צריך ביולי לשבוע "ירח דבש":shock:

מצאתי פיאט 500 לא זוכר כמה אבל +- 300 יורו

פורסם
גם אני בחיפושים להשכרת רכב, אני צריך ביולי לשבוע "ירח דבש":shock:

מצאתי פיאט 500 לא זוכר כמה אבל +- 300 יורו

גם אני מצאתי פיאט 500 לשבוע ב-307 אירו, אם אני זוכר נכון זה ביורפקאר, מנוע 1.2 :roll:

פורסם
אם תוכל להסתפק בפנדה, נסה כאן. רוב הסיכויים שזה יעלה פחות מ-200 יורו לשבוע.
לצערי אין להם סוכנות בורונה, שזה היעד שלי.

תודה על העזרה :-)

פורסם

זה אחד החסרונות בטיסה ליעד שמשמש בעיקר טיסות פנימיות- מעט שירותים בשדה,מעט שעות פעילות.

עם 3 השדות הגדולים של מילנו (לינאטה,מלפנסה,ברגמו) ורכבות טובות ורונה נהפך לכלום

פורסם

ועוד שאלה קטנה, עד עכשיו הייתי בטוח שיש צורך לעשות רישיון נהיגה בינלאומי אבל מישהו אמר לי שעם הרישיון החדש אין צורך בזה, אז צריך או לא?

• תוכן חדש...