Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOT ומעלליה

tomyon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמיים קראתי כאן על היחס של הוט למנויים שלה, לצערי גם אני הצטרפתי לסטטיסטיקת מקבלי היחס "המיוחד" של הוט.

אני מנוי די ותיק של הוט, לפני כמה זמן נתקלתי בבעיה מסוימת.

הרמתי טלפון למוקד בנוגע לבעיה שלי (להשיג מענה אנושי זה סיפור בפני עצמו), לא האמנתי על היחס המחפיר ש"זכיתי" לקבל מהם.

אין ספור טלפונים עם נציג כזה או אחר, שבהם אני מרגיש כל פעם כמו בשידור חוזר רע במיוחד.

שוב ושוב הבטחות מכאן ועד הודעה חדשה , שכמובן לא טרחו לקיים אפילו אחת מהן.

יותר מידי זמן שלי שבוזבז, יותר מידי תסכול ויותר מידי חוסר אמינות מינימלי.

אני אדם רגוע מטבעי, אבל יש גבול לכל תעלול, ובמחאה דרשתי לנתק אותי מכל השירותים שבהם אני מנוי.

כמובן שניסו לשכנע אותי לחזור בי , תוך כידי שהם רומזים שאני יידרש לשלם להם דמי יציאה על הניתוק וכל מיני שטויות בסגנון הזה, בקיצור ניסו למסמס את הדרישה שלי.

בתגובה,שלחתי פקס למחלקת פניות הציבור במשרד התקשורת עם העתק להוט ובו השתלשלות המקרה.

כבר באותו היום חזרו אלי מהוט, שבו חזרו בהם מהקטע של "דמי יציאה", ושהם נענים לבקשת הניתוק(כיאלו שהם עושים לי טובה, הם שכחו שזאת חובתם עפ"י חוק לנתק אחרי 72 שעות מרגע הבקשה) . חברים תזכרו שזאת הדרך האפקטיבית ביותר לתקשר איתם, זאת השפה שהם מבינים בצורה הטובה ביותר.

הם עדיין לא אספו את הציוד שלהם למרות ההבטחה שלהם, אבל אני לא מתפלא על משיכת הרגליים גם בקטע הזה.

באופן אישי הדברים החשובים לי בשירות של חברה כלשהי הפ היחס והאמינות, ואם בדבר בסיסי הזה הם מקבלים מבחינתי ציון נכשל , אז אני לא רוצה אותם בבית שלי.

הגינוי לא?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש בעוד כמה דקות התכוונתי לברר בקשר לקו טלפון קווי של HOT. הסיפור שלך די מרתיע, למרות שאני מכיר סיפורים כאלה וגם מחברות אחרות.

אני בטח אתקשר לברר מחירים אבל כנראה שאלך על טלפון קווי של בזק, היחס סביר למרות שהמחיר לא המפתה מכולם. אולי הכמה שקלים האלה עדיפים על העצבים שחוטפים כשצריך את העזרה שלהם בסוף.

פורסם

הגיוני מאוד.

אחותי עזבה את הארץ ובכ"ז לא היו מוכנים לנתק אותה...

אני רציתי לשדרג (!) את השירות, ולא הצלחתי לקבל מענה בשירות HOT במשך 20 ד' - וניסיתי כמה ימים - אז פשוט עברתי ל- YES והם דאגו לנתק אותי מ- HOT (אגב, הבנתי שברוסית המשמעות היא NOT וזה כ"כ נכון...). אגב, בחנתי את השירות של YES לפני שעברתי אליהם - ענו תוך 2 ד' (והקפדתי לבקש שירות לקוחות, לא מצטרפים חדשים, שאגב שם ב- HOT עונים מיידית...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הם עדיין לא אספו את הציוד שלהם למרות ההבטחה שלהם, אבל אני לא מתפלא על משיכת הרגליים גם בקטע הזה.

באופן אישי הדברים החשובים לי בשירות של חברה כלשהי הפ היחס והאמינות, ואם בדבר בסיסי הזה הם מקבלים מבחינתי ציון נכשל , אז אני לא רוצה אותם בבית שלי.

הגינוי לא?

תדאג לתעד בכתב את הדברים כולל אישור כתוב על קבלת הממירים שלהם בחזרה, אל תופתע אם "בטעות" גם יחייבו אותך בערך הציוד שלא הושב.

בעיני 'הוט' היא אחת החברות המאוסות ביותר בארץ, נכון שהם מתחרים על התואר ראש בראש עם 'פלאפון', אבל נדמה לי ש'הוט' מנצחים.

