Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי דייהטסו סיריון 2002 , אני מאד מרוצה אך הגיע הזמן להחליף וקצת יותר גדול... רכב למשפחתית...

אני מחפש רכב שדומה מפרט של סיריון כלומר חסכונית , זריז ... וכמובן הכי חשוב זה חסכונית מפני הוצאות וכו...

לכן אני ממש מתלבט בין 2 רכבים

גולף , מנוע 1.6 אוטומטי שנת 2004

או

טויוטה RUNX , מנוע 1.6 אוטומטי שנת 2004-2005

מה אתם ממליצים לי מפני רכב הכי חסכונית ונוח....

אולי תוכלו לרשום פרטים כל אחד מה ההבדלים ביניהם.. גם מרווח מיקום לשים מאחורי עגלה וכו...

תודה.

פורסם

הטויוטה תעשה הכל טוב יותר מהגולף לדעתי.

חסכונית,מרגישה חזקה וזריזה,אמינה,תשמור על ערכה ובעלת סחירות גבוהה מה שיתבטא גם במכירה.

אין פה יותר מדי התלבטות.

חוץ מזה שטיפולים לגרמנייה במוסך לא זולים.

פורסם

שלום רב,

אני ממליץ לך לבצע חיפוש בנוגע לתקלות בטויוטה בשנים 2003/4 רוב התקלות המדווחות(החלפת מנועים,ממיר קטליטי ומחשב מנוע) היו בקורולה אשר יוצרה בטורקיה (הRUNX יוצרה בבריטניה) אך תוודא שאין תקלות יקרות ידועות לרכב הזה.

שיהיה בהצלחה:עופר

פורסם

כבעל RUNX כשלוש שנים, אני יכול להמליץ בחום על הרכב.

הרכב זריז ביחס למשפחטומתית ממוצעת.

מאובזר בגרסת ה- GLI.

מוסך- פעם בשנה ותו לא.

חסכוני יחסית בדלק

נראה טוב (לדעתי)

מבוקש מאד כמשומש, ולכן גם תיהיה משימה לא קלה למצוא אחת שמורה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אולי הטויטה אמינה יותר , אבל זה יתרונה היחיד.

הגולף היא חבילה שלמה הרבה יותר, ובסיכום כל המרכיבים אשר הופכים פיסת מתכת לאוטו הגולף לוקחת בגדול.

זו דעתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...