Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין אותכם, נכון שהנהג חרא ושהוא יצא מניאק על זה, אבל אל תשכחו שזה הפרנסה שלו,

אם היא תעשה לו בלאגן ואחרי זה ישללו לו את הרישיון, הבן אדם ישב בבית, לא יעבוד , ואחרי זה הוא יקבל כסף מביטוח לאומי,

וזה כסף שלכם, וכסף של כולנו, אז תחשבו על הגלגל הזה לפני שאתם הורסים למישהו את הפרנסה שלו,

תמיד תסתכלו על ה2 צדדים,

חוץ מזה שבכלל לא הייתם באירועי ולא ראיתם מי אשם ומי לא, אז מה אתם תמיד מאשימים את הצד השני,

אולי אמא שלו היתה אשמה ?

יאללה שיגמר כבר החופש הגדול הזה.... :)

יש חוק במדינה הזאת!

בתאונה חייבים למסור פרטים, אין קשר לאשמה.

מה שהנהג הזה עשה זה עבירה *פלילית*

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתלונן במחלקת פניות ציבור של אגד והם ידאגו לברר הכל.

אני יספר לך משהו שגם לאחי קרה אותו המקרה אוטבוס "אגד" פגע בנו בכביש מהיר בצד שמאל של הרכב והעיף אותו לעץ שליד הכביש.כתוצאה מכך כל החלק הקדמי של האוטו ממש נמעך נשבר צירה של הגלגל ושתי הצמיגים הקדמים התפוצצו

הנהג ואיש הביטחון ירדו לראות מה קרה לאוטבוס והמשיכו לנסוע התקשרנו מהר לאבא שלי הוא נסע לתחנה מרכזית וזיהה את האוטבוס לפי המכה הצדדיית של האטובוס שעבר להיות בצבע של האוטו האוטבוס בדיוק מילאה נוסעים לנסוע לירושלים,הנהג היה "מופתע"שאבא שלי אמר לו על המקרה והוא אמר שהוא לא הרגיש אבא שלי לקח את פרטי הנהג+מספר האוטבוס והשעה המדויקת שזה קרה פנה למחלקת פניות עם מכתב מפורט של כל מה שקרה+דף מהערכת שמאי על הנזק שקרה(לא היה ביטוח מקיף על האוטו)הנג ואחי זמונו פעמים לחקירה והנהג לא הגיע

קיבלנו צ'יק מזומן עם כל הכסף של עלות התיקון לפי הערכת השמאי.

פורסם

חובת מסירת פרטים לא מוגבלת רק למקרה של תאונה

כל נהג שמגיע אליו אזרח (לא שוטר, אזרח פשוט מן המניין) ומבקש ממנו פרטים בטענה שהנהג עבר עבירה כלשהי, הנהג חייב לתת לו להעתיק את כל הפרטים הרלוונטיים (רשיון נהיגה, ביטוח בתוקף וכו')

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קודם כל זה טוב שהיא רשמה את המספר

אבל היא היתה צריכה לרשום גם את המספר הפנימי.

בחברות הציבוריות כמו אגד ודן מזהים משתמשים במספרים פנימיים על מנת לזהות את האוטובוס.

זו דרך מעולה וישירה לזהות את האוטובוס (זה שבמלבן):

402455c2bb364b353321717cx2.jpg

402455c2bb364b353321717cx2.a9eb3f6553.jpg

כשמתקשרים ומודיעים על נהג לא חשוב אם בתאונה או תלונה על הנהג בעת תקרית,

הם פשוט מתסתכלים במחשב מי באותו היום לקח את האוטובוס וכך להוציא פרטים,

נהג אוטובוס לא בוחר אוטובוס שמתחשק לו, יש לו תכנון חודשי ובכל יום כתוב לו אם איזה אוטובוס הוא נוהג.

שלומי.

פורסם
איפה זה רשום?

כמו כל חוק זה מופיע בספר החוקים

היה לי דיון בנושא כבר עם sronis, והוא נוכח לדעת שאכן החוק הזה קיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחלה תמונות.

רואים בבירור ירוק מכוער של אוטובוסים. (מזל שכולם עברו לירוק).

יש לך קייס טוב.

כי מי שמשקיע, שוקע....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אוטובוס פגע לפני כמה דקות לאמא שלי באוטו מאחורה, שבר לנו את הטמבון הכנף ואת הפנס, הוא לא מוכן לתת פרטים בכלל ולא להודות.

האשמה היא שלו ב100% הוא פגע בנו מאחורה בלי לשים לב.

אמא שלי רשמה את המספר של האוטובוס אבל לא את הפרטים של הנהג הוא בעצמו נסע ולא היה מוכן לתת פרטים.

מה אנחנו עודים במקרה כזה? הולכים למשטרה? לאגד? תלונות הציבור באגד?

תודה.

ערב טוב ,

במקרה כזה את/ה חייב/ת ללכת למשטרה ולהגיש תלונה

ובנוסף לזה אם רשמת את מ"ס הרכב הפוגע - אוטובוס הנך חייב לפנות לאגד תוך 24 שעות כדי לדווח על הפגיעה לטובת הביטוח שלך ושלהם

פורסם

עבר כבר שבוע, יש עידכונים בנושא? מה עשית?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצער לשמוע, בהצלחה בתביעה, אגב, פנית גם למשטרה להגשת תלונה כפי שציינו כאן או פנית רק לביטוח או לאגד?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אגד התנערו מהאשמה.

הביטוח שלנו הגיש תביעה נגד אגד.

הם פשוט חוצפנים זאת אשמתם ב100% והם מתנערים מאשמה.

מקרה דומה היה לאבי, אגד פשוט פועלים בשיטת המצליח.

הביטוח של אבי הגיש תביעה מול אגד , הם חזרו במהרה עם הצעה לתיקון במוסך שהם יפנו אותנו אליו, ואו לחלופין תשלום של 50% מהערך של התביעה שלנו.

סופו של דבר, לאחר איום שלא משתמע לשני פנים מעו"ד , התשלום שולם במלואו + הוצאות טירחה של העו"ד.

פשוט צריכים להיות עיקבים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה ממש מוזר מה שאתם אומרים, כי אני יודע שאגד מתייחסים בצורה מאוד רצינית לנושאים הללו, ובד"כ ברוב המקרים הם הולכים עם האזרח ומשתפים איתו פעולה ברגע שהם רואים שהאשמה היא אכן שלהם. כמו שאמר סיטרואן 25, תהיה תקיף איתם, שלח להם מכתב מנוסח יפה (לא חייב עו"ד, אבל רצוי, כדי שיהיה למכתב אופי מאיים), ובו אתה מסביר את השתלשלות העיניים, ומסביר שבאם לא ישלמו, אתה תפנה לערכאות משפטיות ואגד ישאו בכל הכרוך בכך.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...