פורסם

אם אני אתחיל לפרט מה עברתי עם HOT (לשעבר תבל, מתב וערוצי זהב) ייקח לי להקליד לפחות 4 שעות.

חברה של נוכלים, רמאים, שקרנים, חצופים וגנבים. לעולם לא אתחבר אליהם שוב.

פורסם

כל מה שיש לי להגיד הוא, ברוך הבא למשפחת מנויי YES.:wink:

תתחיל להתרגל לטלויזיה יותר איכותית, טכנולוגיה עדיפה ואפילו מוקדניות אדיבות ולא, אין לי שום מניות ב YES, כמוך בדיוק, גם אני לקוח מאוכזב של HOT שגילה עולם חדש ב YES (לא שלה אין את הבעיות שלה אבל זה כאין וכאפס לעומת HOT).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם

ברגע שהתחברתי אליהם, מתישהו ב-2005, ממש חיכיתי לרגע שבו אצטרף לרשימה הארוכה של נפגעי HOT.

ביקשנו להקפיא את כל השירותים מהם (הטריפל), היו נחמדים, "עשו" כל מה שצריך וכו'.

מגיע שליח, דואג לקחת רק את ממירי הטלוויזיה ומציין שאין צורך במודמים (טלפון ואינטרנט).

כמובן שאחרי חודשיים חייבו אותנו בגין ציוד שלא הוחזר.

אחרי כמה טלפונים טובים, קבעו 3 פעמים שליח לאיסוף שפשוט לא הגיע (תוך כדי שהם טוענים

שהכתובת הרשומה להם היא של 2 דירות לפני זה , למרות שעידכנו אותם עשרות פעמים).

מכאן מייל עמוס סריקות של כל הניירת שמפלילה אותם (חובה לשמור!) לפניות הציבור,

תוך כמה ימים חזרו והתחילו להתחנף. מתוך עיקרון התנתקנו מכל השירותים

(למרות שאני אוהב את הפקות המקור שלהם והשימוש בטלפון עולה גרושים).

סוף הסיפור ? לא ממש. תוך כדי הניתוק מהם, מגיעים שני מכתבים מחברת הגבייה של הוט,

על קנסות בגין אחזקת ציוד ששייך להם :x:x

הסוף הגיע בדמות פיצוי כספי גבוה יותר ממה שהם חייבו, מכתב על הניתוק וביטול כל החובות , כביכול.

כל הנ"ל - חצי שנה, עשרות טלפונים והמון עצבים.

הכי מעצבן - "מהפכת השירות" עאלק שלהם, 500 מוקדנים חדשים וכל הבולשיט שהם מפרסמים.

גם מיליון מוקדנים לא יעזרו לשירות שהוא רקוב מהיסוד.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איזה "מהפכה"?! הם מביאים מוקדניות ילדות לענות לטלפונים!

ילדות בנות 17, 18 לפני צבא שלא מבינות כלום מהחיים שלהם. (אני לפעמים נוסע באוטובוס ללימודים לחיסכון בעלויות, ואני שומע מה הם מדברות באוטובוס בניהם).

אצלי לקחו פעם אחת 620 ש"ח "קנס" על זה שהתנתקתי, למרות שתקופת ההתחייבות הסתיימה!

אתה יודע מה זה לראות חיוב של הנוכלים מעל 600 ש"ח?!

למזלם הם זיכו אותי אחרי כמה צעקות, אם לא הייתי מסוגל להגיע על אליהם לסניף וללמד אותם כמה דברים.

כמובן שיש עוד שפע של חיובי סרק או שקרים אחרים שלהם...

פורסם

גם אני מפגועי הוט.

מבלי לפרט יותר מדי - שרות גרוע ביותר שרק פוגע בהם, מיותר לומר שבסוף עברתי ליס - שם אני מרוצה עד עצם היום הזה...

פורסם

ברוך הבא. גם אני סבלתי מהם שנה שלמה, עד שהצלחתי להתנתק וגם להגיע לרגע הזה יצא לי המיץ.:evil:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אצלי זה דווקא הפוך ולי יש נסיון גרוע עם YES.

התחברתי ליס לאחר איזה 5-6 שנים בהוט, והבעיות התחילו כבר מההתחלה. כשנציג המכירות הבטיח משהו אחד וקיבלתי בפועל משהו אחר (מדובר על חבילות ועל ערוצים), לאחר אינספור שיחות לשירות לקוחות עוד באותו היום של ההתקנה והסבר שהנציג הבטיח ככה וככה, והשמעת הקלטת השיחה איתו, לבסוף הם הסכימו ונתנו לי את כל הערוצים עליהם דיברנו במחיר שאותו סיכמנו (המחיר למרבה הפלא היה זול יותר מההצעה הטובה ביותר של הוט).

