Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחלק מכם יודעים אני קדחתי חור בחלק העליון של המיכל דלק שלי(כן אני יודע אני מאוד חכם:roll:).

אמרו שיש שתי עיגולים בגדלים שונים מתחת למושב של הנוסעים מאחורה.

מצאתי את העיגולים.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

עם אני פותח את העיגולים האלה יש לי גישה לחלק הפנימי של המיכל דלק?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

הלכניס את היד ולסתום עם פרופוקסי את החור הוא קרוב לעיגולים.

זה בעיה לפתוח/לסגור את המכסים האלה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אתה מתכוון לפרופוקסי 20?

אם כן אז ממש לא כי הוא מתאים למתכת.

אפשרות יותר טובה היא אפוקסי או סיליקון.

תעלה תמונה נכוון אותך יותר טוב.

פורסם

אין לי איך לעלות תמונה.

קדחתי חור בגוף בשביל אפס למגבר.

הבעיה לא שמתי לב שקדחתי גם במיכל דלק.

שזה בידיוק מתחת למושב האחורי ליד החורים האלה.

על הקופסה של הפרופוקסי היה רשום גם מיכלי דלק!

ולפי דעתי הדלק יעכל את הסיליקון.

מה דעתכם?

פורסם

מה קוטר החור שניקבת במיכל?

אם החור קטן מאד אפשר לסתום אותו על ידי בורג פח עם דיסקית עגולה (שייבה) רגילה שתחתיה שייבה מגומי.

אם אתה מעדיף לסתום בדבק, עדיף שתדביק על החור פיסת פלסטיק (מחומר עמיד בדלק) שהקוטר שלה גדול והשוליים שלו יספקו שטח הדבקה.

פורסם
מה קוטר החור שניקבת במיכל?

אם החור קטן מאד אפשר לסתום אותו על ידי בורג פח עם דיסקית עגולה (שייבה) רגילה שתחתיה שייבה מגומי.

אם אתה מעדיף לסתום בדבק, עדיף שתדביק על החור פיסת פלסטיק (מחומר עמיד בדלק) שהקוטר שלה גדול והשוליים שלו יספקו שטח הדבקה.

זאת קדיחה של מקדח 5 מ"מ.

זאת בעיה שמתי פרופוקסי מבחוץוזה לא סותם לגמרה את החור.

מה הבעיה שאני יסתום מבפנים עם פרופוקסי?

פורסם

גם אם אתה מחליט לתקן - אני עדיין חושב שעדיף לפרק מיכל דלק ולהדביק כמו שצריך, כי אחרת הגישה קשה, ואולי תפספס את האיטום.

פירוק המיכל אינו סיפור גדול מדי (להערכתי לא יותר מחצי שעה עבודה, אחרי שהגבהת את האוטו על בוקים), ותוכל גם לנקות אותו מלכלוך שנצבר במהלך השנים באותה הזדמנות.

פורסם

מדובר בפג'ו 205 שנת 88.

לפי דעתי המיכל כן מתכתי.

בין 1-10 מה רמת הקושי של פירוק המיכל?

יש לי הבנה בסיסית ותאורתית זה באמת לא ניראה לי בעייתי.

יש דברים מיוחדים שאני צריך לדעת כמו דברים נסתרים וכאלה?

עם אפשר הסבר איפה הברגים איך ומה לעשות אני אודה מאוד.

• תוכן חדש...