Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, תאמין לי, יש לך שריטה עמוקה :lol:

תפסיק כבר להתעסק בקקי - יש לך מערכת לא מהעולם הזה,

ואם אתה שומע משהו לא בסדר במוזיקה - ההקלטה לא בסדר! :twisted:

בקיצור תהיה רגוע ותסיים כיוונים. 8)

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

רועי,אתה יודע איך אומרים "צרות של עשירים (או בתחומינו שרוטים)":lol:

גם אצלי יש בעיה קשה,נהיה לי מאוד קשה לשמוע MP3 מתחת ל320:-(:?

פורסם

אדי אני מוכן לעשות לך מבחן עיוור ולהוכיח לך שאתה לא תדע להבדיל בין דיסק שמקודד ב224 לבין דיסק שמקודד ב320

ויותר מזה, ב99 אחוז שלא תצליח להבדיל בין 192 למה שמעל

הכל בראש יקירי :)

פורסם

רועי,

קאט דה בולשיט.

במפגש האחרון ישבתי ברכב שלך - המידים שלך סגורים והטוויטרים שלך צועקים חזק מידי - שמעתי אותם אפילו מעוותים טיפה.

קודם כל תרגיע קצת את הטוויטרים ותן למידים המדהימים שרכשת לעשות את העבודה שלהם - לא שומעים אותם כמעט.

לגבי הטראק - תיקח אותו לרכב אחר, מערכת אחרת ותקשיב לטראק הזה - אפילו באזניות, תראה אם אתה שומע משהו שאפילו מתקרב לצליל הזה, פירוט לא פירוט - אם הצליל מוקלט, באזניות טובות אתה אמור לשמוע אותו פרפקט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי, יש לך אוזניות בבית? תעלה את הדיסק הביתה ותשמע שוב עם אוזניות. רעיון טוב, הא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז אחרי בדיקה מעמיקה ביותר ההבחנה שלי היא שיש גם את הרעש הזה ברמקולים של מחשב, במחשב זה נשמע כמו איזו הפרעה של הדיסק אבל, במערכת אצלי ברכב זה נשמע כמו "משיכה" של מיתר בס של גיטרה.

חבר שלי שמנגן בגיטרה, שמע את זה אצלי ואמר שזה הרעש.

אני חייב להגיד שזה נשמע די מפחיד בהתחלה זה נשמע כאילו הטוויטר לא בסדר אבל אחרי שראיתי את חבר שלי כל כך מתלהב שהוא שמע שחזור כול כך אמיתי של המקור אז זה די הרגיע אותי.

בנוסף שמעתי את זה בבית אז בכלל נרגעתי.

אין לי מילים על הטוויטר הזה. זה הטוויטר הכי טוב ששמעתי.8)

פשוט שחזור מושלם של המקור.

כל פעם אני אומר רק עכשיו נפתחו לי הטוויטרים (אני אומר את זה כבר שלושה חודשים)אבל את האמת הם כל פעם מפתיעים אותי מחדש כך שאני באמת לא יודע מתי הם יפתחו סופית.

פשוט מרוצה עד השמיים.

תודה לכול העוזרים.(במיוחד לאליקו שעזר לי ברגע של "מצוקה") לא יודע איך לא חשבתי על זה.:oops:

פורסם

אני יכול לשים לך דיסק של טסויושי יאמאמוטו - טרק מספר 6 - אתה תחשוב שהטוויטרים שלך לא בסדר.

בסופו של דבר מדובר בנגן צ'לו שיורה מהקשת על המיתר... :-D

ויש לי דיסק בדיקה נוסף שהנגן של הצ'לו לא מפסיק לעשות את זה.

זה בסדר וזה תקין לחלוטין.

באזניות טובות אתה גם תשמע את זה היטב - יש לי אזניות של "גראדו לאבס" - מומלץ בחום באותו קו עם אזניות של ו סנשהיים ו - AKG, תבדוק את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...