Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם MBQ לא צועק וחד אז מי כן אולי עם המון כיוונים אפשר לרסן אותו לא יודע אצל חבר יש את הסט הזה והטוויטר לא הכי היה נישמע לי נעים

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בן אדם שהוא לא החלטי בגרוש, והכי מצחיק - שכולכם משתפים איתו פעולה... כמו סוג של בידור חלופי עד שתגיעו לטלויזיה בערב. 50%/50%

90 אחוז לא מכירים את הרכיבים המדוברים, שלא לדבר על 99.9 אחוז שלא שמעו אותם. עם מי אתה מתייעץ פה בדיוק? חשבתי שיפלו עליך :roll:

שוואעיה שוואעיה - קצת סבלנות! --> שוואיה שוואיה- בשביל מה יש לכם דרוזי בפורום:lol:

רועי:

אני לא חושב שיש בנאדם אחד שרכש רכיבי היי-אנד והתאכזב אפילו אם לא שמע, אבל מצד שני אם רוצים ליהנות ממערכת היי-אנד כל המערכת צריכה להיות היי-אנד, לא ידיים היי-אנד ורגליים בינוניים.

הכוונה אם אתה רוכש את הטויטר או סט שלם תהיה בטוח שהוא לא יישמע מושלם, אתה תקח בחשבון שהוא יצטרך שידוך של עוד רכיבים היי-אנד, זה נכון אם תגידו כן או לא.

אני התחלתי עם מגבר היי-אנד והמשכתי עם השקעה של עשרות אלפי שקלים. אפילו לא ברצון מלא אבל אין מה לעשות.

שרכשתי את המגבר לא ידעתי למה אני נכנס.

תחשוב טוב מאוד לפני שאתה מבצע את הרכישה.

אני ממליץ בחום שתבנה מערכת עם רכיבים באותה רמה!

תתייעץ ב- 4 עיניים עם כמה חברי פורום שיש להם התנסות ברכיבים כאלה ולא לשתף את כול הפורום ביעוץ - אני לא אומר את זה מזלזול אלה זה רק יעשה לך בלבול נוראי.

בהצלחה

וירבו וירבו כמותיך SQ UP+++

פורסם

רועי!

לפי דעתי הבעיה שלך היא שאתה העלת את ה HU לרמה אלוהית ושהוא מסוגל לכוון לך את המערכת בצורה מושלמת.

לפי דעתי הבעיה היא בכיוון (כולל מיקום האלמנטים,פאזות וכו, כמו כן הפורמטים שאתה שומע אותם(אין לי מושג מה אתה שומע) אבל זאת ההשערה שלי).

אני מציע לך דרך לחסוך כסף.

תדלק את האוטו שלך ב 100 ש"ח ותגיע לאחד המגשים בצפון, ושם תדבר עם יאריק ותן לו לשמוע את המערכת שלך.(דרך אגב הוא גם מגיע למפגשים במרכז לפי דעתי). אם הוא לא יצליח לכוון לך את המערכת אז כנראה כבר אף אחד לא יוכל,משם תוכל כבר להתחיל להישתגע עם רכישות כמו F1 STATUS.

פורסם

עניין של ההתקנה חשוב, תבדוק עוד פעם את הכיוונים והפאזות יש לך כמה מתקינים מעולים, יוסי, יאריק , אלי ...

לגבי ה- F1 עוד לא הותקן, אני מארגן כסף לכמה יריעות איטום ולהתקנה. אני מאמין שחודש הבא כבר אבצע את ההתקנה ואפילו אוכל להשתגע איתה.

פורסם

רועי במקום כל היום להתעסק במה לקנות ובמה להשתדרג

כנס לאוטו שמע קצת מוזיקה בשביל זה השקעת כל כך לא ?

מה עוד שאני בטוח שמרכיבים שיש לך זה לא יכול להישמע גרוע.

לא באתי לפגוע או משהו כזה..

פורסם

אתה תשמע טוב יותר ויותר אם אתה רק תיתן לעצמך את האפשרות של למצות את אחד הסטאפים האלה.

