Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי ושמעתי הרבה שבידוד לדלתות זה דבר חשוב ונחוץ. אז החלטתי לעשות בידוד לדלתות אבל בגלל שאני לא מבין בסוגי בידוד אני צריך קצת עזרה תקציב לשני דלתות 900 שקל

ראיתי את זה

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=323

האם זה משתלם? הסוג של הבידוד הזה הוא טוב?

בנוסף איזה כלים אני צריך..

האם כדי לבדד את הפאגז? האם זה ייתן יותר עוצמה מהסאב?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

משתלם,אלה המחירים בערך,רק שזה יספיק לך ליותר משתי דלתות בערכה יש לך 9 יריעות, לדלתות תצטרך רק 4 בשאר תוכל "לבודד" את תא המטען,דלת המטען וקצת את הריצפה בתא הנוסעים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני אישיצת הייתי הולך על הסקן פרו(מנסיון) הוא דומה מאוד לאקסטרים אבל לדעתי הוא קצת יותר עבה.

מחיר של יריעה בודדת הוא 50 ש"ח.

אתה צריך 7 יריעות בכל דלת (זה בהנחה שאתה עושה דלת סופר אטומה) אני מדבר על שתי שכבות חיצוני ופנימי.

3יריעות בכול דופן ועוד אחת לסגור חורים קטנים.

קיצור זה אומר שאתה צריך 14 יריעות שזה יעלה לך 700 ש"ח אפילו נשאר לך 200 ש"ח כדי לאטום את הבג'ז.

שווה מאוד.

פורסם

ישראל, אם לא להגזים אז יספיקו לך 4 יריעות לשתי הדלתות.

(יריעה על הפח הפנימי ויריעה על החיצוני)

אני ורוני בידדנו עם בלק 1 את הדלתות הקדמיות בשני הרכבים שלנו ונשארה יריעה לבגאז' של רוני.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

הסקנד סקין פרו מניסיוני לא יותר טוב מהאקסטרים ששניהם חומרים מעולים. הבחירה ביניהם לדעתי צריכה להיות נטו על בסיס עלות.

לגבי הבאלק - השאלה כמה טוב אתה מתכנן לאטום את הדלתות. אם אתה רוצה איטום כמו שצריך ברמה גבוהה אז הבאלק זה פחות או יותר הכמות שהולכת על דלתות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני אישיצת הייתי הולך על הסקן פרו(מנסיון) הוא דומה מאוד לאקסטרים אבל לדעתי הוא קצת יותר עבה.

מחיר של יריעה בודדת הוא 50 ש"ח.

אתה צריך 7 יריעות בכל דלת (זה בהנחה שאתה עושה דלת סופר אטומה) אני מדבר על שתי שכבות חיצוני ופנימי.

3יריעות בכול דופן ועוד אחת לסגור חורים קטנים.

קיצור זה אומר שאתה צריך 14 יריעות שזה יעלה לך 700 ש"ח אפילו נשאר לך 200 ש"ח כדי לאטום את הבג'ז.

שווה מאוד.

איפה אני יכול לקנות את מה שאמרת?

ואיזה גודל זה כל יריע? איך זה יכול להיות שArik.G עם שני יריעות הצליח לאטום דלת? זה לא נישמע הגיוני לאומת 7 יריעות לדלת

פורסם

לאטום זה מושג כללי.

אתה יכול לעשות את זה בצורה יותר יסודית או פחות יוסודית. הכל תלוי בתקציב שאתה מתנה לחומר ובכמות ההשקעה שאתה רוצה להשקיע בהתקנה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צורת עבודה והדבקה אין מה לדאוג אני יעשה הכל שזה יהיה כמו שצריך ראיתי הרבה ההתקנות של איטום בדלתות פה ואני חושב שאני יכול לעשות את זה לבד

התקציב שלי הוא 900 שקל רק לבידוד לכל שאר הדברים אני לא אומר תקציב מה שאני יצתרך לשלם אני ישלם

עוד משהו.. איזה חומרים אני צריך בשביל שזה ידבק טוב?

פורסם

אני הפכתי את החנויות ולא מצאתי גלגלת נורמאלית

בסוף חבר הביא לי גלגלת מקורית של סקנד סקין

אבל לדעתי הכי טוב זה רולר של צבע ולפרק ממנו את הפלסטיק, בצורה כזאת אפשר לעבוד טוב ונוח

העבודה קשה מאוד וצריך ממש למעוך את החומר על הדלת

פורסם
איפה אני יכול לקנות את מה שאמרת?

ואיזה גודל זה כל יריע? איך זה יכול להיות שArik.G עם שתי יריעות הצליח לאטום דלת? זה לא נישמע הגיוני לאומת 7 יריעות לדלת

רועי דיבר על יריעות של סקנד סקין שהן קטנות יותר.

אני דיברתי על יריעות של דיינמט.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

היריעות של הבאלק ושל הסקנד סקין שונות בגודל,ירעה של באלק מכסה בדיוק דלת,אז יריעה בפנים ויריעה בחוץ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

זה לא נכון מה שאתה אומר 2 יריעות אקסטרים מכסות דלת.(יש לי גם את האקסטרים וגם את הסקן פרו)

אבך שוב זה בערך אותו מחיר פשוט תלוי מאיפה קונים.

• תוכן חדש...