Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי מגאן 2 חדשה (ליסינג), הרכב בסה"כ בסדר גמור אבל הסאונד בלתי נסבל, ממש נשמע כמו רדיו AM של פורד קורטינה 72.ההבדל לעומת המאזדה 3 שנסעתי בה לפני זה הוא פשוט אדיר. איך משחררים דבר כזה מהסוכנות על סף שנת 2009? לקרסו הפתרונים.

המגאן מגיעה של 2 רמקולים ו 2 טוויטרים "מקוריים" + רדיו-דיסק קנווד שחברת הליסינג התקינה.

חיפוש בפורום העלה שנושא החלפת רמקולים ברכב זה הינו סוגייה בעייתית עם עומק מוגבל, בעיית נזילות מים וכו', וכיוון שזהו רכב שלא מעט נדרשו בו לעניין זה, ברצוני לשאול את חברי הפורום המנוסים מהו כיום הפתרון המומלץ במצב הזה ו/או להפנות אותי למתקין שמתמחה ברכב הזה.( כמובן שכיוון שזה רכב ליסינג אסור לעשות שינויים במבנה הרכב ).

פורסם

אני התקנתי באוטו הזה מערכת. גם שלנו בליסינג ושמתי רדיו דיסק אחר, רמקולים אחרים, מגבר וסאב. אתה יודע כמה אנשים מרכיבים מערכות "ענקיות" במכוניות ליסינג? אין לך מה לחשוש. לך למתקין שיש לו REP כמו יוסי למשל או רוני ואני בטוח שהם יסתדרו עם האוטו

פורסם

אפשר לעשות הכל זה רק שאלה של תקציב. בכל מקרה ברכב הזה יש בעיה של התקנת הרמקולים. חיתוך הפלסטיק כדי להכניס רמקול "נורמלי" יגרום לחדירת מים. אך גם לזה יש פתרון. האפשרות טובה יותר היא לקנות את זוג הגרילים שמכסים את הרמקולים ולעשות עליהם בניית פיבר לרמקול איכותי יותר. תוכל להציץ בקישור הזה ולראות התקנה ברכב ליסינג. הבחור קנה את חלקי הפלסטיק מפירוק ובנה עליהם ככה שבבוא היום הוא מחזיר הכל לקדמותו.

פורסם

תודה על התשובות - אם יש פה בפורום מישהו שהחליף במגאן שלו רק את הרמקולים בדלתות הקדמיות לרמקולים דקים שמתאימים לעומק הקיים אשמח לשמוע פרטים.

פורסם

אני החלפתי את הרמקולים המקוריים לסט של MBQ. הייתי צריך לחתוך קצת במין כיסוי קטן עליון שהפריע לרמקולים לשבת בפנים אבל בדיעבד,הסתבר התפקיד של אותו פלסטיק...הוא מהווה -או היווה...-הגנה לרמקולים מהמים שמגיעים בנפילה על זגוגיות החלון...הצעתי לך מנסיון אישי-אם אין לך ידיים טובות והינך מתעתד להרכיב סט טוב ואו יקר-לך למתקין טוב ושמומלץ כאן בפורום.שווה להשקיע כספית על מנת למנוע עוגמת נפש וגם כדי שיוכל לעשות הגבהות לרמקולים כי יצרני רנו ממש לא חשבו על אוהבי הסאונד בכל הקשור להתקנות רמקולים...:-(

אם יש עוד שאלות-אשמח לעזור.

פורסם

תודה חברים - אם נסכם אני אקנה רמקולים בגודל 5.25 פיוניר שמתאימים בעומק למקום שיש בדלת הקדמית, שזה לפי מה שהבנתי 45 מ"מ ואקח אותם למתקין מקצועי.

ראיתי באינטרנט את הדגם של פיוניר TSG1341R שמתאים למידות -האם למישהו יש ניסיון עם זה?

פורסם

מנסיון אישי-לך רק למתקינים שמכירים את רנו! כל שינוי ואו חיתוך יגרמו לנזילת מים לכן,חשוב מאד מאד לוודא את נסיונו של המתקין עם רכבי החברה.בהצלחה.

• תוכן חדש...