Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Learning to Drift with The Master

threeefifteeezee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה יום מעונן זה היה icon_twisted.gif היו הרבה עננים אך לא של גשם! של צמיגים icon_lol.gif

Eריק תענוג לעבוד איתך! זה היה אימון סוף הדרך! יש לך רכב מדהים ואתה נהג מעולה

שלומד מהר! זה שילוב מנצח! smiley32.gif עובדה - רואים תוצאות! smiley32.gif

רק חסרה זוית מלמעלה שדין צילם אותך...

פורסם

אביחי שמע האוטו של Eריק מדהים! יש לו המון כוח! בסיס גלגלים קצר יחסית! בקיצור הוא ממש

כיף לנהיגה! ומה שהכי הרבה הפתיע אותי :shock2:זה שה Z350 פשוט "מעלים" תת היגוי!!! כמעט ואין לו

תת היגוי! בקיצור אני מאוד נהנתי לינהוג בו! הוא נותן הרגשה "ידידותית" ואין צורך להילחם איתו.:inlove:

רק דבר אחד - יש לי הרגשה שעם הבמוו אני יכול להגיע בדריפט לזויות גדולות יותר...

פורסם

טוב אמרת שהיא בעלת בסיס גלגלים קטן יותר.. זה גם נכון לגבי הZ4M

סחטיין על השמנייה הענקית! :lol::mm_yeah:

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם באיחור, אבל בשביל לפרגן יסלחו לי.

אפשר לשנות לך את הכינוי לכינוי חדש "מפרפR בכיכרות".

:mm_yeah:

:twisted:

8)

נהנתי לצפות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...