Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים.

אני ינסה להגיב על כל מה שקראתי.

לפי התייעצות עם כמה אנשים מקצועיים בתחום אבל לא פה בארץ אלה בחו"ל הם אמרו לי שהמיקום באמת חשוב אבל זה לא יהיה הבדל מטורף.

זאת אומרת תהיה יותר במה זה בטוח וזה ישמע אחרת אבל אם שניה מנקים הכל ומחפשים שיפור של איכות צליל, אז שיפור זה לא יתן. אני מדבר על איכות הצליל זאת אומרת איך שהצליל יוצא מהרמקול נקודה!!!

ופה זה כיוונים ו או מה שעופר אמר f1 לדוגמא. שזה ממש יקר והייתי רוצה לשמוע אותו לפני אם באמת זה שווה לי 4000$ או פרא למגבר כמו שציינתי לפני.

אז בקשר לכיוונים אני יותר משמח יהיה אם משהו ימליץ לי על מכוון מקצועי. אבל לא סתם אחד שאוהב לכוון. אם יש אדם בארץ שזה המקצוע שלו או משהו כזה. אני יהיה מוכן לשלם כל סכום אחרי הסכום המטורף שהשקעתי על המערכת שלי.

בקשר לפרא אם למשהו יש נסיון עם כזה דבר לא סתם אמרו לו שזה אחלה. אני ישמח לקבל חוות דעת.

בקשר למיקום דבר ראשון זה הוצאה לא מבוטלת. דבר שני זה הורס לי את כל הדלת. מה אני יעשה עוד שנתיים שאני ירצה למקור את הרכב לאיזה בחור בן 30 שמוזיקה אצלו זה בעיקר רדיו וקצת דיסקים. אני מצמצם לי את קהל היעד,שהוא גם ככה מצומצם כי יש לי רכב שתי דלתות עם גיר רגיל, לאחוז כמעט אפסי.יש אנשים שהמקוריות של הרכב חשובה להם אז קורות וקיקים עוד אפשר לקנות מהחברה שזה בטח גם יהיה חתיחת קנס אבל דלת שלמה.????????

תודה שוב!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם כל הצער שבדבר גם את ה F1 וגם את הפרא שאתה מדבר עליו לא תוכל לשמוע בטח שלא עם הרכיבים שלך כך שגם אם למישהו יש את הרכיבים האלו זה יהיה בסט אפ והתקנה שונה כך שאין לזה משמעות גדולה מידי.

אני הייתי עובר ל F1 הרבה לפני שהייתי משנה משהו בהגברה שלך שהיא פנטסטית. את הטאץ האישי יעיל יותר וגמיש יותר לקבל דרך פרוססור סופר משובח כמו שה F1 נותן. כך תוכל לעצב את הסאונד לפי האוזן שלך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם בסט-אפ אחר יהיה אפשר להמליץ על אותו מוצר זה או אחר לפי איך שהמערכת נשמע לפני ואיך שהיא נשמעת אחרי שהמוצר הותקן בה.

בקשר ל-f1 הייתי שמח שכזה מוצר יהיה אצלי ברכב ואני מאמין לך בקשר לתכונות המופלאות שיש לו אבל זה לא עומד על הפרק משיקולים תקצביים. לצערי הרב.

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

פורסם

אני משוכנע שהוא מתכוון להקלטה ברמה גבוהה, לאותו דיסק שאתה אוהב שמוקלט בגירסה רגילה, כי אחרת זה לא הגיוני שבגלל שהשקעתי 30 או 60K במערכת, אתחיל לשמוע מוסיקה שאינני אוהב במקרה הטוב, או מתעב במקרה הרע, רק כי מדובר בהקלטה אודיופילית..

עופר, אני חושב שסעיף 3 הוא בעצם הראשון. כי מעצם העובדה שמישהו מנסה לבנות מערכת היי-אנד אמיתית ברכב, זה גם כבר קצת לקפוץ מעל הפופיק. פרה של סינפוני ברכב? זה יכול להיות מדהים, נכון. אבל מה עם כל האקוסטיקה המחורבנת שלנו ברכב? כל ההחזרים מכל הקימורים/קיעורים/כסאות/ גג נמוך/נפח חדר [רכב] מצומצם/ לא רק שמקשה מאד על קבלת תוצאה כמו בבית, אלא הופכת את הרצון להגיע לרמת היי-אנד לנאיבית קצת.

אפשר להגיע לתוצאות מעולות, מעולות מאד אולי, אבל ברכב אף פעם זה לא יהיה זה.. אז פשרה זה סעיף 1.

