Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באזור ה 15K להשקיע.

איביזה טורבו במצב טוב תעלה לי באזור ה 55+ אלף. האיביזה שלי שווה בערך 15, ככה שלהגיע לאיביזה טורבו מקורית אני צריך משהו כמו 40 אלף?

ב 40 אלף לטווח מסויים אני לא יכול להפוך את הרכב שלי למשהו בסגנון האיביזה טורבו? :)

למרות שאני לא באמת אשקיע 40 אלף רק בכדי להגיע לאיזה 150 כ"ס או משהו כזה, כי זה באמת כואב הלב.

אבל להוסיף 15 אלף ולקבל 50 כ"ס יותר, בסבבה! :)

ד"א מנוע 20vtזה של האיביזה טורבו לא? הוא נכנס כמו שצריך למרכב שלי? יש בעיה לאשר דבר כזה ברישיון רכב?

ונניח אני משיג מנוע של איביזה טורבו מה זה דורש עוד מסביב? צמא, מחשב, גיר וזהו?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אני חייב לציין את יכול לעלות כוחות סוס אך לא מאמין שתגיע ל 20 כוח סוס

אני בעלים של VR6 מגעיה בסטנדרט 174 וכל מה שהוספת ראה פירוט בקשי נתן לי 24 כוח סוס ככה שלא מאמין ממנוע קטן תוכל להפיק כל כך אומנם לאחר כל מה שהשקעתי מורגש שהרכב מתנהג הרבה יותר טוב מסטנדרט בטוח

פירוט:פילטר פתוח INBUX

צ'יפ של פירליג

גלגל תנופה קל וקלאץ קרמי

ההדרסים כולל צנרת 2.75 דוד אחורי רימוס

כבלי פלאגים סיליקון 11.3 מ"מ

ווסת לחץ דלק +שעון

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אוקיי,

בקשר להצעה למנוע פולו GTI 1.6

המנוע הזה אפשרי לאשר ברישיון רכב על האיביזה? נניח שאני מרכיב אותו על האיביזה מה זה דורש גם? כי המנוע לא מוגדש.

גיר מחשב וצמת חשמל עם תושבות?

בנוסף אני יודע שיהיה לי קשה למצוא כזה, אבל חיפשתי סתם באיביי ומצאתי מנוע כזה למכירה נראה לי ב 180 יורו.

אם אני לדוגמא אחליט לרכוש זאת, לאן המנוע יגיע בארץ? והאם יעשו לי בעיות כשאר אני אלך לקחת אותו?

פורסם

12345

א.נ.,

לצורך יבוא מנוע עליך לקבל אישור מיחד ממשרד התחבורה לפני מועד היבוא.

כמו כן אם מדובר במנוע בנזין שיעור מס הינו 30% + 4.9 ש"ח לק"ג מערכו בתוספת

הוצאות משלוח ששולמו בפועל לפי קביעת המעריך ביום השיחרור.

המידע הכלול במכתבנו זה, נכון ליום שליחתו וכפוף לכל השינויים העשויים לחול

בתעריף המכס ומס קניה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין.

המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את

אגף המכס ומע"מ.

בברכה,

יבוא אישי, חיפה

טל:04-8354811 בין השעות 13:00-15:00

פקס:04-8628469

פורסם
כלומר אני אמור לשלם 30% מערך המנוע לנמל?

למדינת ישראל, כדי שיהיה לה כסף להעביר לרצועה, כדי שלחמאס יהיה כסף לתקציב הפיתוח של הקסאם שיגיע לנתניה.

פורסם
סליחה על ההתעלקות אבל לא רציתי לפתוח תר'ד חדש בשביל זה

מה נותנת הרחבה של סעפת היניקה?

שיפור מורגש? זה גם סוג של פורטינג

אני ביצעתי את זה פעם בתמה , השיפור מורגש , כמובן אם יודעים למה לצפות בכל אופן שווה את זה .

וגם במצערת כדי לעשות אם אתה כבר שם .

חפש חומר באינטרנט יש בכמויות גדולות את כל המידע שתצטרך .

אור

פורסם

שוב, איזה מנוע אני אוכל להשתיל ברכב שלי ללא בעיות וסיבוכים מיותרים מידי ושאני אוכל לאשר אותו ברישיון רכב.

פורסם

ענו לך פה, רוצה שיפור ? תמכור תקנה אחרת

אבל אתה ממשיך בעשרות דיונים על איך לשפר את האיביזה שלך

בישביל מה לטחון את זה, אחרי השיפורי כוח או אפילו לפני אתה תצתרך לשפר התנהגות, שזה לא זול באוטו כמו שלך

תחסוך לך כאבי ראש מראש

פורסם

למה תמיד עפים על אנשים?