הכל טוב ויפה, וככה עברו להם בערך חודשיים של צפיה בYES. אמה מה, אין מה לראות בטלוויזיה, הסרטים שהיו אמורים להיות טובים יותר מאשר ב הוט, למעשה לטעמי היו גרועים יותר, ומצאתי את עצמי יותר ויותר שאין מה לראות בטלוויזיה ושבהוט היה הרבה יותר מה לראות, אז רציתי לחזור להוט.

למזלי בדיוק באותו הזמן YES הורידו איזשהו ערוץ ויכולתי להתנתק מהם ללא תשלום קנס כלשהו, וכך היה, אחרי אינספור שיחות והסברים הם אמרו טוב בסדר תתנתק ולא תצטרך לשלם קנס. תיאמו לי מועד לטכנאי לעוד איזה חודש ממועד השיחה, נו שוין אמרתי, וביקשתי שיבטלו את הערוצים ושאני לא אשלם להם את כל החודש הנ"ל, אז לשם כך הייתי צריך לשלוח איזה 20 פקסים (כי כל פעם הם לא קיבלו את הפקס אעלק) בבקשה להחשכת ערוצים, ולבסוף הם החשיכו את הערוצים. בינתיים עברתי בחזרה להוט, ואחרי חודש באו לקחת מYES את הציוד שלהם. בסוךף החודש אני רואה חיוב של 400 ש"ח קנס, ו210 ש"ח תשלום על חודש רגיל, התעצבנתי והתקשרתי אליהם וכמובן שוב פעם אינספור טירטורים, הסברים, פקסים, איומים, ולבסוף לאחר חודשיים החזירו לי את כל הכסף.

לסיכום: שיקרו מההתחלה לגבי הערוצים והחבילות, רק לאחר מריבות הסכימו לתת את מה שהובטח. בזמן הניתוק עשו בעיות ומשכו את עצם הניתוק, ולאחר מכן עוד גבו קנס על הפרת חוזה שלא היו אמורים לגבות, רק לאחר אינספור טרטורים הסכימו להחזיר את הקנס.

ROOONEEYY

פורסם
אם אני אתחיל לפרט מה עברתי עם HOT (לשעבר תבל, מתב וערוצי זהב) ייקח לי להקליד לפחות 4 שעות.

חברה של נוכלים, רמאים, שקרנים, חצופים וגנבים. לעולם לא אתחבר אליהם שוב.

סטיו, התיאור שלך שלהם עוד עדין.

אם אני אתחיל לתאר איזה סיוטים עברתי איתם , אני אצטרך להתפטר מהעבודה ולכתוב את זה במשרה מלאה.

חבורה של נוכלים, אם חשבתם שהבעיות היא כשאתם לקוחות, חכו כשתנסו להתנתק.

כל מה שיש לי להגיד הוא, ברוך הבא למשפחת מנויי YES.:wink:

תתחיל להתרגל לטלויזיה יותר איכותית, טכנולוגיה עדיפה ואפילו מוקדניות אדיבות ולא, אין לי שום מניות ב YES, כמוך בדיוק, גם אני לקוח מאוכזב של HOT שגילה עולם חדש ב YES (לא שלה אין את הבעיות שלה אבל זה כאין וכאפס לעומת HOT).

סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.

לא ידוע לי על בעיות בYES מלבד הבעיה של GROUND LOOP עם מסכי פלזמה מתקדמים שנפתרת ע"י התקנת איזולטור על ההזנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברוך הבא למועדון.

אני ניסיתי להתנתק מהם במשך מספר ימים כי לבן שלי נמאס מהתקלות שלהם בממיר ועם ה"ערוץ חזור" הזה שלהם שכל הזמן מפסיק לעבוד.

ניסיתי מספר ימים להתקשר אליהם אבל כמובן שעמדתי מעל 20 דקות עד שמזכירה ענתה, לרוב ניתקתי בלי שענו כי חבל על חשבון הטלאפון, אבל אחרי כמה נסיונות הצלחתי לתפוס מזכירה וביקשתי שינתקו אותי מיידית בטענה שהיחס שלהם ללקוחות נוראי ונמאס לי מהם.

היא גם ניסתה לשכנע אותי אבל לא הייתי מוכן להקשיב להם.