אחרי שהבנו שתיאום הציפיות שלנו עומד במבחן המציאות המרה.. גם אם נשים 100K ברכב.. אפשר להתפנות לשאר:

2. כיוונים.

3. מיקום הוופר.

4. שמיעת דיסקים לא נכונים.

אגב, אפשר אולי להגיע לתוצאות מטורפות ברכב ברמה שמזכירה היי-אנד ביתי אמיתי, אבל זה כבר ברמה של תכנון ובניה מעמיקים ומוקדמים, בלי התחשבות בכלל באסתטיקה או בשימושיות.. שהרכב יהיה בסה"כ פלטפורמה למערכת.. משהו מישני ליד המערכת עצמה.. כמו למשל ברכב של סקוט בוואלדה שהעיף את הדשבורד.. או באיזה רכב DEMO בחו"ל שאני לא זוכר היכן ראיתי, שכסא הנהג במרכז הרכב.. [תחשבו על המבטים של הטסטר במבחן הרישוי השנתי.. :lol:]

כמה מכם ילכו רחוק כל כך ברכב? [ועוד בגולף GTI חדשה:wink:]

עריכה: דניאל, אם הבניה נעשית בצורה סופר מקצועית ויפה, אל לך לחשוב על קושי במכירה. זה לא שאתה מכער את הרכב ו/או "מבטל" בו משהו. לא רק שלא ייחסר ללקוח הפוטנציאלי של הרכב כלום, אתה גם תעזור לו בזה.. תתפלא אבל גם סתם לשמוע גלגלצ מרמקולים שממוקמים נכון, זה טוב יותר. אני לא אומר שתוכל לדרוש כסף על זה במכירה אבל אין מצב שזה יפריע. [אלא אם כן זה ייראה בית שימוש ושנינו הרי יודעים שזה ייראה מיליון דולר..]

פורסם

אז בקשר לכיוונים אני יותר משמח יהיה אם משהו ימליץ לי על מכוון מקצועי. אבל לא סתם אחד שאוהב לכוון. אם יש אדם בארץ שזה המקצוע שלו או משהו כזה. אני יהיה מוכן לשלם כל סכום אחרי הסכום המטורף שהשקעתי על המערכת שלי.

צור קשר אם יריק הבנתי שהוא אחד הטובים שיש בתחום.

IBIZA 20vt

פורסם

יש את יאריק ואת שמעון עם ציודים אוזניים וידע ......

רק אני לא מבין דבר אחד ......... מה לא בסדר ?? מה לא נשמע יותר טוב ... אני לא שמעתי אצלך את המערכת אבל אני משוכנע שמבחינת מרכז עומק רוחב , היא עומדת בכל הסנדרטים... ואם לא יהיה מאוד קל לסדר את זה ... לדעתי עוד לא הגעת לברייק אין , לכן אני משער ככה מרוח הדברים שהגבוהים קצת חדים לך ?? כאילו משהו שם לא בסדר ..... זה בגלל הקלאס A פרה מנורות ישפיע במקרה הזה ...

אני חושב שהבעיה אצלך היא רק כיוונים ..... בוודאות יש לך את ההגברה בין הטובות בעולם .. גם קלאס A לגבוהיים גם מגבר מאודדדדדדדד חזק לוופרים.

אם תוכל למקד קצת את הבעיה או לומר איפה שמעת יותר טוב ואתה רוצה להגיע לזה ..

לגביי הדלת תקנה קיט מוכן לגולף ... נראה מקורי ותמכור אותו עם הרכב

פורסם

הבעיה היא באמת בגבוהים שצורמים באוזן משהו שכיוותי שלא יהיה לי במערכת כל כך יקרה.אני מחפש צלילם קצת יותר חמים יותר "dark" לכן באמת חשבתי שפרא זה אחד הפיתרונות היחידים שנשארו לי כבר. למרות שאני לא יעשה שום צעד דרסתי לפני שאני באמת יכוון את המערכת כמו שצריך.

חוץ מזה נחכה לברייק אין.

זה משהו שוקרה אחרי תקופה מסויימת בשניה כמו משהו שנפתח. או שלאט לאט מרגישים שמערכת פשוט שנמעת יותר טוב.?

מה זה קיט לדלת.? אפשר קצת מידע, לינק?

פורסם

אני רואה שניחשתי נכון ... סה"כ גם לי היה בעיה בטויטרים של 1500 שח שגם קיויותי שלא יקרה... כל הזמן של הברייק אין .....

