Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד הרשיון הזמני החדש שנשלח אליך שולם וחתום (ששולם) הוא רישיון תקף לכל דבר ואתה יכול לנסוע איתו ולהסיע יותר מ2 אנשים.

I :inlove: MY Mitsubishi

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חברים,השבוע ביררתי עלות של ביטוחים לרכבים חדשים עבור נהג חדש,האם היגיוני הדבר שידרשו ממני סכומים של 5 ספרות על ביטוח מקיף בלבד עבור רכבים כגון פולסווגן שירוקו חדשה עם נפח מנוע של 1400! ועבור הונדה סיויק 2010,על כל אחד דרשו ממני 16 אלף שקל עבור ביטוח מקיף בלבד! ועוד 3 על חובה,14 אלף עבור ההונדה.

ואני משלם היום על הונדה סיויק שנת 2000 סכום של 7 אלף ש''ח מקיף ועוד 2850 חובה.

מישהו מוכן להסביר לי האם הדרישה הגיונית?!? זה הצעה שקיבלתי מסוכן של ביטוח ישיר.

אמרו לי שלא רק בגלל שאני נהג צעיר אלא בגלל שאני גם פחות משנה על הכביש (נהג חדש) זה מייקר את הביטוח ואת זה הבנתי,אבל כמה מייקר? ב5 אלף שקל+++?

העניין נראה לי מוזר מאוד,אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לסוכן ביטוח טוב שמבטח לו את הרכב עם ביטוח נהג צעיר במחיר יותר שפוי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
כל עוד הרשיון הזמני החדש שנשלח אליך שולם וחתום (ששולם) הוא רישיון תקף לכל דבר ואתה יכול לנסוע איתו ולהסיע יותר מ2 אנשים.
אתה בטוח שאפשר לנסוע עם הנייר? כי יש כאלה שאומרים שצריך לחכות לפלסטיק או לפחות שהתאריך על הרשיון הישן יפוג.

אני באותו מצב כמו פותח השרשור.

פורסם

אין סיבה שלא, הרי נסעתם עם הנייר במהלך שלושת חודשי המלווה, נכון? אז מה הבעיה עכשיו?

זה כמו רישיון זמני, עד שיגיע רישיון הפלסטיק ששילמתם עליו.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

כן - אם אתה נוהג שנתיים ואתה עדיין מתחת לגיל 21 אז מותר לך.

אין סיבה שלא, הרי נסעתם עם הנייר במהלך שלושת חודשי המלווה, נכון? אז מה הבעיה עכשיו?

זה כמו רישיון זמני, עד שיגיע רישיון הפלסטיק ששילמתם עליו.

הבעיה עכשיו שתוקף של הרשיון הישן בעל המגבלה - עדיין לא נגמר.

יתר על כך גם לא עברו שנתיים, אבל מצד יש את התאריך העברי - שע"פ חוק המוקדם מבינהם קובע.

הבעיה השניה שנהגת שודים אמרה בשרשור אחר דבר כזה

שאלה :

שלום,היום בשעה טובה קיבלתי את מכתב שבתוכו אגרת תשלום+הרישיון הזמני.

השאלה שלי היא שרק בתאריך ה1.4.2010 יגמר לי הנהג חדש,אבל ברישיון הזמני כתוב שאין לי הגבלות והיתרים משמע שאין הגבלות של נהג חדש(הגבלה של 2 נוסעים).

ישנו עוד סעיף שמציין שרק אחרי שהתשלום יתבצע הרישיון הזמני יכנס לתוקף,והיום ביצעתי תשלום דרך האתר אינטרנט שלהם.

רציתי לדעת אם כבר מעכשיו יש אפשרות להסיע 4 אנשים וכו'...או שצריך לחכות לכרטיס פלסטיק או שבכלל צריך לחכות ל1.4.20101??

תשובה -

מכיוון שתוקפו של הרשיון החדש שלך יחל בתאריך 1/4/2010 עד אז אתה צריך לפעול לפי ההגבלות של הרשיון הנוכחי שלך.
הבעיה האחרונה - שלא ממש הבנתי מה רשום לגבי התמונה בספח של הרשיון ובטעות ניגשתי להצטלם עוד פעם, שם אמרו לי שלא צריך להצטלם ואז שאלתי האם רשיון הנייר תקף מרגע ששילמתי - הוא אמר לי שהרשיון יהיה תקף מרגע שיגמר לך הרשיון הנוכחי, מצד שני מי הוא בכלל? ויכול להיות מצב שהוא לא מבין בזה.

למרות שאני מסכים איתך בקשר למה שאמרת על רשיון עם מלווה.

בשורה תחתונה - חקרתי את הנושא ועדיין לא קיבלתי תשובה מספקת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי רישיון מפברואר 2006 (כ-4 שנים) השבוע ביטחתי לראשונה את רכבי החדש ב 'ביטוח ישיר'.

נציגת הביטוח אמרה לי שהיא בדקה ומצאה באימות נתונים (אצל משרד הרישוי) שיש לי 3 שנים רישיון וזה גרם לפוליסה להתייקר ב250 ש"ח.

כמה שאלות:

1. ממתי בעצם סופרים את פז"ם הרישיון? מהרגע שעברתי טסט וקיבלתי את הרישיון הזמני או מהרגע שקיבלתי את הפלסטיק?

2. האם יכול להיות שחלה טעות אצל משרד הרישוי? ואם כן, כיצד אני גורם להם לתקן את הטעות?

תודה.

פורסם

אם יש לך את הרשיון הישן כתוב עליו ממתי אתה מחזיק בו, או שתגש למשרד הרישוי ותוציא פלט.

לדעתי עדיין של חצי שנה עד שהמסופים יתעדכנו :lol:

פורסם

בפעם הבאה הוא (נהג צעיר) יקבל דוח, מכיוון שהוא לא יכל לקבל אזהרה כי אינו עומד בקריטריונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דוח עבירת תנועה האם קיבלתי נקודות?

סעיפים:

עבירה על:תקנה פדואל לת''ת סמל הסעיף 5505 מס נקודות חובה לעבירה 06.

קיבלתי 6 נק'?

השוטר אמר שאיו נק' במפורש.

פורסם
דוח עבירת תנועה האם קיבלתי נקודות?

סעיפים:

עבירה על:תקנה פדואל לת''ת סמל הסעיף 5505 מס נקודות חובה לעבירה 06.

קיבלתי 6 נק'?

השוטר אמר שאיו נק' במפורש.

אי ציות לתמרור ב-50

6 נקודות ו 250 ש"ח קנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...