Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצאתי עם חברים, עמדנו לנסוע לירושלים.

כשהגעתי לאוטו ראיתי שיש משהו מוזר.

הדלת של הנהג הייתה לא נעולה וראו שמישהו התעסק עם המנעול. היה קשה גם להכניס את המפתח.

חשבתי באותו רגע "שיט, בטח לקחו לי את הרדיו שוב".

נכנסתי לאוטו, הוצאתי את המכסה של הרדיו (ייצרתי מכסה מיוחד כדי שייראה כאילו שאין רדיו) והרדיו עדיין היה שם.

התחלתי לחפש עוד סימנים של פריצה.

בין המושבים השארתי 20 שק במטבעות של 5. הם עדיין היו שם.

הMP3 שלי היה בתוך תא הכפפות והBLUETOOTH ביחד עם המטען שלו גם. הכל היה שם.

בקיצור, כנראה מישהו ניסה לפרוץ לי לאוטו ולא שם לב שהוא הצליח אז הוא נכנע.

בכל אופן, כנראה זה הפורץ הכי דפוק שאי פעם חי.

(אגב, זה היה בחניה הפרטית שלי, אז לא להטיף מוסר על השארת דברים בתוך האוטו)

הקטע המעצבן עכשיו הוא שאני צריך כנראה להחליף את הצילינדר. אולי אני אשים באותו תהליך גם נעילה מרכזית וחלונות חשמליים. די נשבר לי מלעשות את זה באופן ידני.

פורסם

למה אתה משאיר דברים באוטו ?

ועוד בחניה הפרטית שלך ?!

במקום לאמר שהפורץ דפוק/עלוב אתה צריך דווקא להודות לו שהצילינדר זה הנזק היחיד שיש לך והעיר את תשומת ליבך שגם בחניה הפרטית שלך יכולים לפרוץ לך בקלות.

בכל אופן זה דווקא פורץ חכם, פרץ לך בחניה הפרטית בלי שתשים לב ולא ניתפס,

הוא היה מספיק חכם לעזוב הכל כדי לא להיתפס כי תהיה בטוח שמשהו הסיח את דעתו מלמהשיך בפריצה

זה לא שהוא אמר "וואלה רק 20 שח/מה אני יעשה עם MP, מה זה בכלל הבלוטוט הזה" הוא פשוט לא המשיך את המעשה כי בטוח שהוא היה חייב להיעלם משם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביררתי כרגע עם כמה שכנים.

ניסו לפרוץ לרוב המכוניות בחניה אבל לא גנבו הרבה.

הרכב שלי הוא היחיד משנות ה90. כל השאר יותר חדשים.

לשכן עם פריוס שרטו את כל הצבע באוטו. הוא מבואס קשות.

כנראה זוהי חבורה של ילדים וונדליסטים שחושבים את עצמם לפושעים. חוץ מכמה צילינדרים דפוקים וצבע לא קרה כלום.

פורסם
מר פרנקוס שלום,

תלונתך התקבלה במערכת. אנא קבל את התנצלותנו על המקרה החובבי שאתה מתאר, הוא אינו אופייני בשום דרך ואופן.

בפעם הבאה נדאג שיגנבו לך רכוש יקר מהרכב.

בברכה,

ארגון הגנבים הישראלי.

_______

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מר פרנקוס היקאר

תגובתחה נמסרה אצלינו

היום נעשה אצלך עבודה מקצואית חבל"ז

בברחה

אחמד, שבט אל עזזמה צפונית לבאר שבע

12345

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפורץ הכי עלוב (באמת) שאני שמעתי עליו בחיים שלי...

היה גנב שנכנס לבית, השתכר מהאלכוהול שהיה בבית, ונרדם על הספה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כן, זה היה אליהו הנביא.

S2000

פורסם

:lol:

הכנת לו קפה כשהוא ייתעורר?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

זה לא קרה אצלי בבית, נעלולי פלא.

אבל יפה שלמדתם ציניות מהי, זו כבר התקדמות... :wink:

אגב, אצלי אין קפה על הבוקר, מקסימום שוקו.

למרות שביום שישי שתיתי קפה על הבוקר,

רציתי להיות עירני במיוחד לקראת 300 כ"ס ו- 40 קג"מ... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין מצב שפרנקוס פותח שרשור וזה לא הופך להיות הזוי.

הבלתי יאומן תמיד רודף אחרי פרנקוס :shock:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואיפה היו הכלבים ? אל תגיד שאין לך בחניה פרטית.

מנסיון- אין,אין על כלבים טובים, שלעולם לא יאכלו אוכל לא מוכר ומזהים כוונות רעות. הגנב תמיד יעדיף את המקום שאין.

פורסם
מר פרנקוס היקר,

תלונתך התקבלה במערכת, ואנו נדאג לעשות הכל כדי לעצור את התפשטות הגניבות בשטח.

הסר כל דאגה מליבך, הינך בידיים טובות.

(פחח)

בברכה,

משטרת ישראל(פחח)

.....

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...