Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ואידיאליזם או ציונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מצברי שנפ הם מצברים יקרים (על מה ולמה אין לי מושג) ולכן אני לא חושב ש"עבדו עלייך" אבל בהחלט אני חושב שיכלת לרכוש מצבר אחר (לא פחות טוב) במחיר זול יותר.

2. מצברי שנפ מגיעים עם 20 חודשי אחריות.

3. אין שום סיבה "לבכות על חלב שנשפך" או לחפש בכח איפה השלולית ולכן, קנית? הוא משרת אותך נאמנה? סעי לשלום והכי חשוב, בזהירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש 2 סדרות למצברי שנפ.

האחת מגיעה עם 12 חודשים אחריות.

והסדרה הגבוהה ויתר ברובה מגיעה עם אחריות של כ18-20 חודשים.

אחת הסדרות נקראת HIGH-TECK והשנייה לא כתוב עליה כלום.

ככלל, אני ממליץ יותר על מצברי וורטה, ובמיוחד הסדרת של הBLUE.

כח הנעה חזק יותר משמעותית מהשנפ, אמינות מופלגת לאורך שנים, שירות מצויין על כל בעיה שנתגלתה במצברים שלהם הם מחליפים מבלי לשאול שאלות וכמובן- המחיר זול יותר משמעותית משנפ.

עם כל הכבוד לתוצרת הארץ שאני מאוד מעריך ומשבח- שאני קונה מוצר טוב יותר,אמין יותר(או באותה מידה) מקבל שירות מצויין ובמחיר זול יותר.

שימשיכו לייצא ולא למכור בארץ.

under construction..

פורסם

ואני אומר שאם היו מורידים את מחירי המצברים של optima משמעותית אז לא היינו צריכים להתעסק הרבה בנושא הזה.

z-1225657142.jpg

• תוכן חדש...