זה מעין תהליך שאתה צריך לכוון כל הזמן את המערכת... לחכות לכוון לחכות לכוון עד שזה מתאזן אני לא הייתי ממהר ללכת על פרה מנורות למרות שהמחיר שלו לא יקר מה שכן הייתי עושה בשלב הראשון שמוריד באיזור ה5 עד 8 קילו הרץ את האקולייזר קצת , גם חשוב שלא תעשה נזק לרמקול .... למרות שבספרות מקצועית אמורים להתעלל ברמקולים בתקופת הברייק אין שלא כמו כל מני מנגנונים מכניים אחרים.... אני אחפש איזה מאמר בנט אם אני אמצא אני יעלה פה ..

לגביי הקיט דלת .... חפש GOLF DOOR KIT

פורסם
הבעיה היא באמת בגבוהים שצורמים באוזן משהו שקיוותי שלא יהיה לי במערכת כל כך יקרה.אני מחפש צלילם קצת יותר חמים יותר "dark"

אם כך , לא פרא , לא פרוססור , לא שינוי מיקום הוופרים ולא נעליים.

הפיתרון נקרא הורנים כמו שאייל התקין אצלו.

זה יושב מושלם עם האבסולוט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה הריצה לרכוש עוד ועוד דברים על הקיים??

רבע'ק יש לך מערכת עם רכיבים מעולים והתוצאה צריכה להיות לא פחות ממצויינת.

שום דבר שלא יפתר ע"י מיקום טוב יותר של האלמנטים(במידה ויש בעיה) וכמובן כיוון נכון.

אני לא מכיר את הרכב.

לא ראיתי כיצד המערכת מותקנת.

לא שמעתי את המערכת בסט-אפ הנוכחי.

לכן אני לא יכול לקבוע חד משמעית מה הבעיה, אבל אני בשמחה מוכן לעזור במידת הצורך.

חבל לזרוק כספים כאשר ניתן לתקן את רוב הדברים שמציקים לך באוזן ע"י כיוונים נכונים ולא ע"י רכישות של PRE או כל דבר אחר שספק אם יוסיף משהו ולא יגרע בכלל.

under construction..

פורסם

אשמח לקבל עזרה מכל אחד.

קיצר אז צריך ללכת לכוון אצל מקצוען.

ואז לראות מה קורה.

פורסם

לא יודע מי אמר לך שאין בעיה במיקום של הוופר שלך זה שהבן אדם מחו"ל לא עושה אותו מבין יותר. זה לא משהו שאפשר לפתור בכיוון או בשינוי פאזות (מקסימום לשפר במעט לא יותר וזה כבר נעשה ). צריך פשוט להזיז אותו למקום בו הוא צריך להיות. המיקום המקורי חוסם חצי מהאלמנט שלך. לגבי בניות אתה חושב יותר מידי על מכירת הרכב כמו שצביקה כתב אם הבניה היא חובבנית אז אתה צודק ואם היא לא אז זה כמובן רק מוסיף כי המיקום המקורי הוא אחד הגרועים שניתקלתי בהם בניה איכותית לא פוגמת במכירת הרכב להיפך. מבחינת ציוד לא הייתי מוסיף יותר מידי אלא רק עובר לאקטיבי מלא ולא חצי אקטיבי. לגבי קיט דלת לא חושב שיתאים לך כי האלמט הוא לא בגודל סטנדרטי ותאלץ לעשות גם בו שינויים.

פורסם

אחד החברים כאן בדיוק שאל אותי קודם, מה זה המיקום הבעייתי שמדברים עליו? איפה המיקום המקורי שלו בכלל?

אז שלחתי לו תמונות של דלת של גולף GTI חדשה. מרוב שהוא מאחור, הרמקול מחוץ לפריים.. הוא היה בהלם. להלן תגובתו:

"WTF???"

RevNews1145.jpg

אם תלך למכוון חובבן שלא יודע יותר מדי, ממילא לא תעשה הרבה. אם תיגש ותיעזר במישהו שמבין דבר או שניים, אזי לפני שיישב לכוון לך, הוא ישלח אותך למקם את הוופרים כמו שצריך.. believe me..

תחשוב שאת הגימור תעשה עם עור באותו גוון של שאר הסלון.. איזה אידיוט לא יקנה רכב כזה? זה אפילו ייצא לך יותר יפה ממה שיש לך עכשיו..:wink:

ואגב, בדיוק היכן שצריך לשבת הרמקול יושב לו אחר כבוד המנוע של הנגנון חלון [הממוחשב] שלך, אבל מי שצריך לדעת מה לעשות, יידע מה לעשות..:lol:

doorcleanedup.jpg

ונסה לחפש בפורום הזה אולי תראה מישהו שבנה ותראה איך זה יצא.. פשוט בשעות האלו כושר הנווט שלי מתקהה ומתערפל..

http://www.golfmkv.com/forums/index.php?

• תוכן חדש...