Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה זה רשום?

בזמן האחרון אתה זורק כל מיני אבחנות ללא בסיס או גיבוי כפי שפעם, זה לא מתאים לך.

דניאל, במשך השנים הרבות שאתה מכיר אותי דרך הפורום אתה יודע שאני לא נוהג לזרוק דברים סתם באוויר (היום הכול כבר בראש) לכן אני לא נוהג להוסיף מידע שחור על גבי לבן כי רוב האנשים מאמינים לדבריי.

מה לא מדוייק ?

מצורף המידע מתוך ספרות אחזקה של הייצרן.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

החלפת מסנן בתדירות כזו מתאימה לרכב בעל מסנן דלק חיצוני ולא במיכל. לאיזה שנת מודל הספר הזה מתכוון, רשום 2002 והאם מופיע שקיים מסנן פנימי במיכל הדלק או חיצוני?

יש לך את כל הספר אז בדוק, אני בטוח שתווכח כי מדובר בדגם ישן עם מסנן דלק חיצוני ולא כחלק ממשאבת הדלק והמצוף.

פורסם

דניאל, גם אני הייתי בהתחלה בהלם :shock: כאשר לא מצאתי שום איזכור למסנן דלק בספרות.

לאחר שהמשתמש בורוזום כתב שמחליפים את המשאבה כול 105K נפל לי האסימון והבנתי שהמסנן הינו חלק אינטגרלי מהמשאבה ולא קיימות הוראות להחלפת המסנן.

מצורף כול הפרק העוסק במערכת הדלק שיש ברשותיי עבור מזדה 6 עבור קוד מנוע: L8,LF,L3.

Binder1.pdf

פורסם
במאזדה 6 מוחלפת כל המשאבה קומפלט ועלותו בסביבות 1,200 שקל

את העבודה ניתן לבצע דרך הרימת מושב אחורי ופתיחת מכסה של המשאבה.

לפי החוברת שמרק10 הביא כאן כתוב שבשביל לפרק את המשאבה צריך לפרק את המיכל ואי אפשר להגיע אליה מהכסא אחורי למעלה ?

פורסם

לא צריך לפרק את המיכל בכדי לפרק את המשאבה. פשוט הפרק עוסק גם בפירוק/הרכבה של המיכל במידה ויש צורך להחליפו.

פורסם

אני מקווה שאפשר להגיע אליו מהכסא האחורי מלמעלה באמת .

אני חושב שבמאזדה 626 בשביל להגיע למשאבה צריך לפרק את המיכל . מאידך הפילטר נמצא ליד המנוע בדגם הזה .

פורסם
אז מה המסקנה שצריך או לא? אל לנו לבלבל את הגולשים הנאמנים.

המסקנה האישית שלי בלבד שיש להחליף את מסנן הדלק (משאבה) לאחר כ-105K (ייתכן מאוד שקיימת הנחייה/הוראה מעודכנת של הייצרן בעניין)

דרך אגב גם בגולף דור 4+5 אין הנחיית יצרן להחליף פילטר דלק בכלל במנועי בנזין למרות שהפילטר חיצוני ויושב קרוב לגלגל האחורי.

פורסם

המסקנה האישית שלי שהיא שאל לך לקפוץ למסקנות כל כך מהר ולפסוק ללא בדיקה מעמיקה של הדברים.

הפעם הייתי על המשמר איתך...:wink:

• תוכן חדש...