Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מישהו מהעבודה רוצה לקחת את המונדיאו ליסינג שלי, הנה העובדות:

• 12-10 אלף ק"מ בשנה
  • 2 ילדים + אישה להוביל
  • רוב הנסיעות בגוש דן
  • 3200 ש"ח בחודש לרכב כולל כל ההוצאות

אני מחפש ברכב הבא שלי:

1. בטיחות
  2. דינאמיות [התנהגות כביש ספורטיבית + כח זמין]
  3. פנים מפנק
  4. אמינות [אין לי זמן וסבלנות לאלפא למשל]
  5. אחזקה סבירה [בלי הפתעות של "הלך חלק מסוים שעולה 8000 ש"ח]

אאוטבק משומשת 2004-2005 : חזקה, מפנקת,תא מטען גדול, אמינה עם בונוס של יכולת לרדת לשבילים, אבל משומשת וקצת גדולה להתנהלות עירונית.

מאזדה 6 חדשה 5 דלתות 2 ליטר : זריזה, שלדה דינאמית [כן?] , 3 שנות אחריות, פנים מפנק [כן?], יותר חסכונית בדלק, אבל מאזדה 6 למרות שלא ראיתי המון כמו הדגם הקודם.

אשמח לחוות דעתכם, אני מתכנן נסיעות מבחן השבוע

תודה מראש

פורסם

כאשר רוב הנסיעות הם בגוש דן, או אז שתי האופציות לעניות דעתי אינן מתאימות, למה נדרש שגודל כזה בתוך העיר ??

ממליץ לך לחשוב לכיוון הפוקוס 2 ליטר בגירסא של 5 דלתות או כל רכב אחר הדומה לו על פי טעמך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם רוב הנסיעות הן בעיר/כביש, מה הטעם לקחת רכב 4X4? עדיף כבר מזדה 6 חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כאשר רוב הנסיעות הם בגוש דן, או אז שתי האופציות לעניות דעתי אינן מתאימות, למה נדרש שגודל כזה בתוך העיר ??

ממליץ לך לחשוב לכיוון הפוקוס 2 ליטר בגירסא של 5 דלתות או כל רכב אחר הדומה לו על פי טעמך.

תודה אבל אני מחפש גם כיף וקצת תדמית לא רק פונקציונאליות

פורסם
כפי שניתן להתרשם לאמינות ולעלות האחזקה חשיבות גבוהה בסולם העדיפויות. מכאן שחדש, לא משנה איזה, הוא הבחירה הנכונה.

הנחתי שסובארו הוא רכב אמין עם עלויות אחזקה סבירות - זה נכון?

פורסם

מה דעתך על פריוס?

אמנם בתחום הדנמיות הוא לא משהו- דווקא האצה מעמידה לא רעה בכלל.

הוא רכב עם כל התוספות, אולי קצת פחות תא מטען אבל מבחינת חיסכון בדלק הוא יעשה לך בין 1-15 ועד 1-20 לפי השכן שלי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
מה דעתך על פריוס?

אמנם בתחום הדנמיות הוא לא משהו- דווקא האצה מעמידה לא רעה בכלל.

הוא רכב עם כל התוספות, אולי קצת פחות תא מטען אבל מבחינת חיסכון בדלק הוא יעשה לך בין 1-15 ועד 1-20 לפי השכן שלי.

לא תודה.....(-:

פורסם

היי,

את האאוטבק אינני מכיר ולכן לא אוכל לחוות דעה.

לגבי המאזדה 6 הייתי בדילמה שלך אבל מול המונדיאו החדשה ולבסוף החלטתי מונדיאו.

ובכל זאת אחרי 2 נסיעות מבחן במאזדה 6 ואין ספור פעמים באולם התצוגה :-) אלה רשמיי:

1. בטיחות- המאזדה מצויידת באביזרי הבטיחות העדכניים כלומר 6 כריות אוויר ומע' בקרת יציבות ובלימה. היא עדיין לא נבחנה במבחני ריסוק אך כולם מצפים לציון גבוה.

2. דינאמיות- לא לקחתי את המאזדה לנסיעה בכביש מפותל ומאתגר אך התרשמתי לטובה מהכוח הזמין שמופיע בסל"ד גבוה. מבחינת האצה ממצב עומד היא לא מרשימה במיוחד לדעתי אך זה משתפר מאד אם משתמשים בטיפטרוניק. מעבר לזה המאזדה שקטה מאד, מרגישה די יציבה וגם די נוחה ורכה מבחינת המתלים.

3. פנים מפנק- זה עניין סובייקטיבי. הייתי אומר שהפנים די סולידי, נינוח ומעוצב בטעם. חלק טוענים שההרגשה היא "פלסטיקית ושברירית" אני לא מצאתי זאת כך ולטעמי הפנים של המאזדה מעוצב יפה יותר מהפנים של המונדיאו באותה רמת גימור.

4. אמינות- אין לי נסיון עם מאזדה אולם מקריאה ברשת לגבי הדגם הקודם (אותו מנוע) לא היו אילו שהם תקלות מיוחדות או בעיות אמינות בולטות.

5. אחזקה- המאזדה יקרה מעט בעלויות הביטוח לעומת המתחרות. ההצעה הכי טובה שקיבלתי לביטוח מקיף הייתה 3700 ש"ח

6. אישית אני הייתי לוקח את גרסת ה-5 דלתות. יפה יותר, פחות שכיחה, ופונקציונלית מבחינת תא המטען.

7. החיסרון היחיד לטעמי במאזדה הוא הגודל הפנימי שלה. במידה והילדים יושבים מאחור ואשתך לפנים לא חושב שההרגשה תהיה שונה מהמונדיאו שלך. אצלי שאשתי יושבת מאחור עם הילדים ההרגשה הייתה די צפופה ולמעשה לא שונה מהפורד פוקוס שבה אני משתמש עכשיו.

מקווה שעזרתי,

שי

פורסם
הנחתי שסובארו הוא רכב אמין עם עלויות אחזקה סבירות - זה נכון?
זאת הנחה סטטיסטית ותו לא. אם באאוטבק שתקנה ילך הגיר, השאלה אם סובארו אמינה או לא, פתאום תראה לא מענינת. מאידך אם חלק עתיר ממון כזה "יתפגר" במכוניתך החדשה, תגלה לשמחתך שיש דבר כזה שנקרא "אחריות". לזה כיוונתי.
  • תוכן חדש...