Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצליח להבין למה אנשים מתעקשים ללכת על הצבעים הכי בנאליים. אפור/כסוף/לבן אלו הצבעים של 70% מהמכוניות על הכביש (ולא רק בגלל ש-70% מהמכוניות על הכביש הן רכבי ליסינג). הייתי הולך על כל צבע אחר מלבד אלו, ובוודאי שלא הייתי מוסיף את הניקלים המכוערים. חבל רק שלפי האתר הרשמי של סוזוקי יש לאוטו הזה אולי שניים וחצי צבעים שהם לא וריאציות של אפור - כנראה שככה זה במדינה שבה רוב האנשים לא בוחרים צבע בעצמם, ואלו שכן חושבים משום מה שצבע כהה משמעו 30 מעלות יותר בקיץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואני לא מצליח להבין איך זה שמתנהל לו דיון שלם בשאלה כזו. אולי נחליט בשבילו גם אם חולצה כחולה חלקה תתאים לו יותר ממשבצות אדומות?

פורסם

רועי, אני זה שביקש להתייעץ :)

בכל מקרה עושה רושם שנלך על הלבן מכיוון שהצבע הוא לבן פנינה והוא מעט שונה מהלבן הפשוט, מה גם שאין מבחר צבעים שופע.

בכל מקרה, הרבה תודה לכל החבר'ה כאן שעזרו לי מאוד גם במידע על מכוניות וגם עכשיו על הצבע, באמת הרבה תודה חבר'ה!

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

בלבן הרכב מאוד יפה, תתחדש.

ד"א הרכב כרגע במבצע ל"חבר" "קופת חולים" וחברי "הוט", הדגם המפואר ב 98 במקום 102 תבדוק את האפשרות להנחה.

פורסם
בלבן הרכב מאוד יפה, תתחדש.

ד"א הרכב כרגע במבצע ל"חבר" "קופת חולים" וחברי "הוט", הדגם המפואר ב 98 במקום 102 תבדוק את האפשרות להנחה.

כרגע יש עצירה בגלל הצבע של הרכב וזה הדבר שכרגע עוצר אותנו מלאשר את הקנייה...

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...