Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כמו שרשום בכותרת, אני מתכנן לקנות אותה, (מנוע VVT , כח סוס 107 דגם GLS)

איך נשמע?

אני יודע שאומרים שהיא לא הכי יפה (בלשון המעטה) אני מנגד ממש לא חושב ככה,

אבל באופן כללי, איך האמינות שלה? צריכת הדלק שלה? החלפים שלה?מה מצב השוק שלה?

האם זה נשמע הגיוני שיש לה 50000 ק"מ?

פורסם

האמינות זה הסעיף שליאנה נחשבת למצטיינת בו.

כל השאר (ביצועים, מרחב פנים, נוחות ) - רכב בינוני.

שמירת ערך יחסית טובה. גם צריכת דלק סבירה למשפחתית אוטומטית.

50 אלף ק"מ בשנתיים- שלוש. למה נשמע לך לא הגיוני?

אם אין לך בעיה עם המראה החיצוני שלה ואתה מחפש רק אמינות (ולא ריגושים, פינוק,בטיחות טובה, נוחות ל 3 אנשים מאחור) -שיהיה בהצלחה.

רק תיקח אותה לבדיקה במכון שאתה בוחר (אני יודע שהרבה פעמים יש בדיקה מטעם ליסינג - לא תמיד היא אובייקטיבית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יחסית לסוזוקי אוטו שנראה טוב לדעתי, דווקא הייתי מעדיף את הסוויפט אם אין לך בעיה עם סופר מיני.

ובקשר לקילומטרז', בהחלט סביר, ועוד מליסינג אז בכלל זה נשמע טוב.

Polo 2012

פורסם

נקודה למחשבה:

ישבתי בליאנה לנסיעה קצרה של 20 דקות במושב באחורי, המסקנה: זוועה!

יצאתי מהרכב עם כאב גב, ובמשך השהיה הקצרה במושב האחורי של הליאנה פשוט לא הצלחתי למצוא תנוחה טובה.

הכיסאות מרגישים זולים ועשויים מפלסטיק, הבד דק ומרגיש מאד לא איכותי.

והדבר שהכי הפריע לי הוא שהרגשתי שהכסא יושב בזווית של 90 מעלות וממש אין מרווח רגליים, אפילו בקארטינג מרגישים יותר נוח מאשר במושב האחורי של הליאנה!

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני דווקא מצאתי את המושב האחורי של הליאנה נוח למדי. מרווח הרגליים טוב למדי. זווית המשענת אכן ישרה מדי אבל בסה"כ הנוחות סבירה ויש רכבים פחות נוחים בגזרה הזו (אני לדוגמא מצאתי את המושב האחורי בסובארו אימפרזה כנוח הרבה פחות). יש לציין שהמימדים שלי הם 1.86 מטר גובה על משקל של 88 ק"ג.

פורסם
אבל באופן כללי, איך האמינות שלה?

כמה שלא נחזור וכמה שלא נסביר, תמיד תישאל השאלה הזו שלא ניתן להשיב עליה.

אמינותה של מכונית משומשת, כל מכונית של כל יצרן, תלויה בראש ובראשונה באופן שבו השתמשו בה, ובאופן שבו תיחזקו אותה.

תן לי טויוטה קורולה\ליאנה\סובארו תקינה ליומיים בלבד, ואני מבטיח לך שאצליח להזיק לה במידה כזו שהרוכש שלה יאכל ממנה מרורים כל חייה - ולא יעזרו כל הנאומים שהוא יקרא בפורומים באינטרנט על ה"אמינות" של מכוניות יפניות.

כאשר אתה רוכש רכב משומש מלקוח פרטי ניתנת לך ההזדמנות לשוחח איתו ולתהות על קנקנו, להביט בהיסטוריית הטיפולים ולנסות להבין ממנה אם מדובר בקפדן או במזניח סידרתי.

במכונית ליסינג, אין את הצ'ופר הזה. כולן נוצצות ומבריקות, כולן ביקרו אצל הפחח לפני שהגיעו למגרש המכירה, לכולן מוצמד השקר הסטנדרטי לפיו המכונית "ננהגה ע"י חנון הייטק וטופלה ביד אוהבת".

לנסות להעריך מה תהיה מידת האמינות שהמכונית הזו תפגין אצלך ? אי אפשר.

פורסם

אהלן, אני נוהג בליאנה קרוב לחצי שנה, האוטו נחמד מאוד.

נכון שהוא לא הכי יפה, אבל די נוח, אנין, וגם די חסכוני בדלק.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח להשיב עליהם, בסה"כ רב מומלץ מאוד.

פורסם
נקודה למחשבה:

ישבתי בליאנה לנסיעה קצרה של 20 דקות במושב באחורי, המסקנה: זוועה!

יצאתי מהרכב עם כאב גב, ובמשך השהיה הקצרה במושב האחורי של הליאנה פשוט לא הצלחתי למצוא תנוחה טובה.

הכיסאות מרגישים זולים ועשויים מפלסטיק, הבד דק ומרגיש מאד לא איכותי.

והדבר שהכי הפריע לי הוא שהרגשתי שהכסא יושב בזווית של 90 מעלות וממש אין מרווח רגליים, אפילו בקארטינג מרגישים יותר נוח מאשר במושב האחורי של הליאנה!

מחזק דבריך!

גם לי היתה נסיעה של משהו כמו 30- 40 ד'ק והיתה לי הרגשה מאוד לא נוחה.

טוב, לא יצאתי עם כאבי גב, אבל הרכב מאוד לא נוח,

הבד מאוד דק, דק כמו הבד של הגופיות ששמים במושבים, עם מקרם של בד לייקרה,

הספוגים שאותם מכסה הבד רכים מדי ונותנים אפקט של ישיבה מאוד נמוכה ברכב,

הרכב מעט צפוף ועיצוב מאוד לא משכנע (בניגוד לסטיישן שווקא נראית בהרבה יותר טוב).

במידה והרכב הוא סטיישן אני הייתי מעמיק בנושא, אם זה סדאן אני לא חושב שהייתי מתעניין

(משהו שלא ממש מתאים לי, אני דווקא אוהב סדאן יותר מסטיישן אבל תמיד יש את יוצאי הדופן).

אבל פה אני משאיר את ההחלטה הסופית לך, אחרי הכול זה עניין של טעם אישי.

שלומי.

• תוכן חדש...