Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Van den hul uses pure silver , it is a proven fact that silver does sound better at higher frequencies , more natural and "Airy" unlike copper wires . Silver conducter is questionable at bass but proven at treble .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני משתמש בכבלים של קנוקונספט מסדרה kasa.

אני לשניה לא אומר שצריך ואפשר לזלזל באיכות הכבלים , אבל אני חושב שלקנות כבל מסדרה בינונית - גבוהה מחברות ראויות כמו לדוגמא : קנוקונספט , מונסטר , סטינגר וכו , זה בהחלט מספק.

מעבר לזה שההשקעה צריכה להיות מידתית נכונה (כמו כל רכיב במערכת) , ההשקעה בכבלים צריכה גם להיות פרופרציונלית למערכת עצמה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שירשור דיון הכבלים החודשי.. עכשיו כל אחד יעשה קופי-פייסט ויכתוב [שוב] את מה שהוא מאמין בו..

החווט לרמקולים שלי הם סטינגר מהסדרה פרו. 12 גייג'. מלבני שטוח.

פורסם

מידבאסים ומידריינג'ים כבלים רגילים 2.5ממ"ר, לטויטרים VDH CLEAR WATER המדובר, ואכן על אותו סט אפ, כאשר החלפתי רק את הכבלים, היה שינוי, בהחלט הגבוהים נהיו "צלולים" יותר וחדים יותר, לדעתי הכבלים האלו מתאימים לטויטרים עשויים משי בלבד.

עם אתה הולך להריץ את הכבלים האלו VDH מהבגאז', אז מבחינה כלכלית זה כל כך שווה, אצלי לדוגמה, "דחפתי" את הסטריאו 60 לתא הכפפות, כך שהייתי צריך לרכוש סה"כ 4 מטר.

פורסם

אומגה אודיו נחושת 2.5 מ"מ למידבסים

אומגה אודיו נחושבת 1.5 מ"מ למידים + טוויטרים. :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אומגה אודיו 2.5 לוופרים.

אומגה אודיו 2.5 למידים.

אומגה אודיו 2.5 לטיווטרים

אומגה אודיו 2.5 לאחורים (כאשר יהיו )

וכבל 6G לסאב. כבל חשמל של מערכות.

יש לי עוד כמה עשרות מטרים בבית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני משתמש באומגה אודיו 2.5 מ"מ נחושת לכל הרכיבים,

מדובר בכבל 2.5 עם המון בשר ביחס לכבלי 2.5 אחרים,

כבל מעולה וזול

פורסם

דיפורס, זה ציטוט מהאתר של VDH? לא ממש מפתיע :roll:

גם אני משתייך לעדר שמשתמש בחיווט של אומגה אודיו, 2.5" לוופרים ולמידים, 1.5" של אודיוליין (!!!) לטוויטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

No . This is not van den hul related , im talking silver v.s copper and the FACT that silver is 8% better conductor . And it DOES make high frequensies sound more natural and "Light" , it can also be seen in lab conditions as copper has a natural 20khz breakoff or something . Its not psychological . Makes the highs better , is it worth it ? This obssession to detail and getting 0.1% more performance is the very defenition of "High end"

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קראתי בעיון את כל הודעותיך וצר לי להגיד לך שהן פשוט אוסף של מילים מנופחות שנועדו להרשים את מי שאין לו שום הבנה טכנית (וזה כולל אותך, ככל הנראה).

עוד לא נברא הכבל (וגם לא מסנן תדרים יעודי, עם קבלים, סלילים, נגדים וכל שאר המטעמים) שמסוגל לעשות את מה שאתה מתאר.

גם אם תבקש ממהנדס האלקטרוניקה הכי גאון שבנמצא לתכנן מסנן תדרים גבוהים - השאלה הראשונה שהוא יצטרך לקבל עליה תשובה היא "מה ההתנגדות, ההשראות והקיבוליות של מה שיהיה מחובר לכבל בשני צדדיו".

בלי תשובה לשאלה הזו, אי-אפשר לתכנן שום מסנן כזה, ולכן הטענה שלך לפיה כבלי נחושת משפיעים על צלילים גבוהים תמיד, בכל תצורה, בכל מערכת, עם כל קיבוליות\השראות\התנגדות היא קשקוש מוחלט - לא פחות.

דרך אגב, אתה טוען שלנחושת יש מגבלה ב- 20,000 הרץ?

וואלה ? ספר את זה לכבלי הנחושת במחשב שלך, שעוברים בהם תדרים גבוהים פי מאה אלף.

• תוכן חדש...