Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם משחקים בקקה אני רוצה ליראות שאחד מהטוארגים האלה יעשה את זה שהג'יפ שלי עושה.

אם אתם חושבים שטוארג יכול לעשות את מה שאני עושה עם זה אז אתם לא מבינים הרבה לצערי.

Up Up :shock:מצפה לעזרה.

תודה,

גיא.

בתור חובב קקה, אני מבין את הציפיה שלך לעזרה.. ולמרות שאנו לא מבינים הרבה בקקה, כמוך, בכל זאת נעזור.

רק אם לא קשה לך, במקום לחרבן לנו את הפורום, תעשה את זה בבקשה כאן:

flx_1830928_1457807_01_3.jpg

פורסם

כמו תמיד צביקה,אתה תותח:lol::lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

עכשיו שאתה אומר שמדובר ב323F, ולא במיאטה/Z3/גטס/מיני פרארי/פונטו עם מיכל גז מאחור

צביקה, העלבת אותי. לא הצלחתי לשים משהו מספיק גדול אצלי בבגאז'? :lol:

שמעו, אני לא יודע מי זוכר ומי לא אבל לפני כמה חודשים שמעתי את המערכת של יאריק במיצובישי והסאב שלו היה בין הכיסאות הקדמיים. היה לו שם סאב קטן נראה לי 8" של הרץ וברור שהמערכת נשמעה ממש טוב (כי היא שייכת ליאריק:twisted:)

פורסם

בזמנו כשאני שמעתי את המערכת זה היה הרץ קטן. עבר הרבה זמן יכול להיות שמאז האלמנט התחלף. אפילו צריכה להיות לי תמונה איפה שהוא של הסאב.

• תוכן חדש...