Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DZ101 vs T1R

Matan g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי די נעול על הטויו - המחיר סביר והביקורות טובות.. מסתבר שנגמר המלאי בארץ והוא לא יתחדש בחודש הקרוב.

איך הDZ101 של דאנלופ בהשוואה ל-T1R?

ד"א חיפשתי גם אחרים, אבל S-DRIVE/PILOT EXALTO 2 ויש עוד כמה שיקרים בלי הצדקה

התקציב שלי הוא 500+- לצמיג והמידה היא 195/55/15

מתן

פורסם

לך על האקסלטו, צמיג מעולה:

http://www.1010tires.com/tirereviews/Michelin_Pilot_Exalto_AS_tire_reviews.html

תוכל למצוא אותו בצמיג ישיר בפ"ת במשהו כמו 490 ש"ח לצמיג, אם תקנה רביעיה אולי יעשו עוד הנחה - תתקשר לבדוק מלאי ...

פורסם

DZ101 אתה יכול למצוא אצל אנטון ב380 ש"ח לצמיג לפני מיקוח. בשבוע שעבר ראיתי שם זוג כזה במידה שלך, טרי יחסית.

T1R אפשר למצוא. הציעו לי סט כזה ב י.מ. צמיגים שליד קניון איילון ב480 ש"ח הצמיג. שוב, לפני מיקוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
או ב 473 אצל אופיר מאוטו לוקס.

התכוונת 370....הבחור הוא היבואן והוא לא משחק משחקים , אצל הפנצ'ריות המובחרות אתה תמצא אותו בסביבות 400.

פשוט לחפש את "אוטולוקס" ב144 - לבקש את אופיר ולשאול אם יש או מתי יהיה במלאי.

הבחור פשוט זהב ויעזור לכל מי שיתקשר

פורסם

תודה על התשובות, אנטון רחוק לי קצת - מעבר לזה קצת מפליא אותי איך יש לו את הצמיגים במלאי

שכשדיברתי עם אופיר, הסתבר שנגמר המלאי ויגיע רק עוד חודשיים בערך... האמת שאני לא מתלהב מהמחירים הזולים של אנטון,

לאחר שכבר שמעתי בכמה מקומות על צמיגים שמגיעים בצורה פרללית ומפוקפקת לארץ.

אני כנראה אחכה לT1R. כי זה נראה לי הצמיג שנותן יותר אחיזה פר שקל.

התקציב שלי הוא 1800-2000 ש"ח כולל עבודה ולא מעבר לזה

פורסם

לא יודע איך הטוי אבל הדנאלופ יושב אצלי על הבמווו ואני מאוד מבסוט ממנו הוא מאוד מאוד נוח והיציבות שלו מדהימה...

פורסם
התכוונת 370....הבחור הוא היבואן והוא לא משחק משחקים , אצל הפנצ'ריות המובחרות אתה תמצא אותו בסביבות 400.

פשוט לחפש את "אוטולוקס" ב144 - לבקש את אופיר ולשאול אם יש או מתי יהיה במלאי.

הבחור פשוט זהב ויעזור לכל מי שיתקשר

אולי על המידה שלו, אני הסברתי כמה אני שילמתי.

פורסם

אחרי הכל שניהם צמיגים מעולים

בתור אחד שהתקין לפני שבוע דנלופ le manes 702

אני מאוד מרוצה מבחינת אחיזה בכביש והכל

אבל אני כבר יודע שהצמיג הבא שלי זה ה TOYO T1R או ה goodyear egale f1

אחרי הכל אי אפשר להתעלם מהתגובות והביצועים של הצמיגים האלה

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אין לי ניסיון עם הטויו, למרות ששמעתי רק טוב עליו.

לגבי הדנלופ, לפני שנה וחצי הרכבתי על ה A6 רביעייה במידה 225/45/17, בהתחלה הכל היה טוב ויפה

ומאוד הייתי מרוצה, צמיג דביק ומאוד שקט. הבעייה שהוא רגיש מאוד ולא בגלל המידה, לאחר שנה (ו 35K ק"מ) הופיעה בליטה בדופן הצמיג הקדמי ימני, התפלאתי מהדבר בגלל שהצמיג לא קיבל מכה. בכל אופן הצמיג הוחלף ל 101 חדש (כ-750 ש"ח)

ביום שישי שעבר כנראה במהלך הנסיעה התפרקה חלק מסוליית הצמיג הקדמי שמאלי, אך הצמיג לא התפוצץ אלא איבד אויר לאט, בבוקר ראיתי שהצמיג מפונצ'ר, פרקתי אותו ולתדהמתי גיליתי חתך גדול באורך של 10 ס"מ בערך בסוליית הצמיג (לא דרסתי שום דבר ולא עליתי על ברזלים, אני נוסע הרבה מעל קמ"שים רגילים והצמיג בסיווג מהירות W).

הייתי בהלם, תמיד הקפדתי על דנלופים בכל הרכבים שלנו והדגם הזה גרם לי לגשת לפנצ'ריה בבוקר ולהחליף את כל הדנלופים לרביעיית KENDA סיניים שעולים כמעט חצי, אומנם מרעישים קצת יותר אבל אוחזים די טוב.

עכשיו לפחות אני יכול לומר שאם יקרה חס-וחלילה משהו אני יאשים את הסיניים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

דנלופ רק מאכזבים אותי ואני נוטה שלא להסתכל לכיוון שלהם בכלל. הייתי הולך על הטויו T1R - אמורים להיות טובים יותר (די משמעותית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...