Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על דגמי איביזה 1400/1600 מודל 95-97.

שואל מכיוון שכבר עייפתי מלמצוא פיאסטה במצב טוב, ובדקתי כבר 4 שפרסמו ב yad2.

(האחרונה שנראתה הכי טוב גם לקחתי לבדיקה במכון,- דינמיק מודל 97, המנוע מפיק 28% ודרוש שיפוץ מיידי, מכות שלדה וקצה שלדה, חלודות ורקבונות בכל המנוע והמרכב, בעיה במערכת מיזוג, ועוד ועוד). כמובן שהתרחקתי.

לכן התחלתי לפזול לכיוון האיביזה, שהפרש המחירים בינה לפי הפיאסטה זניח.

אני משער שעלות החלפים יקרה יותר השאלה בכמה,

והאם הרכב אמין ובעל צריכת דלק טובה.

בקיצור, מתאים לסטודנטים או להתרחק?

פורסם

אם התיאשת מלחפש פיאסטה ביד2, סביר מאוד להניח שתתיאש גם מחיפושים אחרי איביזות שם. אל תחשוב שהמצב באיביזות טוב יותר, כי הוא לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף לשאלה, רבים שמבקשים המלצה על איביזה למטרות הנ"ל מקבלים המלצה לפונטו. האם ההבדל בתחזוקה הוא באמת גדול בין שתי המכוניות האלה?

הבעיה האישית שלי שאני לא מסתדר עם המראה של הפונטו במיוחד כשהיא כל כך נפוצה על הכביש, כמה יעלה לי הפינוק שלי אם אני אלך בסופו של דבר על האיביזה

• תוכן חדש...