Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות בקרוב אוטו חדש.

מאוד היתרשמתי מהאיכות והאמינות של סקודה

הדגם הספציפי: אוקטביה טורבו דיזל עם גיר ידני ומנוע 1.9.

מה דעתכם על הדגם הנ"ל וביכלל על סקודה מבחינת האמינות של המכוניות, השירות והמחירים (עד כמה הם מציאותיים)?

מהי צריכת הדלק של הסקודה כי לפי מה שאומרים, גירסאות הדיזל מאוד חסכוניות אצל סקודה.

אם יש למישהו את הדגם הנ"ל או ביכלל סקודה, אשמח לישמוע על שביעות רצונכם מהאוטו.

עריכה: ולגבי מיסים, עלויות אחזקה וכו', כמה זה עולה בערך?

תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב.

פורסם

רכב מעולה, נוח, איכותי (מה אתה מצפה מפולקסוואגן), עיצוב סביר מאוד, מרווח למדי.

אני יכול לספר לך בעיקר על המנוע :

לי יש את אותו מנוע בדיוק בפולקסוואגן טוראן (מיניואן) שהוא יותר כבד מהסקודה.

המנוע חזק מאוד, זאת אומרת אין חסרון בכוח אף פעם, תמיד יש כוח זמין, לא צריך לחשוש לבצע הקפות וחוץ מהשהיית טורבו קטנה בהתחלה הוא מזנק טוב מאוד מ-0.

מנוע חזק מאוד בכל אופן, ובינתיים גם אמין.

אני נוסע עם הרכב הרבה, ובד"כ עם ציוד דיי כבד בתא המטען, וצריכת הדלק שלי בממוצע היא בסביבות 1:12 במשולב או 1:14 כשרוב הנסיעה מחוץ לעיר.

נ.ב : למרות שגיר DSG נחשב חסכוני כמעט באותה מידה כמו הידני, יכול להיות שבידני צריכת הדלק תהיה טובה יותר, לכן תוסיף למשקל הנמוך יותר את הגיר ותצפה לצריכת דלק ממש טובה לדעתי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הביטוח אכן לא זול. נסה לקבל הצעות מחיר אצל חלק מחברות הביטוח רק שתראה פחות או יותר מה סדר גודל המחירים.

פורסם

בתור אחד שבילה המון המון המון המון עם הרכב הזה, בכל הגרסאות הסוגים והמינים.

האוקטביה מצויינת.

הגיר DSG מצויין.

אני הייתי הולך עליו ולא על ידני.

תבדוק מחירי ביטוח לפני אומרים שהם מאוד גבוהים כי הרכב מאוד גניב.

היא עברה עכשיו מתיחת פנים ונראית טוב מאוד.

תבדוק גם את הג'טה אולי היא תתאים לך יותר.

פורסם
בתור אחד שבילה המון המון המון המון עם הרכב הזה, בכל הגרסאות הסוגים והמינים.

האוקטביה מצויינת.

הגיר DSG מצויין.

אני הייתי הולך עליו ולא על ידני.

תבדוק מחירי ביטוח לפני אומרים שהם מאוד גבוהים כי הרכב מאוד גניב.

היא עברה עכשיו מתיחת פנים ונראית טוב מאוד.

תבדוק גם את הג'טה אולי היא תתאים לך יותר.

מה זה DSG ביכלל ומה ההבדל בינו לבין הגיר הידני הרגיל?

אני מחפש את הדגם החסכוני ביותר בדלק גם אם זה בא על חשבון הביצועים (רק לא כמו טויוטה פריוס).

עד כמה ה- DSG חסכוני?

בקשר לפולקסוואגן ג'טה, חשבתי עליה, אבל סקודה הרבה יותר גדולה ומרווחה (תא מטען) וגם הסקודה מיוצרת בצ'כיה לעומת הג'טה שמיוצרת במקסיקו.

בקיצור: מה אתם ממליצים?

אגב: איזה מהדגמים אתם יותר ממליצים מבחינת אמינות, ביצועים, ביטוח, צריכת דלק ועלות טיפולים: אוקטביה או ג'טה?

פורסם
איזה מהדגמים אתם יותר ממליצים מבחינת אמינות, ביצועים, ביטוח, צריכת דלק ועלות טיפולים: אוקטביה או ג'טה?

אמינות, ביצועים, צריכת דלק, אין צורך להשוות פשוט כי מדובר על אותו המנוע. הביצועים וצריכת הדלק כמעט וזהים. הביטוח יקר יותר בסקודה (אל תתעצל, תתקשר לכמה חברות ותשווה מחירים). ה-TDI הידנית תהיה חסכונית יותר מה-TDI בעלת ה-DSG.

פורסם

1. אני בכלל לא בטוח שהידני יותר חסכוני מה-DSG.

ואין לי כוח לבדוק בנותני יצרן.

2. ג'טה או אוקטביה? מכיוון ששתיהן פחות או יותר אותה גברת בשינוי אדרת, אז נסיעת מבחן בשתיהן תפתור לך את הסוגיה אחת ולתמיד.

פורסם

הידנית חסכונית יותר מה-DSG.

olegnes, אתה רוצה עזרה אבל לא נעזר במה שמיעצים לך. קודם כל ברר מחירי ביטוח שתראה כמה תצטרך בערך לשלם על האוקטביה - אולי כשתשמע את המחיר תשנה את דעתך לגבי האוטו (והיו גם כאלה). האוקטביה גם זולה מהג'טה בכ-9K ש"ח אם אני לא טועה.

פורסם

בחודשיים האחרונים יש לנו בבית אוקטביה 1.6 בנזין כרכב גישור בין שני רכבי חברה.

אני מאוד נהנה מהרכב הזה, אמנם לא רכב עם יכולות דינמיות מיוחדות, אבל איכותי ומרווח ביותר.

תא המטען ענק (ושימושי מאוד בגלל הדלת החמישית) ואיכות ההרכבה טובה למדי (פה ושם פלסטיקה לא איכותית, אבל עדיין ברמה גבוהה יותר מהיפניות\ קוריאניות), למרות שאני מאמין שהגטה תהיה איכותית יותר (עניין של הגדרת הקונצרן).

אתה חייב לבדוק את נושא הביטוח של האוקטביה, יכול מאוד להיות שההפרש במחירים בינה לבין הג'טה מתקזז אחרי שנתיים של ביטוח מקיף. האוקטביה היא מונית פופלארית וזה הופך אותה לגניבה מאוד (בטח שדגם 1.9 דיזל) והתדמית שלה נמוכה יותר מהג'טה, מה שאומר שהיא כנראה תהיה קצת פחות סחירה בעתיד.

סה"כ האוקטביה יופי של אוטו שיענה היטב לדרישות של האדם הממוצע מרכב משפחתי. אני חושב שהדגם הזה אטרקטיבי יותר כמשומש ולא ברכישה כחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...