Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזרתי עכשיו מנתניה. שברתי את השיא שלי.

ואנשים בנתניה פשוט מפגרים. אמרתי לאיזה אחד (שעמד לידי ברמזור) שהוא בלי אורות והוא שואל אותי "למה אורות?" (נכון שלא חייבים בעיר, אבל במזג אוויר הזה...)

מזל שאני לא מנתניה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אבל כנראה שאני טועה גם שנסעתי באיילון אתמול והיו רוחות מאד חזקות האוטו ממש התחיל לזוז לי כמו פיאט אונו ואני רק על 100 :shock: וגם שאני מתחיל את הנסיעה בגשם כמובן וקצת גז אז האוטו פשוט עומד במקום.

טוב כנראה שלא משנה מה עושים לאוטו הזה, צריך לזכור שיש לו בסיס גלגלים קצר, וגם שהאוטו הזה קטן ולא משנה מה אומרים האוטו הזה לא מסוגל להתמודד עם תנאי מזג אוויר קשים.

לסיום האוטו הזה רק מהנה לנהיגה בכביש יבש ומזג אוויר טוב.

גם אני הרגשתי כאילו האוטו עומד לעוף מידי פעם ברוחות, גם בכביש ישר.

אצלי אין שום הנמכה/ שיפורים למיניהם.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
על רטוב, כשבולמים חזק (ואין ABS) האוטו יזוז הצידה לפי שיפוע הכביש ועוד גורמים רבים!!!!!!!! הסיפורים שלכם זיעזעו אותי! רוחות חזקות יזיזו כל אוטו הצידה ביחוד במהירויות גבוהות! נוסף על כך, כל פעם שנכנסים לשלולית קטנה עם צידו של האוטו השלולית עוצרת אותו בצד אחד וזה ממש מסוכן!

בכל מקרה חברה, תתבגרו מעט ואל תעשו שטויות בחורף זה מסוכן מ-א-ו-ד

ואגב, כל השיפורים (הקשחות הנמכות וכ"ו) פחות משמעותיות כאשר הכביש רטוב וחלק

ורק כדי להבהיר מה עלולות להיות התוצאות של מים קצת עמוקים בצד אחד - קראו את ההודעה הנ"ל:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-6371495,00.html

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

דבר ראשון לא משנה איזה מכונית יש לך אם אתה עומד בגשם ולוחץ על דוושת הגז האוטו לא יזוז אתה תשמע את הגלגלים נעים אבל לא האוטו לא יזוז- אחיזה נמוכה בגלל המים

דבר שני המכונית שלך קלה מאוד אם קצת רוח צד אתה תרגיש את המכונית זזה מצד לצד

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם

אני נסעתי שלשום בערב (יום שישי) בערך על 110 קמ"ש בכביש 44 (באיזור אזור) ובחיי שהאוטו התנדנד בין נתיב לנתיב !!! :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...