הבנאדם רוצה לעשות משהו - כל הכבוד

רוצה מנוע של sx שהוא לא כזה יקר - סבבה

הייתה לי sx מנוע לא רע

למה אי אפשר לענות על השאלות בלי להרוג את הבנאדם?

ולפותח הפורום : אם תנסה באמת לצפות להרגשה מסויימת

ולא לדבר במספרים כי תכלס ההנאה היא בהרגשה

אז תעשה את כל מה כתבת הרגשה אחרת תהיה

ואפילו תאוצה אחרת

אני לא חושב שצריכה להיות בעיה לאשר 1.6 של sx

על האוטו אגב יש איביזה כזאת עם 75 כ"ס ועם 100 כ"ס

אם שלך כרגע 75 אתה ממש תרגיש הבדל

בהצלחה

הלמידה הכי טובה היא מניסיונות טעיות והצלחות

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
יקוהמה מייצרים לעניות דעתי מספר דגמים של צמיגים. יש דגמים שמיועדים לנוחות ויש דגמים שמיועדים לביצועים.

צמיג במידה 195/45/16 שמיועד לנוחות?!?

בשביל לראות את זה אני מוכן לשלם..

HFturbo

פורסם

שואלים מה התקציב?! הבן אדם כתב את התקציב שיש לו, תנו לו רעיונות איך הוא יכול לשפר את הרכב שלו, ישר כותבים תקנה רכב טורבו, הבן אדם אוהב את הרכב שלו רוצה להשקיע בו, אז תנו רעיונות של שיפורים, ולא צריך לבלבל את המוח למכור את הרכב.

המלצה שלי היא כזאת: תבדוק איזה מנוע אתה יכול לאשר מהמנועים שרשמו לך כאן, ואחרי זה אתה בודק אפשרויות

מה הנתונים של המנוע שלך עכשיו?

אם אתה תחכה עד שאנשים ירשמו לך מה מתאים לך ומה לא מתאים לך, תתחיל אתה לברר אצל אנשים מוסמכים איזה מנוע אתה יכול לאשר

ואז כבר מתקדמים אלה!

peugeot 106 S16

פורסם

אני חושב שהצמיגים שלי באים עם איביזה טורבו, הצמיגים הותאמו במיוחד לג'אנט, והג'אנט הוא של איביזה טורבו מקורית.

אז אני חושב שהם מיועדים בעיקרון לביצועים ולא נוחות.

דבר שני, מנוע קורדובה SX אני חושב שיש מצב שיאשרו לי, כי קיבלתי פה הצעה מחבר פורום שגם באיביזה שלו היה מנוע כזה אבל הוא מכר.

אבל מכיוון שמישהו העלה את המנוע של ה GTI פולו, זה פשוט לקבל במנוע את כל מה שרציתי בלי לעשות הרבה.

וכן אני מניח שגם במקרה שאני אשתיל מנוע 100 כ"ס ההבדל יהיה משמעותי, כי אלה 25 כ"ס במכה אחת.

תודה רבה לאלה השפויים פה ש"מגנים" עליי מכל האנשים העוקצניים והחכמים שכל דבר הם מציעים לקנות רכב אחר.

סה"כ עד עכשיו כל הזמן באשכולות שלי שאלתי שאלות ושאלתי בנוסף האם אפשרי להתקין דברים על רכב כמו שלי, קיבלתי תשובות והפנמתי, פה סה"כ שאלתי אם אפשרי להעלות 20 כ"ס, אני לא מבין על מה כל הכעס וה"חוכמה" שאתם מראים פה.

אין מה לעשות, לא כל אחד יש לו כסף להחליף אוטו תוך יום ולקנות טורבו, אחרת כולנו היינו עושים זאת, וגם אם כן, כל הכייף זה לעשות משהו עם אוטו, לקחת עגלה כמו האיביזה שלי ופתאום מ 75 כ"ס סטנדרט להביא אותה ל 120 +-, זה באמת כיף.

ובתור אחד שנוהג קבוע על הרכב השיפור וההרגשה יהיו באמת כיפיים.

ותתפלאו שהרבה אנשים עם תקציב לא רצים לקנות רכב טורבו, אנשים עם זמן מעדיפים לעשות צעד צעד בעצמם! כל הכייף זה לעשות פרוייקט לרכב.

אתה תקנה לך איביזה טורבו שים לה צ'יפ ואגזוז ותהנה, אני אקנה איביזה סטנדרט עגלה, כמעט יכפיל לה את הכוח פי2 ואני מבטיח לך שעל הפרצוף שלי יהיה חיוך יותר גדול למרות שהרכב שלך יהיה יותר מהיר ובעל יותר כוח.

• תוכן חדש...