Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ניסיתי בפורום של האודיו וכו', אבל ללא הצלחה.

ברכב יש נגן מקורי אשר (כניראה) דחפו פנימה 2 דיסקים. בכול מיקרה, הנגן לא מצליח לפלוט את הדיסקים אבל כן מנגן יפה (את העליון?). כאשר לוחצים על כפתור הוצאת הדיסק, יש קולות נקישה ותיקתוק עד שהמכשיר מבין שחבל על הזמן והוא מפסיק. לי אישית אין שום דבר נגד "סבא טוביה", אבל לשמוע אותו במשך כול הנסיעה זה כבר יותר מדי לגילי.

יש למישהו רעיון איך להתחיל או שכדאי לעזוב את זה לבעל מקצוע? אם כן - מי? מוסך מורשה?

ראיתי שבחזית הנגן, בפנל, יש 4 חורים עמוקים בכול פינה, מן הסתם הם מכילים את הברגים. אילו ברגים אלה? Torex? איזו מידה? תודה מראש!

• ספונסר פורום
פורסם

אין ברגים,מכניסים 4 דרנים או מברגים דקים,ואז אפשר לשלוף את הרדיו החוצה,בזמנו הייתה בעיה ברדיו של406 למינהם,בדיוק כמו שאתה מתאר.

אורן

פורסם

כן, ארבעה קליפסים, אתה יכול לנסות לקחת אטב מתכת ולפתוח אותו, תיצור ממנו "ח", תוציא צד אחד ואז את הצד השני. דרך אגב לובינסקי לוקחים על רדיו כזה סביבות ה 2000 שקל:shock:. אם לא יילך התיקון, קנה בפירוקייה וגש למוסך מורשה לעשות קידוד לרדיו (ברגע שתחבר, הוא יתחיל לצפצף - מנגנון הגנה)

פורסם

שאלה למתחילים..

יש לי בעיה זהה בפיקאסו מודל 2004, עם שליטה על המערכת מההגה.

במידה ואחליט לקנות רדיו מפירוק , האם גם רדיו מדגמי PSA השונים יתאימו לפיקאסו ואו שנדרש לרכוש רדיו מהדגם הספציפי שלי ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...