תבין - כל אחד מהסטאפים האחרונים שאתה קנית או קונה - כל אחד כזה הוא סטאפ עסיסי ומשובח עם המון "מיץ" שאפשר להוציא ממנו

אתה הרחת את הקליפה של התפוז וזרקת אותו לפח לפני שבכלל ניסית לסחוט אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי , אין לי נסיון בשמיעת מערכות היי אנד אמיתיות ברכב , אבל יש לי נסיון אדיר במערכות ביתייות . אז אני אומר את זה כך , אתה יכול לרכוש מגבר הספק ב40K-50K לרמקולים שעולים 20K , ואתה יכול לרכוש מגברים ב20K לרמקולים שעולים 50K וצפונה ובשני המקרים אתה לא תשמע טוב מספיק . זה נקרא סינרגיה . למזלך העלויות של מערכות היי אנד לרכב הן גמדיות בהשוואה לבייתיות . אבל כמו שכבר כתבתי לך בעבר , אתה מצליח לעשות את כול הטעויות האפשריות שיש בספר . לא רק זה מאוד יתכן ובסוף לא תצליח להנות ממערכת וחבל .

אני הולך לתת לך עיצה ששווה המון כסף : עצור ! אל תקנה כלום ! שב ברכב חודשיים ותשמע בלי לעשות כיוונים ובלי לשחק עם שום דבר ברכב . אח"כ תבקש מעופר ואיציק לשמוע את המערכת ברכב אצלהם (אני מאמין שיש להם מערכות מעולות מאוד והם יודעים טוב מאוד איך להפיק מהן את המיטב ) . ואז תבוא ותשאל מה לעשות הלאה

בחודשיים האלו אתה יכול לחסוך את כספך

בברכה יהודה

פורסם
ברור שלא, אני לא נפגע בכלל, אבל אני יודע שאני יכול לשמוע טוב יותר,מכאן נובע התסכול.:-(

תגדיר טוב יותר ???

דרישות מינימליות = נקי ,צלול, עוצמה .... בטוח יש לך .

לגבי תמונה , זה תלוי באלמנטים וזה נתון לשיקול דעת ..... זה לא תחרות, מי משחזר את ההקלטה המקורית הכי טוב :)

פורסם

אתה יודע מה יהיה הדבר הכי עצוב?

אם אתה תקנה את הרכיבים שחלמת עליהם, תגיע להתקנה מעולה ואתה באמת תהיה מבסוט עד השמיים מהמערכת שלך.

ואז, יום אחד אתה תגיע לתחרות SQ ולא תיקח מקום ראשון ובגלל זה אתה תזרוק את כל המערכת לאלף עזעזל - ובסופו של דבר למה? כי היא לא היתה לטעמו האישי של השופט? שגם ככה זה טעמו האישי ולא טעמך האישי.

יש לי הרגשה שאתה חושב שאתה הולך לבנות את המערכת האולטימטיבית, המערכת שאין עליה עוררין, המערכת שתגרום לכולם להגיד פיייייי הלוואי היתה לי כזאת מערכת - זה בולשיט!

אין דבר כזה. חבל, באמת כואב לראות את הסחרור הזה שלך - סבלנות וסובלנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשמוע אודיו ברכב זאת כבר פשרה...

Pioneer TS-X150

פורסם

נראה לי אני היחידי פה שמבין את רועי.

יש לי שאלה:

1. מי מכם יש לו ביד מגבר MC4000M + 9855R + K2P + IDMAXV3D4 ויירצה לשדרג ?

2. מי מכם יש לו ביד מגבר MC4000M + MX406 + IDMAX + K2P וירצה לשדרג ?

3. מי מכם יש לו ביד מגבר MC4000M + MX406 + IDMAX + F1 SPX-Z18T וירצה לשדרג ?

אני חושב כבר מעכשיו מה לרכוש על מנת לפתור את הבעיה של הטיים קורקשין במידה ולא תתאזן הבמה בהתקנה.

תבינו הבנאדם השקיע מאמצים וגם כסף ברכישת רכיבים טובים, ואף פעם לא היה מבסוט, והוא לא יהיה !

עד שיבנה את המערכת מהרכיבים הכי טובים. ושכול הרכיבים ישלימו את עצמם זה בזה.

רועי, תחליף את ה- HU הגרוטאה שיש לך ותתקין את המערכת בצורה טובה, תבנה את המיקום לפאזות נכונות. ואל תיגע בכלום ואל תנסה לשפר כלום. מה שקיבלת זה מה שהמערכת תוכל לתת.

• תוכן חדש...