Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כמו שמצויין בכותרת מדובר בסיוויק 2008, כידוע (ולמי שלא יודע) יש באוטו בקרת אקלים.

כדי להדליק אותה צריך ללחוץ על הכפתור של AUTO או של בורר המהירות מאוורר.

אבל ברגע שמסובבים המזגן (מדחס)נדלק אוטומטית, ואז אפשר לכבות אותו בעזרת כפתור AC OFF|ON.

בחורף רב הזמן אני לא צריך את המזגן, אז אני מכבה אותו, אבל אחרי שאני מכבה אותו יש ריח לא נעים שיוצא מפתחי האוורור,

הוא נמשך כ 5-10 דקות.

מה הפתרון להעלים את הריח הזה?

ועוד משהו שגיליתי באוטו ורציתי לשתף, כשאני שם טמפרטורה גבוה יחסית למה שיש בחוץ והמנוע עדיין קר, המדחס של המזגן עובד הפוך (כמו בבית כשמעבירים על חום) ומוציא אוויר חם למרות שהמנוע קר.

מעניין אם זה משהו חדש שעשו ברכב או שזה קיים מזמן הפונקציה הזאת ברכבים יותר ישנים?

פורסם

אין מצב שהמדחס עובד הפוך, פשוט החימום מופעל יחד עם המזגן אז יוצא אויר חם ויבש יכול להיות שיש גופי חימום לאויר או לרדיאטור החימום. לרוב זה נועד ליבוש לחות משמשות הרכב.

לגבי הריח, יש תרסיס שיכול לפתור את הבעיה או שיכול להיות שמסנן האויר של המזגן כבר דורש החלפה.

פורסם

אני מכיר אתה מה שאתה אומר אבל זה לא היה זה.

הגעתי לאוטו הנעתי (עבד 10 שניות) כשהפעלתי את החימום ויצא אוויר חם מאוד , אין מצב שהאוטו התחמם מהר כ"כ.

לדעתי פילטר לא הגיוני שיהיה מלוכלך (גם הסתכלתי אליו הוא נקי ) ואם היה בעיה בפילטר הגיוני שמריחים רק אחרי פעלות המזגן?

פורסם

אם מדובר במדחס מזגן חשמלי אז יתכן שיש הפיכת כוון סיבוב אבל לא נראה לי שזה המצב בסוויק חדשה. יותר סביר שיש התקן גופי החימום במערכת בקרת האקלים וזה לא משהו כל כך נדיר ברכבים בספסיפיקציה של צפון אירופה או ארה"ב.

לגבי הריח, אתה מוזמן לבקר בריכוז המידע "בדביקים".

פורסם

אבל אני שומע את המדחס עובד.. בהתחלה כשעוד לא הכרתי את הפונקציה הזאת חשבתי למה המערכת הדפוקה הזאת מדליקה לי מזגן כש8 מעלות בחוץ ואני ביקשתי 20. ולא חיכיתי הרבה זמן וישר כיביתי את ה AC.

פעם אחת אמרתי טוב נבדוק מה קורה כשהמזגן עובד , ואחרי כמה שניות אני מרגיש שיוצא חום מהפתחים ומהנוע קר לגמרי.

אחרי שמנוע מתחמם שומעים שהמדחס מפסיק לעבוד ויוצא יותר חום.

השאלה שלי לגבי הריח אם זה הגיוני ברכב חדש שיהיה כבר ריח?

• תוכן חדש...