Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמוקרטיה של השמאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ביזיון.

צריך לאפשר לכל אחד ללמד כל עוד שמה שהוא מלמד זה דבר נכון מבחינה מקצועית בלי קשר לדיעותיו.

מה שמצחיק שעורכי דין לעתיד שהולכים לשכנע את כל העולם ואשתו למה הרוצח/אנס/גנב שאותו הם מייצגים הוא טלית שכולה תכלת ושבעצם מגיע לו פרס ישראל הם אלה שיוצאים נגד מי שמתוקף תפקידה עשתה את אותו הדבר.

ד"א, מבחינה הנדסית שיטת הפלקל היא שיטה גאונית רק שהיא דורשת יישום מאוד קפדני כך שללמוד הנדסה ממציא השיטה זה בכלל לא דבר פסול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. מה הקשר לדמוקרטיה?

2. אוניברסיטת ת"א החליטה להעסיק אותה ולהעביר את הקורס כמתוכנן

3. ההפגנה הייתה של סטודנטים הזויים משמאל ומולם סטודנטים הזויים מימין.

בקיצור, אתה מחולל מהומה רבה על לא דבר.

הנה אלה הפגינו ואלה הפגינו מולם והכל בסדר. דמוקרטיה בשיא תפארתה. אסור לאזרחים להביע את עמדתם באופן שמתיר החוק?

אתה מציע סתימת פיות?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

סתימת פיות זה מה שניסו לעשות לגברת הנ"ל, לא פחות מאשר ראש החוג באוניברסיטה המדוברת.

ומי שחולל את המהומה הם אותם פרופסורים אשר פסלו את הגברת מראש, יש לזה איזה קשר קלוש לדמוקרטיה כאשר אותם פרופסורים משתיקים ומבקשים להעלים כל אחד בעל דעות שונות משלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אלוהים אדירים, איזה קשקוש בלאבוש!

אסור כבר להפגין במדינה הזאת?

כולה הפגנה, לא שזרקו עליה רימון יד והרגו מפגין, זאת הדמוקרטיה עפ"י הימין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלוהים אדירים, איזה קשקוש בלאבוש!

אסור כבר להפגין במדינה הזאת?

כולה הפגנה, לא שזרקו עליה רימון יד והרגו מפגין, זאת הדמוקרטיה עפ"י הימין!

איך לא הכנסת את רצח רבין גם לפה??

עוד צורה של סתימת פיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צודק, תודה על העזרה. :twisted:

בקיצור, לעניין ובלי התלהמות, בסה"כ הפגנה של קומץ אנשים שמשהוא מפריע להם, בכלל לא משנה אם הם שמאלניים, ימניים, ניאונאצים או פאנאטים למען זכויות בעלי חיים, יש להם את הזכות להפגין ואני לא מבין מה כ"כ מפריע לך בזה.

למרזל מותר להפגין בא.א. פחם ולהם אסור להפגין נגד מה שמפריע להם?

פורסם

עזוב רגע את ההפגנה, מה עם ההתבטאות של אחד מהפרופסורים באוניברסיטה שקרא לא להעסיק אותה ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לי מושג מה התקנות האטיות של פקולטות בישראל ומה מותר לו לעשות ואסור לו להגיד בפומבי, בכל מקרה אני חושב שזאת היתה טעות מצדו ובמסגרת הפתגם הידוע "הכלבים נובחים והשיירה עוברת" אני לא חושב שצריך להתיחס לכל אידיוט שנובח, עובדה שהיא עדיין במישרתה ואף אחד לא לקח את התגובה המטומטמת שלו או את ההפגנה הלגיטימית בצורה רצינית.

אני חושב שמי שהפגין ומי שהתבטא נגדה הוא אידיוט מושלם שלא שייך בכלל לשמאל השפוי אלא אולי לשמאל הפנאטי או לשמאל הראדיקאלי אבל זכותם להגיד מה שהם רוצים בדיוק כמו שזכותו של מרזל לצעוד בא.א.פחם ואם חו"ח היא הייתה מפוטרת מהאוניברסיטה, למרות שאני שמאלני הייתי מגיע להפגין בשמחה נגד פיטוריה ובעד השבתה המיידית לתפקידה!

פורסם

מצד שני יש את המרצה שמלמד אותי "מבנה חברתי של ישראל", הוא אחד האנשים הכי מרגיזים בעולם כי הוא ערבי שמאלני קיצוני עם אג'נדה.

כעיקרון, אפשר לסכם את הקורס שלו כ"גברים אשכנזים חילונים מדכאים ערבים, נשים, מזרחים, רוסים, דתיים וכל מי שהם רואים".

עוד צורה לסכם את הקורס היא "יהודים, החוצה!".

משהו אחד זה להתעצבן ומשהו אחר מאוד הוא להפגין נגד מרצה. זה פשוט דבילי.

פורסם

בתור מי שלמד במוסד השמאלני הזה במשך יותר מ4 שנים, אתם לא יודעים בכלל מה הולך שם. זה רק קצה הקרחון.

