Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקישור שנתת אין מחיר, כמה זה עולה שם?

אני קניתי במחיר סביר יחסית - 55 ש"ח למטר בחנות הזאת:

http://www.audio-club.co.il/,prodinfo,622

עכשיו אני רואה שהמחיר באתר 65 ש"ח,

הם לא עושים משלוחה :wink:, אבל לדעתי עם תגיע לשם הם יעשו לך הנחה, המוכרים שם הם משפחה, והם מאוד נחמדים.

החנות בת"א.

פורסם

יש לי אומגה אודיו 100 אחוז נחושת 2.5 מ"מ שעלה לי מחיר מגוחך באדיבות אחד מחברי הפורום הנכבדים והמכובדים

ולא מאמין שמישהו צריך יותר מזה :)

פורסם

גם אני לא חושב שצריך יותר מזה.

אבל מי שמאמין בזה שיבושם לו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איך אתם משווים בכלל? אני מצטט: "כבל זה ניחן באופיו כדינאמי עם איזון וניקיון פנומנאלים ברמת הצליל".

נראה לך שלאומגה אודיו יש איזון ונקיון ברמת הצליל? נו באמת. :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בפחות מחצי מעלות למטר ניתן לקנות את הקלאסיק 2.5 מ"מ של SUPRA שהוא כבל הרבה יותר נוח לעבודה מאשר הCOOL-WATER של VDH.

דבר נוסף, כבלים של שרברבים זה לא מציאה גדולה..:wink:

under construction..

פורסם

אחרי שיחה שהייתה לי השבוע עם ארנון השתכנעתי סופית שאין כל טעם להשקיע כסף בכבלים יקרים, חד וחלק.

הסברים פיזיקליים עובדים עלי הרבה יותר טוב מסלוגנים של חברות :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איפה באמת אפשר להשיג את SUPRA? עקרונית אני מחפש כבל כסף כמו הCLEARWATER..

לכול האלה המתילים ספק עם איזה כבלים אתם עובדים?

פורסם

אני לא יודע מי מהחנויות מוכרות את הכבלים הללו, אבל באתר היצרן יש מידע על היבואן בארץ:

ALRON STEREO SYSTEMS LTD.

#168 Jabotinsky St., Bnei-Brak 51360

TEL: +972-3-5704949

FAX: +972-3-6197934

Email to Alron

www.alronstereo.com

בכל אופן, זה האתר של סופרה:

http://www.jenving.se/

under construction..

פורסם

green monster תודה על המידע.

אדי בקשר לכבלים של vdh,אז מניסיון איתם בבית מהסדרות הגבוהות שלהם אז אני יכול להגיד שאין שינוי גדול ואפילו יש לכבלים של vdh נטייה להוסיף רעשי היס לצליל (זה דיי נפוץ בכבלים שלהם).

אני חושב שאין טעם להשקיע יותר מדי בכבלי רמקולים ברכב,אולי הסופרה עם הם באמת עולים פחות מחצי המחיר למטר של vdh אז אולי כן יכול להיות נחמד,אבל מעבר לזה אין טעם, אם כבר להחליף כבל רמקולים בשביל לקבל תוצאה איכותית יותר מכבל רגיל אז לקחת כבל עם פילטר כמו הנ"ל:

http://www.transparentcable.com/products/products_intro.php?modCAT=1

הם פשוט מעולים,אבל יקרים ואני לא בטוח עד כמה יהיה אפשרי לעבוד איתם בסביבה של רכב.

פורסם

למה חשבתי על כבל כסף , כי הכבל המקורי של SUPREMO הוא של VDH אז אם באמת הכבלים לא שווים השקעה(גם אני חושב ככה אבל מתלבט) אז למה במורל דואגים להתקין אותם על הספינת הדגל שלהם? הרי אפשר לקחת כבל של אומגה אודיו לגמור את סיפור.

פורסם

כי זה גימיק שיווקי נהדר לקהל היעד של תחום ההיי-אנד.

עובדה, זה גרם לך כמעט לקנות כבלים ב60 ש"ח למטר רק בגלל שמורל שמו את זה.:idea:.

כנראה שזה עושה את העבודה:)

under construction..

פורסם
למה חשבתי על כבל כסף , כי הכבל המקורי של SUPREMO הוא של VDH אז אם באמת הכבלים לא שווים השקעה(גם אני חושב ככה אבל מתלבט) אז למה במורל דואגים להתקין אותם על הספינת הדגל שלהם? הרי אפשר לקחת כבל של אומגה אודיו לגמור את סיפור.

זה ענין של מיצוב, של סטאטוס. TRU משתמשים, או השתמשו בעבר, במגברים שלהם עם חווט של Kimber. נו, מה? סבבה. חווט של קימבר, שוין..

• תוכן חדש...