Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט דו"ח ראשון. תקני או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות השעה 2 בצהרים בתוך רחוב בעירי היפה קרית גת, בדרכי לים אספתי חבר חצי צפירה והוא בדרכו ללמטה ,עמדתי צמוד לרכב כדי לא לחסום את המעבר ,נהג מונית שבדרכו ללקוח חתח מימני ואז מאחורו גטס שחורה אפורה,סימן לי עם היד בצורה בוטה זוז שמאלה (ימינה שלי) ואני מתחכם ומסמן ימינה אחרי המונית, עד כאן קצת מסובך? לא חושב ! נכון שאני הישראלי המכוער אבל זאת באמת רבע דקה עד שהחבר כבר היה ברכב(ובתוך פינת רחוב קצת נטושה),מכאן השאלה מהגטס המושכרת יצא באגרסביות שוטר על חצי א' כאילו רק מכנס במונחים של צבא, והודיע לי "יש לך דו"ח על הפרעה לתנועה" תוך כדי דיבור פותח דלת שמאלית אחורית מוציא חולצה ואת הפנקס ,אני כמובן כועס טיפה ושואל בתקיפות מה שמך מ'ס אישי ,השוטר יושב ברכבו ואני בחלונו והוא מהסס כחצי דקה ואז בבקשת תחינה "אחי אני חייל אל תבאס את החמשוש" הוא מרים תקול ואומר פעם אחרונה! השאלה? במקרה והיה נותן את הדו"ח חוץ מלפגוע בו הדו"ח היה מתבטל? תודה לעונים ושבוע טוב!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

אם השאלה שלך מתייחסת לזה שהשוטר לא היה בלבוש מלא וכו'.

גם זאת אינה סיבה לביטול הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לצערי גם אני מהעיר הנחמדה שנקראת קרית גת, ויש לי כמה דברים לומר לגביי השוטרים בעיר.

1. לא פעם ולא פעמיים הם נטפלים לאנשים סתם! לדוגמא בחור מוריד את חברתו בתחנת רכבת ומגיעה שוטרת נחמדה ומביאה לו דוח על עצירה באדום לבן כשאני בתור המאבטח בכניסה ראיתי שהוא שם אולי דקה ולא יותר.

2. לא פעם ולא פעמיים הנהגי מוניות בעיר שלנו עושים כל היעלה על רוחם, ושמים פס על חוקי תנועה וזאת מול השוטרים חונים באדום לבן למשך 10 דקות ויותר להמתנה לנוסעים ברכבת וכשעוברת ניידת הם שמים קצוץ על השוטרים ולא זזים!

3. זה דבר ידוע מי שמכיר את השוטרים מתחמק מדו"ח למרות שלא עצרו בעצור (הם בדרך כלל עומדים בצומת מול הבית שלי) עוצרים את הנהגים ומי שהם מכירים משחררים אותם לדרכם!

4. לצערי זה דבר מאוד נפוץ בעיר שכולם שמים על המשטרה פס!

מקווה שזה יוכיח לכם שכל שוטר מרגיש אבו-עלי וחושב אם הוא לא בתפקיד הוא יכול לחלק דוחות, אבל למיטב זכרוני אם השוטר אינו במשמרת בין הוא מתנדב או שוטר אינו יכול לרשום דו"ח כנ"ל ללבוש מלא או לפחות סימני זיהוי ( אפודה או כובע ומדים).

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

כמה שטויות ואי-דיוקים בתגובה אחת...

1. אדם העוצר לדקה אחת צמוד למדרכה הצבועה אדום-לבן, מפריע לתנועה. אז איפה פה ההיטפלות סתם?!

2. נהגי מוניות בכל עיר עוברים עברות תנועה לרוב, אבל גם חוטפים דו"חות על ימין ועל שמ'. זה שאינך רואה אכיפה, אין זה אומר שהיא לא מתבצעת.

3. בכל מקום עבודה קצת ויטמין P לא מזיק. אינך יכול להקיש מכך שכל מכר/קרוב מתחמק מדו"ח. ראיתי גם שוטרים שחוטפים בעצמם דו"חות, כך שזו סתם הרגשה לא מאוזנת שלך.

4. עד שהם חוטפים ממנה ואז הם מתחננים על נפשם. כולם "גברים" עד שהם נתפסים.

לא. זה לא מוכיח כלום. זה רק מדגיש את חוסר הידע שלך ואת כמות המטען השלילי שהנך סוחב על המשטרה.

כל שוטר הינו בתפקיד 24 שעות גם אם הוא סיים משמרת, כך שהוא יכול לרשום דו"ח בכל שלב גם אם הפנקס אינו איתו באותו הרגע וגם אם אינו שוטר תנועה.

פורסם

בתור קרית גתי אתה אמור לדעת שבתוך היונדאי גטס בעיר הם כולם של הבולשת , אני מזהה אותם לפי המספר זיהוי 55262 , שלה ושל האוקטבייה.

אני מאמין שזה שיצא לך משם זה יפרח , הוא קרצייה לא קטן שגם אותי עצר לא פעם בתור העיר, הטעות שלך שבאת אליו בגישה של תעוף לי מהעיניים , ככה הוא וככה כל שוטר ידלק, הוא לא ידבר איתך ומיד ירשום לך דוח, למזלך הוא בן אדם עם סעיפי נפש שתמיד אוכל תסביכים על עצמו והוא וויתר לך הפעם , כמו שהוא וויתר לי בנסיעה ללא רישיון (נהיגה בתקופת המלווה ללא מלווה)

שים לב להבא אחי , אם היית נופל על אחד המתנדבים המטומטמים בעיר זה היה נגמר אחרת..

ובמידה והוא היה רושם את הדוח אין אפשרות לבטל אותו , לכל דוח שהוא רושם יש מספר קוד רישום עליו , אם בפנקס שלו יהיו חסרים דוחות ללא נמענים הוא בצרה גדולה.

פורסם

אגב ממש כמה דקות אחר כך, ביציאה הצפונית(זרע) של קרית-גת ,קטנוע חצה את הרמזור באדום במתכוון, וניהיה מאין מרדף שבוא הגטס שכמה דקות לפני עצרה אותי השתתפה ותאמינו או לא X 5 לבנה 2007.8 הייתה בדרכה לעצור את העבריין תנועה אני ממש נדהמתי למראה הב.מ.ו בתפקיד בילוש.

!Blue Subaru Impreza

פורסם
אגב ממש כמה דקות אחר כך, ביציאה הצפונית(זרע) של קרית-גת ,קטנוע חצה את הרמזור באדום במתכוון, וניהיה מאין מרדף שבוא הגטס שכמה דקות לפני עצרה אותי השתתפה ותאמינו או לא X 5 לבנה 2007.8 הייתה בדרכה לעצור את העבריין תנועה אני ממש נדהמתי למראה הב.מ.ו בתפקיד בילוש.

אתה בטוח שהבה.המ.וו לא עזרה לו לברוח?

נרא לכם למשטרה יש X5 למה??

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...