Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש כאן ומחפש עכשיו את הרכב הראשון שלנו.

זוג נשוי שבעתיד הקרוב מרחיב את המשפחה.

תקציב : 30K

מצאתי 3 רכבים אקטואלים.

קסרה 2001 עם 110K ב 27.5K שקל , נראה נקייה. מדובר ב 1600 אוטומט.

השנייה היא מגאן 4 דלתות 2001 עם 70K ( אמיתיים ) . לא נמוך הק"מ? מוכר מתחייב לשילדה ונראת טוב.

שלישית גם מגאן שנתון נראה לי 2001 או 2002 עם 113K .

את המגאנים אפשר להוציא ב 26K ש"ח.

יש עוד אופציות? לא רוצה יונדאי ובעיקר לא גטס , אין לי תחנת דלק משלי.

גם לא קיה כי מבין שאמינות וקיה זה לא הולך יחד.

מה שכן שמעתי זה שהגיר AL4 שדל רכבים אלו לא ממש אמין אבל גם קראתי שאם הרכב מטופל כמו שצריך אז לא צריכות להיות בעיות.

אשמח לכל תשובה.

פורסם

מגאן זה אופצייה טובה אם אתה קונה עם גיר ידני. מדובר ברכב בטיחותי, נוח מאוד, מאובזר, 4 כריות אויר וכד'.

ממליץ על דגם 1.6 RXT, ידני בלבד.

לגיר ידני יש את כל היתרונות על אוטומט: צריכת דלק, אמינות, הרבה יותר זול לתיקון וסיכוי הרבה יותר קטן שיהיה צריך לתקן לאומת אוטומט של רנו מאותם שנים, לרכב יהיה יותר כוח וכוח זמין יותר. חיסרון יחיד - העברת הילוכים. אני רואה בהעברת הילוכים - יתרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המגאן בטוחה יותר מהקסארה- למגאן 4 כוכבים, לקסארה 3.

בקשר לקילומטראז'- מציאות יש תמיד. לי יש בבית רכב בן 10 עם 62K, ורכב בן 17 עם 75K, ככה ש 70K לרכב בן 7 לא נראה לי נמוך במיוחד, מה גם ש 10K בשנה זה לא ממש מעט. כל עוד בבדיקה הרכב יוצא בסדר, לא הייתי דואג לגבי זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אז מה אומר?

שווה לקחת את המגאן עם 70K לבדיקה?

זה לא קצת מדי?

מה שכן ראיתי זה אלטרנטור חדש. לא קצת מחשיד?

מה עם הקסרה?

פורסם

הק"מ של מגאן די נמוך. אם כי יש ספר טיפולים מסודר שיכול להעיד שהק"מ אמיתי. בקשר לאלטרנטור, באוקטביה במשפחה (יד ראשונה מטופלת במוסך מורשה) הוא החזיר את נשמתו לבורא אחרי כ-90K.

יכול להיות שרוב הק"מ מגאן צברה בעיר.

האם המגאן המדוברת ידנית?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקסארה לטעמי היא הבחירה העדיפה, במיוחד אם העובדה שתקציבך מצומצם, לא נובעת מצניעות מופרזת, אלא מארנק מעט דק. אחזקת הקסארה, בהנחה שמדובר באמינות סבירה, תהיה זולה יותר, במיוחד בשל מוסכים מעולים שאינם מורשי היבואן. נוחות נסיעה גבוהה מאוד שאינה באה על חשבון אחיזת כביש והיגוי מצוין ומתקשר נפלא, במיוחד בהשוואה להיגוי החשמלי המזעזע, שהוא היום הגורם העיקרי לאובדן הנאה ותחושת נהיגה במכוניות המודרניות. המקום היחידי בו הקסארה נופלת מהמגאן, הוא דרוג הבטיחות והמרחב הפנימי, למרות שהקסארה בפרוש אינה צפופה.

תעשה סיבוב על השתיים, מה שיותר מוצא חן לך, קח לבדיקה ושיהיה בהצלחה.

פורסם

אף על פי שכולם אמרו זאת לפניי אוסיף ואומר : תיזהר מהגיר האוטומטי של רנו.

אני בדיוק עכשיו עמוק בסיפור הזה... 2001 אוטומט עם 140000 קילומטר.

אחלה של אוטו אבל עכשיו צריך לשפץ את הגיר... מוכן לשמוע את המחיר? 6000 שקל...

קח בחשבון שבמוקדם או במאוחר תצטרך להשקיע בטיפול בגיר.

ISRAEL ISREAL

פורסם
אני בדיוק עכשיו עמוק בסיפור הזה... 2001 אוטומט עם 140000 קילומטר.
אז שיקנה פולקווגן בורה ? הנה אחת עם 130,000 ק"מ שצריכה שיפוץ גיר.

אולי מאזדה? ביפניות זה לא קורה. אה, רגע. הנה לאנטיס מודל 2000 שצריכה שיפוץ גיר.

ותאמין או לא, יש לא מעט בעלי כלי רכב עם גיר AL4 שעברו 200,000 ק"מ ללא צורך בשיפוץ.

אין בטחונות.

אחלה של אוטו אבל עכשיו צריך לשפץ את הגיר... מוכן לשמוע את המחיר? 6000 שקל...
מי איבחן זאת? מוסך או מכון שיפוץ גירים?

למוסך בד"כ אין יכולת טכנית לאבחן תקלות בגיר. צור קשר עם חבר הפורום ספי, בעליו של מכון שיפוץ גירים באזור תעשיה סגולה פ"ת - 057.3868964

קח בחשבון שבמוקדם או במאוחר תצטרך להשקיע בטיפול בגיר.
משפט הזה נכון לגבי כל גיר, בכל מכונה מכנית. במוקדם או במאוחר יצטרכו להשקיע בטיפול בו.
פורסם

מה היה כל כך חשוב לך לסתור את דבריי? אתה מכיר את הרכב שלי או את הצעדים שננקטו עד לשיפוץ הגיר?

מנסה לצאת חכם על חשבוני?

לרנו מגאן יש בעייה ידועה עם הגיר האוטומט ומחובתנו ליידע את כל המעוניינים לרכוש רכב כזה.

ידוע לך על עוד רכבים המיועדים לתקלות? אשרך .. ספר לכולנו שגם אנחנו נדע .

ולגבי ספי - יצא לי להתייעץ איתו בעבר, אדם נדיר

ISRAEL ISREAL

פורסם

כדאי לנסות את הקסארה טורבו דיזל 2000 האוטומטית. אפשר להשיג כאלה משנתון 2003-2004 בסביבות 30K.

אוטו חזק וטוב, חסכוני בדלק.

בכלל, אני אישית אוהב את הקסארה הרבה יותר מהרנו מגאן...לא סתם יש לי אחת.

• תוכן חדש...