Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן אויר - פיג'ו 205 שנת 88

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פג'ו 205 שנת 88 מנוע שוכב ידני 1400

הפילטר אויר שלי זה פילטר "רטוב" יש לו שמן בתחתית שעוזר בסינון.

השאלה שלי היא העם פילטר פתוח יסנן יותר טוב?

לפי הבנתי (והגיונית) פילטר פתוח אמור לסנן יותר טוב את האויר, העם זה נכון?

זה לא קשור לשיפור. רק רוצה לשפר את רמת הניקוי של הפילטר אויר.

אז לסיכום, העם פילטר תפוח יסנן לי יותר טוב את האויר ממה שהפילטר ה"רטוב"?

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

פילטר תפוח לא. פתוח גם לא.

השמן סופג אליו חלקיקים ומכאן מתקבל סינון טוב יותר.

בסובארו פורסטר ועוד דגמים הפילטר המקורי מגיע עם שמן בפנים. אסור לנקות אותו בלחץ אויר.

פילטר פתוח בד"כ לא מסנן חלקיקים ממש ממש קטנים.

פורסם

זה ברור לי שהשמן סופג את החלקיקים הקטנים.

הפילטר עצמו הוא בנוי כמו הרבה הרבה חוטי ברזל\פלדה\לא יודע איזה סוג והם לא צפופים ממש אפשר ממש להסתכל דרכם.

בגלל זה אני חושב שהפילטר הפתוח יסנן יותר טוב

יש למישהו אולי עוד תגובה בנושא?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עוד שאלה.

העם הפילטר הרטוב שברשותי לא מקשה על זרימת האויר לקרבורטור?(בגלל הקושי שהוא צריך לעבור דרך השמן)

פורסם
עוד שאלה.

האם הפילטר הרטוב שברשותי לא מקשה על זרימת האויר לקרבורטור?(בגלל הקושי שהוא צריך לעבור דרך השמן)

לא!

קרא בעיון את תגובתו של דני סאן. סינון האוויר לא עובר דרך השמן,האבק שוקע ונספג בשמן, במקום שיחדור לצילנדרים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בסדר צביקה לא צריך להתעצבן.

צביקה רק רציתי להגיד שניקיתי היום את הקרבורטור (יצא כמו חדש).

לקחתי את האוטו לסיבוב ויש באמת שיפור משמעותי בכוח של האוטו

מזה אומר שכתוב לי xy7 על הקרבורטור(עם אפשר קצת פרטים עליו)

• תוכן חדש...