Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Learning to Drift with The Master

threeefifteeezee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Croc ///toM אאוץ Sanderman

חבר'ה, היתחלנו על רטוב ביגלל כמה יתרונות:

# לישמור על רכב - סל"ד נמוך - מנוע לא מתאמץ

# לישמור על צמיגים - להשיג צמיג לג'אנט 17" זה לא כמו ל 15" תסכימו איתי. הרי זה כרגע

רק התחלה, אז עדיף למשוך את חיי הצמיג במקום לפוצץ אותו אחרי 20 דקות. גם אם זה צמיג אימון.

#על יבש המהירות עולה והתגובות חייבות להיות מהירות בהתאם! שלומדים על רטוב הקצב רגוע יותר

והלמידה פשוטה יותר וגם מצליחים לשים לב ליותר דברים.

זה שההרטבה לא אחידה זה מעולה:wink: כמו ש Croc אמר: קשה באימונים - קל בקרב

בקשר לשיפוע שבו נמצא המגרש זה מצויין! בטח שקשה יותר לעבוד אבל יש לזה יתרון ענק!

לומדים את ההבדלים בין דריפט בירידה ועליה (ויש המון הבדל) וגם איך להיתמודד עם תת היגוי (אריק

עושה את זה מעולה):wink:

סוף שבוע טוב לכולם

מאחל לכם ליראות את הכביש דרך חלון צד :twisted: (המבין יבין) :wink:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה בכיכר יבשה הZ תיתאמץ? :wink:

הסל"דים במקרה הזה יהיו סבבה גם ביבש, והצמיגים יכולים להחזיק גם ארבע שעות של אימונים.

סה"כ מדובר בכיכר ואימוני שליטה לא בהחלקה רציפה של ארבע שעות. מנסיון הדרכה (אמנם קצר) של קורס דריפטינג שרובו על יבש למרות שהייתה גם כיכר רטובה...

רוב המשתתפים לא גמרו בכלל את הסט שהביאו איתם בארבע שעות של אימון נהיגה מאסיבי. מכוניות כמו S2000 מוגדשות, ב.מ.וו 540 מוגדשת וכו'

סה"כ לימוד על כיכר רטובה הוא מעולה ואני מסכים לגמרי עם כל מה שאמרת מ#3 והלאה :lol:

לגבי השקפת עולם מהחלון צד, אני כרגע עם ראש מושפל מחוץ למשחק..... :cry:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

:lol:

הגיוני!

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

בהחלט נראה מדהים השיפור שלך,

ביום אחד להגיע לכזאת רמה זה לא כזה פשוט...

בהצלחה בהמשך!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
בהחלט מדהים, כל הכבוד

אשמח לדעת מהי העלות של יום כזה (גם בפרטי זו אופציה).

+1

היכן נעשה האימון ? בארץ ? האם הרכב פרטי שלך (הבנתי שכן..) ?

פורסם
האימון מתבצע בארץ, במגרש הדרכה באזור תעשיה של ראש העין, בביה"ס "מסלולים"

לגבי מחירים צריך לפנות ל"מסלולים". http://www.maslulim.co.il

ולגבי אריק, הוא באמת נהג מעולה ולומד מהר!

די נו, עכשיו אתה פותח עליי עין לקראת האימון הבא :lol:

פורסם

יו יו יו היום היה שיעור

יש לי מלא לספר ולהראות אבל יקח קצת זמן (צריך גם לעבוד לפעמים) רק אתן טעימה קטנה

http://www.youtube.com/watch?v=bErSLcM-fIQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אווווולג אתה מלך! תודה תודה תודה

פורסם

הגעתי למגרש בדיוק ב 09:45 , צ'יק צ'ק מחליפים ת'אחוריים לסט שנדון מוות :lol: ומתחילים איפה שסיימנו לפני שבועיים ... כיכר. רק שהפעם יבש ללא ממטרות. קלי קלות ... לשני הכוונים הלך ממש חלק כך שאולג מעלה את הראף ומכין מסלול שמיניה 8 שמצריכה שינויי כוונים icon_eek.gif . לדרפט כיכר בכוון אחד או לכוון השני piece of cake , אבל לדרפט ופתאום לשנות כוון זה קשהההה.

טוב נו, כמה וכמה הקפות עד כמעט יאוש ואז אולג לוקח פיקוד על הZ ומראה לי למה הוא הmaster ואני ה grasshopper , והפלא ופלא יורד האסימון icon_cool.gif

ואז בא לאולג הג'ננה ומכין עבורי מסלול מכשולים של ממש, ממש ג'ימקאנה על הצד - שכל מה שנותר לי לומר זה "סליחה" לשר איכות הסביבה ולכל קונוס וקונוס באופן אישי icon_twisted.gif עד לרגע שנשמע ה בממפ טהפ טהפ טהפ טהפ ונגמר האימון

אולג ודין , שוב תודה תודה תודה... ולהתראות בעוד שבועיים ל #3

(סרט מהיום יעלה ליו טיוב מחר )

• תוכן חדש...