Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FarCry2 - עוד משימה, ועוד משימה, ועוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מחשב חדש וסביר (כרטיס מסך 4850, מעבד 8400).

משום מה בחרתי להתקין את FC2 כמשחק הראשון, אבל הוא די מאכזב. מצד שני, קשה לי לזנוח אותו ואני לא יודע למה.

האם באמת כל מה שיש בו זה משימה -> נסיעה -> משימה -> נסיעה -> משימה?

אני אפילו לא ממש מתקדם עם יהלומים, ומצד שני ממילא לא מציעים לי נשקים מעניינים במיוחד בנשקיה... השלמתי מעל ל- 20% בינתיים; שווה להמשיך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הפסקתי ברגע שקניתי (באמת קניתי) את GTA החדש.

הרבה יותר מעניין ומושך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Far Cry 2 זה משחק דיי עלוב לטעמי, ואני מדבר בתור מישהו שמשחק לא מעט במשחק FPS.

אתה צריך לנסוע שעות באפריקה וכל פעם באות לך הקרציות האלה עם הרכבים ורודפים אותך, עד שאתה נפטר מהם כבר יוצא לך החשק לשחק.

ומה עוד מפגר פה?!

נותנים לך לנסוע בסובארו מג'סטי ולא באיזה אימפרזה טורבו.

מה הבעיה שלהם להשים EVO או אימפרזה עם צמיגי שטח?!:|

כיום משחק ה-FPS הכי טוב לטעמי ושווה לקנות אותו הוא Call Of Duty: World At War.

משחק ממכר מאוד וייחסית לא זולל משאבים כמו FC2 וCrysis...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

FC2 בהחלט משחק עם פוטנציאל לא ממומש. יותר מידי נסיעה, יותר מידי אוייבים שאשכרה חוזרים לחיים אחרי 2 דקות, הורס את כל החשק לשחק.

נכון לעכשיו אני משחק בו רק באונליין, וגם האונליין שלו פשוט עלוב ביחס ל-COD. מה שכן, את COD אני עוד צריך לקנות.. ולכן מסתפק ב-FC2. אם האונליין של GTA היה קצת יותר יציב, אולי גם שם הייתי מעביר זמן. אבל זה משגע אותי להתנתק מכל שרת באמצע משחק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יחסית לקודמו שהיה פורץ דרך בכל תחום ולא פחות ממדהים המשחק הזה עלוב ביותר משעמם מאוד מה שכן הגרפיקה מעולה אבל לדעתי צריך הרבה יותר מגרפיקה כדי שמשחק יהיה טוב.

אני כרגע משחק ב GTA החדש אומנם אין בו שום חדש מבחינת עלילה אבל זה פשוט משחק כיפי עם הומור הרבה אקשן בדיוק כמו שמשחק צריך להיות (והמונית שמקצרת את הזמן בכלל גאוני)

פורסם

משחק מעפן, גרפיקה מדהימה וזהו : \

חובה לכל מי ששיחק אי שם בשנות ה90 בFallout 1 וגם למי שלא.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דווקא אני אישית מאוד נהנתי מהמשחק, יכול להיות שאתה מתקדם בקצב איטי בגלל שאתה עושה יותר מדי משימות צדדיות מבלי להשים-לב.

המשחק מאוד קצר, הצלחתי לסיים אותו ביומיים (12 שעות במצטבר), אני מציע לך לקנות GTA IV, משחק מעולה ודי ארוך!

COD5 משחק טוב, אבל נורא קצר.. אלא אם כן אתה מתכנן לשחק ברשת.

פורסם

אז אתה מציע לעשות רק משימות של שתי קבוצות המורדים?

לא שווה להשקיע ב- buddies שמסייעים אחר כך? או בבעלי חנויות הנשק?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכיר את ההרגשה שלך, גם אני עברתי את משבר ה20% והתבאסתי על החזרה של המשחק.

אך משום מה לא יכולתי לעזוב אותו!

יהלומים תמצא רק אם תתחיל ללכת בדרכים לא דרכים, ותרד קצת מהכבישים והשבילים המסומנים.

הנשקים בהמשך הרבה יותר מעניינים, כמו הבארט ורובה הרימונים, המרגמה היא חידוש מעניין אך קשה מאוד לשלוט בטווח שלה.

המשימות הצדדיות דווקא חמודות, כל שיירות הנשק וכאלה.

מצטער לבשר שסיום המשחק מאכז מאד. מאוד מאוד אפילו.

הגרפיקה אכן מדהימה לטעמי מבחינת הדינמיות של הטבע וכו' אך המשחקיות נפגעה מפאת שעות הנסיעה הרבות (אפילו אם אתה לוקח הרבה אוטובוסים)

סיימתי אותו רק מפני שיש לי כבוד גדול למשחק הראשון והוא רץ לי די סבבה על הלפטופ :).

עכשיו אני יכול להתחיל להתמקד בFALLOUT 3. (ובמקביל התחלתי את FC2 עם לוחם אחר ברמת הקושי הקשה ביותר, נראה מה יהיה!)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...