Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי באייס לקניית 4צמיגים חדשים לאוטו שלי סוזוקי בלנו במידה 175R70 13 המוכר היצע לי 4צמיגים ב840 כולל עבודה של חברת פייסון אני לא מכיר את החברה הצמיג מיוצר הפולין

האם מישהו מכיר את החברה או יכול להמליץ לי צמיג טוב במחיר סביר של חברה אחרת

פורסם

התכוונת לחברת "טייפון"?

סתם זבל'ה.

לאוטודיפו יש מבצעים על Goodyear - תבדוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
התכוונת לחברת "טייפון"?

סתם זבל'ה.

לאוטודיפו יש מבצעים על Goodyear - תבדוק.

בדקתי אם אמרו שאין למידה שאני צריך

פורסם

במידה הזאת ולאוטו הזה לך על אליאנס. 975 או 140. פחות TOPSTAR/ALLSTAR שהן הסדרות הזולות של אליאנס.לא כל הפנצ'רמאכרים אוהבים למכור אותם וזה יוצר חלק מהדיעה בשוק שהם נחותים .יש ייבוא של הרבה יותר זבל שהם כנראה מרויחים עליהם יפה ודוחפים לכיוונם.

פורסם
יוקוהומה A DRIVE

180-200 לאחד.

בחיים לא! איזה צמיג אתה מקבל היום ב-180 ש"ח? אולי צמיג ממוחזר תוצרת עזה.

אני קניתי יוקוהמה A-drive באותה מידה והם עולים בסביבות ה-300 ש"ח לאחד, אם תצליח להשיג.

אני חיפשתי בהרבה מקומות, ורק אצל כל צמיג דודי הסכימו להזמין לי וחיכיתי להם כשבועיים.

• תוכן חדש...