Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו מודל 95, והטמבונים בה הם פשוט פלסטיקים שחורים.

רציתי לצבוע את הטמבונים לצבע הרכב (לבן שנהב), אך אינני יודע מהו טווח המחירים לעבודה הזאת.

אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי בערך כמה עבודה כזאת אמורה לעלות בערך.

תודה. :wink:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ממליץ לך לבדוק עלות של טמבונים מפירוק בצבע לבן היות והרכב די נפוץ בפירוקיות ויש הרבה חלקים.

לעיתים טמבון מפירוק בצבע הרכב עולה פחות מעבודת הצביעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה שהפונטו במודל שלי מיוצרות ללא צבע על הטמבונים כך שקשה למצוא אחת.

ראיתי בפירוקיה באיזור טמבונים של פיאט פונטו ממודל גבוה יותר.

הם שונים מעט מהטמבונים שיש לי, אך הם מיוצרים בצבע הרכב. השאלה אם הם יתאימו לרכב שלי,

ולא יגרמו לבעיות כשארצה למכור את הרכב (שלא יחשבו שהאוטו עבר תאונה ולכן הם הוחלפו)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

UP...

• תוכן חדש...