Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

דיברתי עם בחור בשם יוסי אשר מפרסם מודעות ב YAD2 בקשר לפונטו.

בלוח הוא מוצג כפרטי, לאחר ששאלתי אותו האם הוא סוחר הוא אמר שהוא נציג של אוטו דיל בחוף הכרמל.

כאשר שאלתי אותו לגבי רכב שהוא פרסם, הוא אמר שיקשר אותי לסוכן שיראה לי את הרכב (הרכב לא נמצא במגרש של אוטו דיל בטענה כי במגרש הם מחזיקים רכב יקרים ויוקרתיים יותר).

האם משהו מכיר את הבן אדם?

האם הוא אמין?

האם הגיוני שהוא באמת סוכן של אוטו דיל ולא אחד אשר מנצל את שמם?

הטלפון שהוא מציג: 050-3333-158

תודה,

לאוניד.

פורסם

תעשה חיפוש בקשר לסוחרים. לא חסרים פונטו מידיים פרטיות. רכב פרטי שווה את המאמץ והכסף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158230

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מכיר את יוסי מחיפה, אבל לפני שנה הלכתי לבדוק רנו סניק ברמת גן.

התברר שמדובר בסוחר שלוקח רכבים מאוטו דיל בירושלים ומנסה למכור אותם ליד הבית שלו.

הוא לא מנצל את שמם, יש לו הסכם אם אוטו דיל, יש לסוחר יפוי כח להעביר בעלות.

בקיצור, רכב ששייך לאוטו דיל קונים מסוחר, שמנסה להרוויח עוד כמה אלפים מעל המחיר שאוטו דיל מוכן למכור.

מדובר בסוחר עצמאי לכל דבר, ויש לבדוק את הרכב כאילו "אוטו דיל" לא שייך לעסק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש חסר פונטו במדינה.

הצעה שלי - במקום לקנות אוטו שמישהו אחר מכר ב-7 אלף ש"ח מסיבה מובנת, במחיר שקרוב לכפול מכך, תפסיק להגביל את עצמך לאיזור הקרוב אליך.

חפש רכב מכל הארץ, ללא הגבלת מיקום - אבל כן תגביל את הפרמטרים. תגביל ק"מ, תגביל ידיים.

אז יתגלו בפניך רכבים רבים, בעיקר מגוש דן - במצב מעולה.

כל מה שצריך לעשות זה לתפוס יום אחד ולנסוע אליהם לבדוק את הרכב פיזית, ואם זה באמת רכב במצב טוב - לוקחים וחוזרים הביתה עם אוטו חדש.

פורסם

אם אתה כבר הולך על פונטו (מתוך ניסיון מר מאוד עם המכוניות האלה) אז תיכנס בעצמך ליד 2 ותיהיה סבלני, פזיזות באה מהשטן ואני חושב שגם סוחרים באו מאותו אזור , סוחר יהיה חייב לעשות עליך רווח ולכן עליך להיזהר

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה רכב מסוחר אולי שווה בדיקה מעמיקה אם אתה באמת רוצה את האוטו שנמצא אצלו ואם לא עדיף שתחפש חדש! בהצלחה ושבוע טוב!

אין כמו אלפא :)

פורסם

איזה מחיר מציע הסוחר ?

תחתים אותו על ההתחיבות לפני הבדיקה ומבחינת החוק אתה מוגן .

אם המחיר אטרקטיבי ביחס לשוק שווה בדיקה !

פורסם

לא מכיר את פרטי המקרה אבל אם אוטודיל או כל מגרש אחר היו יכולים להרוויח על הרכב ישירות, למה שלא יעשו את זה?

חומר למחשבה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ומה הסיבה שתפרנס שני סוחרים בקניה של מכונית אחת?

חומר למחשבה..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא מכיר את פרטי המקרה אבל אם אוטודיל או כל מגרש אחר היו יכולים להרוויח על הרכב ישירות, למה שלא יעשו את זה?

חומר למחשבה...

בגלל שהחוק מחמיר יותר עם סוחר לגבי גילוי מלא של מצב הרכב מאשר עם פרטי שאינו מקצועי...

• תוכן חדש...