Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת, אני מחפש שמשה קדמית לרכב הנ"ל , מסתבר שמאוד קשה להשיג (וגם לפרק מרכב ישן).

הפירוקיה שהייתה אמורה לספק לי שמשה כזו כבר שברה 2 או 3 בנסיונות פירוק כושלים, ואני פונה לכיוונים אחרים.

השאיפה למצוא באיזור הדרום , "עוטף" קרית גת, ב"ש (מסתבר שאין ממש הרבה פירוקיות בב"ש). (ברהט עוד לא בדקתי, אבדוק מחר).

יש למישהו רעיון או עזרה בנושא?

בתודה מראש

ארז

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני פירקתי שמשה כזאת מסובארו DL שנת 1977 !

הוצאתי את הגומיה עד כמה שאפשר, באופן חלקי, ואז, מישהו ישב באוטו ודחף עם שתי הרגלים

את השמשה בעדינות, עם רגש כלפי חוץ, אלי.

אני יודע שהיא מתאימה לסובארו עד שנת 1979. יש סיכוי שהיא תתאים לך :conf: ?

פורסם

אם אין בפירוקיות,אפשר לבדוק האם יש אצל זגג רכב הקיים באיזור.

בד"כ לבעלי מקצוע יש יותר קשרים מאשר לנו הצרכן הפשוט ואל תתפלא כיצד הם משיגים בקלות לעומתך חלפים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מציע לך לבדוק גם בצפון הארץ, פירוקיות באיזור אום אל פחם, עיבלין , ומגד אל כרום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קולאוטי, נתת לי רעיון, אני אבדוק בזגגות גדולה שיש כאן בב"ש.

GTI - צפון הארץ לא ממש בא בחשבון. אני אעדיף לקנות חדשה ולא לנדוד לצפון. זו מעמסה בשבילי.

תודה בכל מקרה. אם יש עוד רעיונות, יתקבלו בברכה

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מצאתי!

תודה COLAUTI , הזכרת לי עסק לזגגות רכב שיש בב"ש (זכוכית דרום), האמת זכרתי שהם קצת יקרנים אבל הם נתנו לי אחלה הצעה לשמשה כולל עבודה = 600 ש"ח.

תודה על עזרתכם.

פורסם

350 השמשה בלבד.

600 כולל עבודה.

פורסם

מצאתי, אבל עדיין לא התקנתי.

לא הבנתי, דוד שלך מתעסק עם שמשות לרכב?

פורסם

לא, בכל המשפחה שלי התגלגלו המון רכבי סובארו שכללו DL, דוד של פירק מהם חלקים כניראה שעדיין נישארו אבל מה שבטוח זה שהשמשות עדיין אצלו.

פורסם

עידכון:

פניתי לזכוכית הדרום והחלפתי שם את השמשה.

שמעתי עליהם רבות, וגם תחלופת הלקוחות במקום היתה גבוהה (התייבשתי שם 4 שעות, כי הפריימר צריך להתייבש :? ).

השמשה יושבת על המסגרת שלה עם סוג של דבק שחור, והגומייה השחורה (שלא הוחלפה) סוגרת את הרווח בין השמשה לרכב.

שמו לי זכוכית חדשה, איני יודע אם מקורית או לא (לא מבין את משמעות הכיתוב עליה), אבל היא חלקה ויפה.

ד"א , חדי העין ישימו לב שגם המשטרה (וגם מטרופולין) עובדים איתם. היו שם 3 מנאייקים...

אכן משטרת ישראל עובדת קשה :lol:

סה"כ שווי החבילה: 600 שקל.

1.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

פורסם

בשמשות המחוברות בעזרת גומיה הפירוק קל ע"י חיתוך הגומיה בסכין, ההרכבה בעזרת חוט נילון קצת מסוכנת לשמשה. פירוק שמשה מודבקת בעזרת תיל הרבה יותר מסובך, סדקתי מספיק שמשות עד היום בנסיון ללמוד.. כיום אני מזמין זגג שמגיע אלי עם ארגז כלים יעודי ומפרק אותה עבורי. פירוק והרכבה 150 ש"ח, עם החלפת גומיה 200. משתלם לי, בתקווה שלא תצטרך גם אתה לנסות.

פורסם

האם החלפת גם גומייה?

מעניין אותי לדעת אם ניתן להשיג גומיות מקוריות עם הפסי קרום מפלסטיק עליהם.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

"זכוכית דרום" אכן מומלץ מאוד!

ניתן לירכוש שם מראות לצידי הרכב למי שנישבר, ממש בזול לי עלתה מראה(רק הזכוכית) 70ש"ח. חותכים מראה במקום לפי שבלונה של דגם הרכב.

• תוכן חדש...