Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לעשן. מעבר לזה - רק לפרק כל מה שנראה לך מחובר למיכל ואת הברגים שמחזיקים אותו.

אל תשכח לפרק את חיבורי החשמל של המצוף ומשאבת הדלק לפני תחילת העבודה.

פורסם

אולי זה קצת שאלה טיפשית אבל יש גם משאבת דלק במיכל?

ידוע לי שיש לי משאבת דלק מתחת למכסה מנוע על המנוע!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא בטוח, ב309 קרבורטור יש משאבה במיכל הדלק, ואני כמעט בטוח שגם בחלק מה205, לא זוכר לגבי שנת 88

בכל מקרה, אם יש אתה לא תפספס אותה

פורסם

אבל למה מבפנים בתוך המיכל? אפשר לסתום מבחוץ ?

אם כן אז תרוקן אותו עד טום ובהזדמנות גם תנקה אותו ותיקח אותו למי שמתקן אגזוזים והוא ילחים אותו איפה שיש חור ואז זה יתפוס חזק מאוד ואחרי זה תחזיר אותו לרכב

פורסם

ידוע לי שיש לי משאבת דלק מתחת למכסה מנוע על המנוע!

אופיר, לא נראה לי שישימו שתי משאבות דלק על אותו רכב (למיטב ידיעתי , 205T16 לא הגיעה לארץ, מלבד לביקור קצר...).

פורסם

מי ששם לב על הפרופוקסי רשום שהוא מתאים לסתימת חורים במיכלי דלק.

עם אני כבר מפרק אותו ברור שאי יסתום מבחוץ וינקה אותו

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
מי ששם לב על הפרופוקסי רשום שהוא מתאים לסתימת חורים במיכלי דלק.

עם אני כבר מפרק אותו ברור שאי יסתום מבחוץ וינקה אותו

עדיף.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לא בעייה. קח מברג דק ובזהירות הרם את המכסים כלפי מעלה.

אחרי המיכסים השחורים האלה יש עוד מכסה ירוק כזה שאליו מחובר צינור החזרת הדלק למיכל. איך אני פותח אותו?

פורסם

לא זה מיכסה מפלסטיק כזה ואני לא יודע םע הוא הברגה או אמור לצאת בשליפה?

זה לא בורג או משהו

• תוכן חדש...