אני לא אשכח שארגנו הסעות מאורגנות של משלחות שסייעו למשפחות מחבלים מתאבדים שבתיהם נהרסו ע"י צה"ל,

לבנות אותם מחדש.

(כמובן שצה"ל הרס אותם מיד חזרה)

כמובן שיש הפגנות שמאל בלי סוף,ההסעות המאורגנות להפגין ליד גדר ההפרדה יוצאות בין היתר מהאוניברסיטה.

אני לא אתפלא אם תחת המקום הזה יתפתח תא טרור של אל-קעידה.

האפלייה המתקנת לטובת ערבים היא בלתי נסבלת, אנשים שלמדו איתי הודחו באמצע התואר לאחר שנכשלו בשני מבחנים בשל שירות מילואים ולא קיבלו צ'אנס לתקן, לעומת זאת ערבים שנכשלו כשלון חרוץ בכל מבחניהם הועברו בכוח משנה לשנה באמצעות אפלייה מתקנת שערורייתית.

אני לא נכנס לכך שמסבסדים להם את הלימודים, מקלים עליהם בתנאי הקבלה ואם אתה לא ערבי הסיכוי שלך להתקבל למעונות הוא אפס אפסים.

ולמה זה מגיע להם בעצם? הייתי עושה אם כבר אפלייה בכיוון ההפוך מכיוון שלא תרמו כלום למדינה הזאת, רק מצצו ממנה את הדם.

אני מצפה ממוסד אקדמי מוביל המתיימר להיות גם מכובד, להיות א-פוליטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למרזל מותר להפגין בא.א. פחם ולהם אסור להפגין נגד מה שמפריע להם?

למרזל מותר להפגין בשטח אום אל פאחם? בדיחה טובה.

זה אולי רק בתיאוריה, אבל במציאות? כבר כמה חודשים עברו מאז שבית המשפט אישר את התהלוכה, ועדיין שום דבר לא זז. יותר מזה, כשמרזל הגיע לאום אל פאחם ביום הבחירות לא נתנו לי להיכנס, וכשבא חבר כנסת אחר (לא זוכר כבר את שמו) גם כן התחילו שם מהומות והוא התחפף.

הערבים במדינה הזאת חסרי כל רסן ובושה. העיקר כשמשהו לא מוצא חן בעיניהם אז הם יודעים לבכות שזאת אפליה, וגזענות וכי יש להתייחס אליהם כמו אל כל שאר תושבי המדינה, אבל כשזה מגיע למינימום של הנתינה מצידם זה לא. לעשות שירות לאומי? מה פתאום (ויפה שחלק ממש קטן אולי עושה, זה עדיין לא מספיק) לא לתמוך בארגוני טרור ולא לשלול את קיומה של מדינת ישראל? לא ולא

נראה לך שאם איזה חבר כנסת ערבי היה מגיע לירושלים ומאות (או אפילו אלפי) פעילי ימין היו מתפרעים הביקור שלו היה מבוטל? בוודאי שלא, היו מביאים כוחות יס"מ, מג"ב וכדומה ומאפשרים את הביקור שלו בכל מחיר, אבל כשחבר כנסת מהימין רוצה להגיע לאום אל פאחם (ולא משנה מה מטרת ביקורו) אז זה לא, כי פוחדים שהערבים יתעצבנו חלילה ויתחילו להתפרע.

כשרצו לעשות את מצעד הגאווה בירושלים אז בשביל זה מצאו מספיק כוחות במשטרה, וידעו לאבטח את מאות או אלפי הצועדים, ולהגן עליהם מכל אלו שהיו נגד וניסו לפגוע בהם, אבל להגן על כמה פעילי ימין באום אל פאחם זה בלתי אפשרי פתאום (ואני סתם מביא את המצעד כדוגמא, אין לי שום בעיה עם זה שהם צעדו).

הבעיה היא שהמשטרה והממשלה מורידים כל פעם שוב ושוב את הראש בפני המיעוט הערבי, וכך החוצפה שלהם גדלה כל פעם יותר ויותר וכך גם ההתרפסות של המשטרה והממשלה מולם.

אישית אני מאוד מקווה שהממשלה החדשה תדע לההחזיר את כולם למקום, ולהוריד את הראש לאלו שחושבים שלהם מותר הכל.

פורסם

מעניין, אני שמאלני אבל אני בעד שהיא תרצה באוניברסיטה. חברה שלי אפילו הייתה בהרצאה הספציפית הזאת. אז רגע, אני לא שמאלני אופייני? או שזה צבוע מצדי? :-P

כמו שנאמר כאן - כולה הפגנה. ואפילו לא גדולה במיוחד. אפשר לחשוב, ובטח שהיא לא מייצגת דעות של אוכלוסייה שלמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה דברים: קודם כל, מכתב המחאה של אותו פרופ' מדובר (פרופ' מדובר) זכה בעצמו למחאה מצד מרצים אחרים בפקולטה, לא פחות בכירים.

שנית - הפגינו, אז? השיעור נמשך והסמסטר נמשך.

דווקא אחד הקורסים המעניינים יותר בתואר, אגב.

• תוכן חדש...