בהתחלה היה לי תבל שנהיה להוט, התנתקתי מהוט בגלל שכבר אז השירות שלהם היה נוראי וYES היו מתקדמים בהרבה. התחברתי לYES אחרי הרבה טרטורים מצד הוט ונהניתי. לאחר מכן התקשרו אליי מהוט והציעו לי לעבור אליהם עבור הנחה של מעל 20% ממה שהיה לפני ההתנתקות, וזה יצא זול משמעותית ממה שקיבלתי בYES (חבילת טריפל של הוט).

החלטתי לחזור להוט ושוב הייתי צריך ברוב טפשותי לסבול את היחס שלהם כלפי לקוחות.

החלטתי שזהו, הפעם אני לא מוותר ואני מתנתק וההמשך בראש ההודעה.

לצערי התנתקתי רק מהטלוויזיה, הם לא היה מוכנים לנתק אותי מהטלאפון למרות שביקשתי, ולא רציתי לפנות אליהם כמה פעמים, אז התנתקתי רק מהטלוויזיה וחזרתי לYES.

חודש אחרי שכבר עברתי לYES חוייבתי בחשבון גם בYES וגם בהוט.

הוט מצדם טענו שלא שלחתי בזמן בפקס את בקשת ההתנתקות.

הבעיה היא שגם YES וגם אני שלחנו טופס בקשה להתנתקות באותו יום שהרעיון עלה לי.

הם טוענים שלא. הציוד נשאר אצלי חודש וחצי, ובגלל זה החיוב.

זה היה לפני בערך 4 חודשים.

לפני כשבוע וחצי התקשרו אליי מהוט ואמרו שהם רוצים להחזיר אותנו אליהם בפעם השלישית.

הם אמרו שהם מוכנים להחזיר לנו זיכוי על החיוב האחרון שלהם, בתנאי שנצטרף.

כל כך עצבן אותי ההצבת תנאים הזאת שהתחלתי לצעוק עליה בטלאפון, והיא אמרה שהם יתנו לי זיכוי של 40% מהחיוב האחרון, שמעתי את זה, אמרתי לה אתם חברה של זבלים, מצידי אל תחזירו לי את הכסף, רק שתדעו שאני בחיים לא אחזור אליכם, ויתרה מזאת אני יבקש מכל המכרים שלי להתנתק מכם, וכך עשיתי.

אמרתי לכל מי שאני מכיר על מה שעברתי בהוט, ושלושה לקוחות שלהם אותם הכרתי התנתקו מספר ימים אחרי שסיפרתי להם.

הבטחות אני מקיים, חברה של זבלים אנוכיים, פשוט נורא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני דווקא מסכים עם פליקס , אחרי שעברתי מהוט ליס וסתם כי עברתי דירה ורציתי לגוון ולעבור לספק אחר

אז עברתי מהוט ליס, הניתוק היה מהיר מאוד(אולי כי הייתי ברור ולא התלהמתי וצעקתי כי סה"כ יושבים בני אדם מאחרוי הקווים)

מה שכן , מאז שעברתי ליס, התחילו הסרטים (ולא אלה שהובטחו לי)

כמו לפליקס גם לי הובטחו ערוצים והבטחות מכאן עד להודעה חדשה, מה שכן קיבלתי זה ז**ן אחד גדול.

ועוד בחוצפתם הם רצו שהוכיח שבאמת הובטחו לי הערוצים והם לא רואים שום דבר בתוכנית שהסכמתי עליה.. בלה בלה בלה..

בקיצור ניחא , לא היה לי כוח להתווכח ושילמתי יותר עבור הערוצים שרציתי והייתי אמור לקבל חינם ברגע ההתחברות.

לאחר חודשיים התחילו ההפרעות -פריזים ומלא בעיות קליטה , כמובן נשלחו טכנאים -אחד אחרי השני שלא הצליחו לפתור את הבעיה, שמו מגברים, החליפו ממירים , גורנשיט . כן הם פיצו אותי בערוצים חינם -שלא יכולתי לראות עקב בעיות קליטה!!

אז אמרתי אוקיי לא הלך, תנתקו אותי- כן מה אתה אומר, אתה רוצה להתנתק.. שלם קנס!! חוצפה שפשוט הדהימה אותי

רק אחרי שקיבלו מכתב זועם מעורך דין הם ניתקו אותי ופיצו אותי על תשלום שגבו כשלא ראיתי כלום.

זה בקיצור הסיפור.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תוכן חדש...