Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ואידיאליזם או ציונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי באוטו דיפו מצבר תוצרת הארץ עולה 680 .בררתי מחוץ לסניף מצבר גרמני עולה 520 של וורטא.

למישהו יש ספק שוורטא זו פירמה לא טובה ? אבל גם אם אני רוצה לקנות רק תוצרת הארץ אוטו דיפו לא מאפשרים לי,מוכן גם לשלם 15 אחוז יותר על וולטה ובלבד שיהיה תוצרת הארץ,אבל הפרש 25 אחוז עם תוצרת וורטא לא מתקבל על דעתי,לא קניתי לא זה ולא זה,ולכן אני פונה לפורום.

כיצד אתם רואים את המצב המוזר הזה,ועוד המוכר אומר לי ש וורטא פשטו את הרגל וזה חמש דקות אחרי שבררתי מחיר וראיתי אותו במו עייני.

מה אתם הייתם עושים במקומי,ומי יכול להסביר מה ההגיון להחזיק כזו רשת ענקית ולדרוש מחיררים מופקעים מהיסוד ללא כל התחשבות בשוק המתנהל מסביב למגדל הזכוכית של אוטודיפו.

הערה

וולטא 55 אמפר

וורטא 60 אמפר (ועדיין זול יותר משמעותית)

פורסם

אני אסביר לך חד וחלק כל עוד יש מי שמוכן לשלם כזה מחיר הם ימכרו בכזה מחיר אם אף אחד לא היה מוכן לשלם המחיר היה יורד. ככה זה זה נקרא כלכלה חופשית שמעבר ללחם האחיד והחלב זה מה שעובד.

אני אישית רואה בחנויות מסוג זה חנות תצוגה לראות לבחור מוצר לעשות סקר שוק ולקנות בזול. ככה זה שיטה מצויינת. וחוץ מזה שבמחיר שאתה קונה באוטו דיפו נכנס שכירות האיש מכירות הנחמד שמסביר לך הכל (גם אם הוא לא תמיד מבין) התצוגה היפה והגדולה (כן כן וזה עולה המון. תחשוב לפתוח אריזות שכירות וכד') ה5 קופאיות שמשתעממות השומר בכניסה שדואג שלא תתפוצץ וחותם על הקבלה רכב הליסינג של מנהל הסניף ועוד כל מיני דברים שאפשר לחשוב עליהם.

בקיצור אם באמת אתה צריך מצבר לך לחנות חלפים הקרובה לביתך כנראה ששם יהיה קצת יותר זול.

פורסם

אינני רואה כל היגיון ברכישת מצבר תוצרת הארץ, כאשר אין לי כל ביקורת עליו ודעה.

אני בעד רכישת תוצרת כחול לבן, אבל ברגע שיש הפרש לרעת הצרכן, ויש את האפשרות של רכישת מוצר תוצרת חוץ המוכר לכל, ובמחיר זול יותר, אני אנטוש את התוצר הישראלי וארכוש תוצרת חוץ.

בסופו של דבר כיסו של הצרכן עושה את השיקולים הללו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אוטו-דיפו הם לא מדגם מייצג לכלום.

המחירים שלהם גבוהים באופן מלאכותי כדי שהלקוח יתפתה לקנות את מה שמשתלם להם למכור.

יש להם מותג מצברים ששמו פרח מזכרוני שאותו הם מקדמים.

כל המצברים האחרים (והיקרים) בתצוגה משמשים בעיקר כתפאורה.

גם המחירים שהם מבקשים על מצברי "וורטא" גבוהים משמעותית מאלה שניתן להשיג מחוץ לסניפים שלהם.

פורסם

1. למוכרים באוטו דיפו (בגן שמואל), או לפחות אלו שאני פגשתי אין שום מושג ברכבים, בטח שלא במוצרים נלווים.

מנסים להשחיל לך מוצרים של AMERICAN EAGLE בטענה שמדובר ביצרן אמריקאי גדול - הכל סיני מסריח (אפילו על חלקם כתוב...)

2. לאחרונה אוטו דיפו (שוב בגן שמואל) הורידו המון מוצרים מהמדף (נוזל הידראולי, מסירי גריז ושמן ועוד), נשארו רק חומרי ניקוי שטיחים וצמיגים, תם עידן.

3. מצאת תוצרת גרמניה יותר זולה מתוצרת הארץ, קנה בלי לחשוב פעמיים, לא זכור לי מתי לאחרונה התחשבו בכיס שלך

כבר חתמתי...

