Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמעצבנת אותי מאוד לכול בעלי הדיסק פוקאל 5 (דיסק לבדיקה)

כבר כמה ימים שאני מאזין לטראק מ"ס 10 בערך בדקה ה1:40 עד ה2:10 יש כמה קטעים שיש לי רעש מהטווטר הימני.

רעש כזה מוזר שמתלווה לחצוצרה.

הרעש הוא מאין גרוד של מסרק(שיער)

קצת קשה לי להסביר את הרעש.

מי שיש לו את הדיסק אני אשמח עם הוא יוכל לבדוק לי את זה.

השאלה שלי היא האם הרעש הזה צריך להיות?

אני אישית לא שמתי לב לרעש כזה בחיים שלי מניגון של חצוצרה. אולי יש מישהו שכן שם לב, ואז הוא גם ירגיע אותי.

תודה רבה לכול העוזרים.

פורסם

שיר מספר 10 בפוקאל 5?

אתה מתכוון ל get me home ?

אין שם חצוצרה בכלל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שיר 10 בפוקאל 5 זה שיר היפ הופ.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שיר 10 בפוקאל 5 זה שיר היפ הופ.

+1

עכשיו הקשבתי לו שוב כדי להיות בטוח זה היפ הופ ללא חצוצרות/סקסופונים/טרומבונים/בסונים

אלי

פורסם

זה שאתה שומע זה לא אומר שאחרים ישמעו (לא לכולם יש טוויטר ברמה כזאת). תתחיל להנות ממוסיקה ולא לחפש מה לא בסדר. אם יש לך בעיה בדיסק מסויים תחליף אותו ותהנה.

פורסם

יוסי אמן שאתה צודק.

אני מקווה שזה עניין של פרוט של הטוויטר, אבל מה שמפחיד אותי שזה עניין של בעייה בטוויטר.

כול שאר הדיסקים ללא יוצאים מן הכלל אני שומע מעולה.

רק השיר הזה ספציפית בזמנים הספציפים יש רעש מוזר כזה אולי זה באמת מהכלי נשיפה אבל באמת שבחיים לא ידעתי שכלי נשיפה מוציא צליל כזה.

פורסם

אני אשמח רק אם מישהו יוכל לאמת איתי את זה.

שיהיה לי ראש שקט.

יוסי תאמין לי שאני בחיים לא יפתר מהטוויטר הזה הוא יבוא איתי לכול רכב שאני אביא בעתיד ולא חשוב כמה יעלה לי ההתקנה שלו הוא איתי זה אחד הרכיבים שאני בחיים לא אחליף בעולם גם לא באורנים וגם לא באבסלוטים וגם לא.... אני לא יודע מה. פשוט אני מאוהב בטוויטר הזה.

הוא כל כך מפורט עד שלפעמים אני חושב שהוא מזייף מרוב שאני שומע צלילים כל כך חדים,ושלא שמעתי לפני.

יש לי דיסק שאני שומע אותו כבר איזה 4-5 שנים ברצף כמעט כל יום, לפני כמה ימים פתאום גיליתי שיש לשירים עוד צלילים,שלא היו לפני...

אני פשוט מאוהב,בטוויטר.

באמת עלה לי יקר אבל שווה כל שקל.

• תוכן חדש...