Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Learning to Drift with The Master

threeefifteeezee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד רציתי ואף פעם לא הצלחתי, ה DRIFTING הזה נראה קל מבחוץ אבל אפילו עם רכב כמו ה Z שלי זה עדיין דורש המון ידע ו touch

אחרי ה MDC האחרון שאולג נתן שם תצוגת נהיגה לא רעה בכלל :wink: החלטתי לבקש מהגורו לקחת אותי תחת חסותו וללמד אותי

to do it sideways

סרטון +- 3 דקות, תמצית של שעתיים (בלי להקיא אפילו פעם אחת!) תראו איך היום התחיל ואיך התקדם

http://www.youtube.com/watch?v=yErfuk23f0U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אולג , אני מכיר אותך שנים כחבר - עכשיו אני חייב להוסיף שאתה מורה ומדריך מדהים . נהניתי בטירוף + סוף סוף התחלטי לתפוס את העניין . להתראות בשבוע הבא ל lesson #2

:-D:-D:-D

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריק, מראש הכניסו אותך לבעיה של קטעים רטובים ויבשים - זה הופך את זה לטריקי הרבה יותר מהרגיל.

ובכלל אני יותר אוהב על יבש כי יש יותר שליטה ותגובה פרוגרסיבית....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא קשור רטוב למתקדמים.

העניין הוא בגודל הכיכר, עם כיכר קטנה יותר, קל יותר למתחילים לתפוס את הקטע, בגלל שעובדים עם תגובות גז קטנות ומהירות וקוטר הסיבוב מאפשר זווית גדולה והסיכון לספינים קטן יותר.

כיכר יבשה קלה בגלל שהמשטח אחיד זה נכון, אבל אם תקחו מגרש ישר ותרטיבו אותו גם שם המשטח יהיה אחיד כמו במגרש החלקה.

אריק :mm_yeah::fist:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

ד"א - המגרש נמצא בשיפוע לא קטן בכלל - וזה גם הופך את זה ליותר מסובך.

לא משנה - קשה באימונים קל בקרב :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גולד!!!!! יא תותח כל הכבוד אחי. ממש שמחתי לראות סוף סוף את החיה שבך ובכלי יוצאים לטייל קצת.

נ"ב אולג... כל מילה מיותרת :wink:

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

אולג תותח זה ידוע כל הכבוד אריק אהבתי :mm_yeah:

נ.ב.

אז בMDC הבא אתה נותן show נכון (אני צריך לדעת על מנת להכין את המצלמה):wink:

תודה ל jep על התמונה

בעלים גאה של:

mercedes 190e 2.0

citroen ax sport 1.6

פורסם

כל הכבוד בן אדם

ממש אהבתי את הסוף של הסרטון ורואים שיפור לא רק אדיר, אלא מדהים איך שהתחלת לעשות דריפטים על רטוב עם כזה רגש ותנאים.

גם אני מאוד שמח בשבילך שסוף סוף הגשמת חלום, שכל הזמן חשבת עליו

אולג, אין מה להוסיף,בן אדם, נהג ומדריך מדהים!

עשית בחירה נכונה שלקחת קורס איתו

אז זהו, עכשיו - נדבקת במחלה סופית :) ברוך הבא למשפחה!

פורסם

Eריק שיחקת אותה! נהנתי לעבוד איתך! יש לך כישרון ורגש ולכן אתה לומד ומיישם מאוד מהר!:mm_yeah:

Eריק,קובית,אביחי,קוזמה,עמיר ואלכס! חבר'ה המון תודה על הפירגון!!! :oops::oops::oops: אבל די! מספיק! תמשיכו עוד :lol::wink::lol:

• תוכן חדש...