פורסם

בכלל, יש לזכור שכל הקונספט של סופר-מרקט אשר מחזיק עבורך מגוון גדול הוא קונספט יקר אפילו כאשר מדובר במזון.

תחזור לרכוש מוצרי מכולת במכולת, ירקות אצל הירקן, בשר באיטליז ודגים אצל מוכר הדגים ותגלה פתאום שאתה חוסך הרבה כסף כל חודש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
3. מצאת תוצרת גרמניה יותר זולה מתוצרת הארץ, קנה בלי לחשוב פעמיים, לא זכור לי מתי לאחרונה התחשבו בכיס שלך
תיקון קטן - חברת וורטא אינה קיימת עוד.

הזכות למותג פוזרה בין מספר חברות שרכשו אותו.

מותג המוצברים נמכר לחברה האמריקאית Johnson Controls שעוסקת במגוון תחומים.

סוללות האצבע של וורטא אינן קשורות לחברה המייצרת מצברים לרכב.

פורסם

תודה לכל המשיבים

עזרתם לי להתנחם,הייתי מעדיף תוצרת הארץ,אבל הטיפים שלכם על קנייה מחוץ לאוטו דיפו והמידע של חיסול מדפים הוא שמאושש את הרגשתי שמשהו לא דופק שם ברשת לכן העליתי את הרגשתי.

אי אומר לכם בשיא הכנות,אם אמצא מצבר ישראלי שנפ,או אחר ב10 אחוז יקר מיבוא ארכוש אותו ואמשיך להסתובב עם התווית פראייר על הגב,לא איכפת לי,אפילו מתאים לי,אבל 30 אחוז ! עד כאן.

לדעתכם,ישנם עוד מוצרי צריכה ששייכים לרכב בעלי פערים כאלו גדולים ממקום למקום,או נשאל אחרת בשרות המוסכים קיימת גם כן תופעה שכזו ? מה נסיונכם בתחום ?

פורסם

הפער בגלון שמן (לא משנה בכלל האיכות או התוצרת)בחנות חלפים זולה, אייס, מוסך ותחנת דלק יכול להגיע למאות אחוזים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה של וולטה שהוא מצבר פחות טוב מוורטא ולא מתומחר בהתאם.

לאחר ששבעתי אכזבות מוולטה ושנפ , שמתי את תוצרת הארץ בצד ועברתי לוורטא.

דרך אגב, אם היו מוכרים וורטא ווולטה אחד ליד השני באוטו דיפו, אני לא חושב שהוולטה היה יותר יקר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תחזור לרכוש מוצרי מכולת במכולת, ירקות אצל הירקן, בשר בחנות הזוחלים הגדולה בארץ ודגים אצל מוכר הדגים

לא נגענו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מבלי להתייחס לנושא המצברים ספיצפית. אלה לגבי נושא תוצרת ישראלית או ציונות כפי שנכתב בכותרת.

להלן ציטוט מתוך הספר יורים על השכונה של ישראל לרמן. שמבטא את הרגשתי.

אם אנחנו, הדגישה טובה, נמשיך ונקנה תוצרת חוץ ותוצרת זרה, תגדל עוד ועוד האבטלה בקרב צבור הפועלים העברי בארץ. אם אנחנו נאכל חמאה אוסטרלית ודנית, תהיה עבודה ותעסוקה לפועל האוסטרלי ולפועל הדני ולא לחקלאי היהודי כאן בארץ. אם נקנה ביצים מהפלחים הערבים יחסלו הקבוצים את הלולים...

ואם יחוסל הקבוץ ?... מי יקנה את תוצרת בית החרושת שבו עובדים הורינו ? הרי זה מעגל קסמים.

...אם תתרופף חלילה חוליה אחת בשרשרת... כי אז תובילנו דרך זו לחיסול תקוותיו של עם ישראל.

פורסם

קניתי אתמול מצבר 55 אמפר של שנפ לרכב שלי, אצל חשמלאי רכב ביישוב ערבי,

לקח ממני 750 ש"ח ואמר שנמחיר הרגיל 950. האם רימה אותי?

אמר שיש לו זול יותר אבל עם אחריות לשנה בלבד בתמורה לסך 650 ש"ח.

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

למצברים בד"כ יש אחריות לשנה אחת.. כמה יש לשנפ שקנית?

בכל מקרה, לאור רמות המחיר שאת מציינת, בהשוואה למחיר ב"אוטו דיפו" - הייתי אומר בוודאות כי רימו אותך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...