Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שלא, אני לא נפגע בכלל, אבל אני יודע שאני יכול לשמוע טוב יותר,מכאן נובע התסכול.:-(

אם זה ככה אז אתה תמיד אבל תמיד תהיה מתוסכל מכיוון שהיום אתה תקנה את הרמקול הכי הכי טוב ותהיה מבסוט עד השמיים

ומחר יהיה רמקול יותר טוב (מי ישמע כמה יותר טוב חוץ ממכשירים שמודדים את זה) ואתה תהיה מתוסכל שאין לך אותו וזה חבל.

לפעמים צריך לעצור ולחשוב! "אני באמת באמת צריך את זה?" ואת זה עברת כבר ממזמן (לדעתי).

בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שתמיד יהיה יותר טוב ואם אתה תחייה אחרי הכי טוב אתה תהיה מסכן ומתוסכל!

(ד"א לפי דעתי יש לך מערכת חלומית ש99.8 :wink: מחברי הפורום היו רוצים והיו מבסוטים מרבע ממה שיש לך).

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הולך לתת לך עיצה ששווה המון כסף : עצור ! אל תקנה כלום !

אני לא זוכר כבר כמה פעמים אמרתי לך את המשפט הזה, יש עוד לא מעט דברים שניתן לעשות במערכת שלך לפני שמשדרגים דברים.

פורסם
אני לא הולך בנתיים לשום תחרות. אני סה"כ רוצה לשמוע באיכות בלי פשרות...

אם זה מה שאתה רוצה, תועיל לכולנו תחזור לכדור הארץ , אין דבר כזה .

אין דבר כזה רמקול מושלם (בייתי היי אנד ) ולא משנה אם מחירו הוא חצי מליון דולר (כן יש כאלו ), אין דבר מושלם .

ואין!אין!אין! מערכת ללא פשרות !!!!! לא קיים במציאות

הדבר היחיד שקיים ,זה מטומטמים שחושבים שמותגים ,עם מחירים בסטרוספירה ,יתנו להם את הנירוונה האודיופילית . ונותנים ליצרנים משווקי העל האלו , להיות מליונרים

והדבר השני שקיים זה העובדה שעד מחיר מסויים התועלת הסונית עולה בגרף תלול יותר מהעלות , וזה משכנע את הטפשים שזה ימשיך כך גם אחרי הנקודה העליונה של הצטלבות הגרפים , ושם הם טועים , והם זורקים הון תועפות לנסות ולשפר ואחרי זה עוד הורסים

אני אחזור על זה פעם אחרונה . צא מהסרט שאתה חי בו

בברכה יהודה

פורסם

זה רק אני או שאף אחד לא הבין מה שיהודה רשם? :mm_eek: (בלי להעליב כמובן :wink:)

בכל מקרה, רד מהעץ שעלית עליו ומהר לפני שהכסף יגמר :lol:.

בברכה,יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

חברה , אני לא יודע מה ולמה הלך הרוחות פה בשרשור הזה.

הבן אדם רוצה לשדרג ומוכן להשקיע בכך משאבים. הוא מבקש יעוץ מקצועי ולא פסיכולוגי.

מי שרוצה שיגיב מקצועית לדברים. מי שלא רוצה להתיחס לעניין המקצועי שיחסוך מכולנו חוות דעת פסיכולוגיות על האם הבחור בסרט , האם הוא על עץ , האם השפיות שלו עזבה אותו והאם יש לו מחלה כזו או אחרת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אם זה מה שאתה רוצה, תועיל לכולנו תחזור לכדור הארץ , אין דבר כזה .

אין דבר כזה רמקול מושלם (בייתי היי אנד ) ולא משנה אם מחירו הוא חצי מליון דולר (כן יש כאלו ), אין דבר מושלם .

ואין!אין!אין! מערכת ללא פשרות !!!!! לא קיים במציאות

הדבר היחיד שקיים ,זה מטומטמים שחושבים שמותגים ,עם מחירים בסטרוספירה ,יתנו להם את הנירוונה האודיופילית . ונותנים ליצרנים משווקי העל האלו , להיות מליונרים

והדבר השני שקיים זה העובדה שעד מחיר מסויים התועלת הסונית עולה בגרף תלול יותר מהעלות , וזה משכנע את הטפשים שזה ימשיך כך גם אחרי הנקודה העליונה של הצטלבות הגרפים , ושם הם טועים , והם זורקים הון תועפות לנסות ולשפר ואחרי זה עוד הורסים

אני אחזור על זה פעם אחרונה . צא מהסרט שאתה חי בו

קצת נסחפת עם התאורים שלך, מהדברים שלך משתמע כאילו אין מערכות סאונד מספקות ואיכותיות שאוזן האדם יכולה להנות מהם נכון שעלותם היא לא קטנה אבל אין מה לעשות על איכות משלמים.
פורסם

תגיד אתה צוחק ? כי אם אתה רציני אתה בבעיה אמיתית לדעתי . אתה רוצה לומר לי שאלו שווים או עולים על ה6000 של סקאןספיק ? עוד מעט גם תגיד שהם יותר טובים מגנסיס ומלגאטיה ומסיז הגדול

וליוסי , מה שאני הבנתי ממנו שהוא רוצה מושלם (הוא קורא לזה ללא פשרות , אבל זה לא נכון ) , ולכן אמרתי לו את מה שאמרתי

ורועי אם אתה דווקה רוצה ללא פשרות אז לך כבר מהתחלה :

HU : תבחר דנון/9255/אלפיין F1 /מקינטוש

מגבר : סלסטרה /בראקס ..........

בברכה יהודה

פורסם

לא.

ולא כתבתי כך. אנא ערוך את הודעתך.

כתבתי על טוויטרים טובים מאוד. שנמצאים ברמקולים וסטים מאוד טובים ויקרים בעולם.

לא עשיתי השוואה מכיוון שהיא לא עניינית. כזכור לי אתה לא שמעת כמעט אף אחד מהם כי הודעת ב 4 פורומים שונים שאתה מרותק למיטה בשנתיים האחרונות בערך.

אני שמעתי חלק גדול מהם , ואחד מהם יושב אצלי ברכב למשל.

אז אנא חסוך זאת מאיתנו. וערוך את ההודעה.

פורסם

וואי וואי וואי רועי תדחדש

אם זה הולך ליהיות הסטאפ הבא שלך אז תיהיה לך בעייה מפה אין לאן להשתדרג יאללה שחק אותה:-)

מתן אתה לא היחיד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

רועי צריך לקחת בחשבון שאם הוא בא אלי עם סט כזה אני בורח לו איתו, נמאס לי רק להתקין אותו אמנם זה תענוג להתקין סט כזה אבל תענוג גדול להיות הבעלים שלו, אז רועי תחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...