Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי ת"א בגמר היורוליג!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"ערכת מכבי מוכנה"

חולצה צהובה.

צעיף של מכבי.

חבילת גרעינים.

ושתיה קרה.

נשתמע במחצית.

:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע מה קרה במחצית, אבל מפתיחת הרבע השלישי מכבי פשוט איבדה את המשחק.

וזה לא שצסק"א היו טובים במיוחד.

מכבי הפסידה את המשחק במו ידיה.

חבל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תכל'ס , אבל זה לא מפתיע. מכבי נחלשה כבר מזמן, וזה היה נס רפואי שהגיעה בכלל לגמר.

לא נורא , שנה הבאה עוד סיבוב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שנה הבאה הגמר בברלין.

אם מכבי מגיעים - אני צופה הפגנות של פרו-פלסטינים וניאו-נאצים ברחובות העיר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צסק"א היו עלובים , איאפשר לקרוא לזה כדורסל .

מכבי היו עוד יותר גרועים .

המחשק היה ברמה של ליגה ישראלית ולא גמר היורוליג .

פורסם

צסק"א היו עלובים , איאפשר לקרוא לזה כדורסל .

מכבי היו עוד יותר גרועים .

המחשק היה ברמה של ליגה ישראלית ולא גמר היורוליג .

צסק"א עלובים? משחק טקטי טוב מאוד של מסינה, תרגילים יפים מאוד לשחרור של לנגטון.

בכל מקרה, כל הכבוד למכבי ת"א שהגיע בעונה הנוכחית עד לגמר היורוליג, עם הפציעות של טל ניקולה ופייזר, עם חסרונו של רכז מוביל (קאמינגס?).

מוריד את הכובע בפני צביקה שרף, חייב להשאר גם לעונה הבאה ולבנות את הקבוצה.

כל הכבוד על העונה, כל הכבוד עד להגעה לגמר!

פורסם

כל הכבוד לצסק"א !

מסינה זה ההבדל . גאון .

וכל הכבוד לא פחות גדול למכבי ת"א . אף אחד לא ציפה בחלומות הכי ורודים שלו שמכבי תהיה בגמר בכלל .

אני מצדיע כאן לצביקה שרף ולכל השחקנים , גם לאלו שלא כל כך הלך להם היום .

כל הכבוד לאוהדים הרבים שהציפו את הפיינל פור בארצות הניכר .

ומילה פחות טובה לחברה' שצפו בקפיטריה בווינגייט . כידוע איזור ווינגייט זה ה"מקום" של החברה' הספורטיביים בארץ . לכל אותן בנות שהראו לנו הגברים שגם הן אוהבות משחקי כדורסל ובחרו לזיין ת'מוח ולעשות סתם רעש ופשוט להפריע עם דיבורים על הלימודים שלהן וכו' . עכשיו שכנעתם אותי שאתן באמת אוהבות ספורט וסתם יש סטיגמה עליכן . ועוד משהו שקצת יותר הפריע לי , אלו קבוצת בני דודינו שפשוט החליטו להפוך את הספורט לפוליטיקה ופשוט כולם היו לפתע אוהדי צסק"א בדם . אהבתי את צעקות השמחה שלכם כשמכבי ספגו סלים , הרי זה ברור שזה כדי לעצבן אותנו . והצלחתם דרך אגב . אלמלא התבגרתי ( יחסית ) סביר להניח שהיו מעיפים את חבר שלי מהלימודים כי הייתי מתפוצץ עליכם והוא היה מצטרף מן הסתם לעזור לי , מה שהיה גורם לעניות דעתי לסילוקו מהלימודים . כמה פאטתי שאתם הספורטאים אלו שמכניסים לספורט פוליטיקה . אתם מגעילים ודוחים . תת רמה של אנשים .

מיותר לציין שבמחצית יצאנו לראות את המשחק במקום אחר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לעולם אני לא אבין את חבורת הסמרטוטים הצוהלת הזאת http://sports.walla.co.il/?w=/151/1276043

ולא, אני ממש לא אוהד מכבי (רק באירופה למען האמת) תודה למכבי שהזכירה לכל אירופה והעולם שיש מדינה בשם ישראל,

תודה למכבי שהשתיקה אלפי אנטישמים בברוב האולמות באירופה,

תודה שחממה לרוב השפוי בארץ את הלב בעוד מסע מרגש ומדהים

תודה.

בקשר לפיינל פור בארץ מצידי שכל קבוצה תיקח זה ממש לא משנה.

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אוהדי הפועל הם סוג מסויים של אנשים, שניזונים מכשלונות של אחרים.

יפה הדגים זאת הקפטן האדום לשעבר יוסי אבוקסיס (תת רמה של בן אדם), שכאשר קבוצתו לקחה את גביע המדינה ,העדיף לשיר שירי גנאי למכבי, במקום שירי הלל לקבוצתו.

מדובר באספסוף שמתחבא מאחורי מסכה "עלק אינטלקטואלית", שמחפש רק סיבות לשמחה לאיד וחי בהרגשת קיפוח מתמיד,

כאשר קבוצתו כלל לא קיימת מכיוון שפשטה את הרגל עקב ניהול כושל.

אם הקהל הזה היה מתמקד בהצלת קבוצתו במקום בשמחה לאיד ,אולי היתה היום עוד הפועל ת"א בכדורסל.

(מי שקרא את כתבתו של עמנואל רוזן לפני המשחק אתמול, שהתגובה שלי אליה צונזרה, מבין הרבה יותר טוב את ה"פועליזם")

הייתי מסכם את אוהדי הפועל במלה : "ארי שמאי" אישיות נלוזה, מחרחרת ריב.

בנוגע למשחק עצמו : זה היה הפסד כואב, לדעתי היינו יכולים לקחת את המשחק, צסק"א לא היתה גדולה, אבל בלוטנטל החטיא שלשות שמתוך שינה הוא קולע, הלפרין התחבא , ווייצ'יץ עם ברכיים מפורצלן כבר מזמן לא מהווה פקטור, ביינום על כל 4 שטויות עשה פעולה אחת חיובית , מוריס קרס ברגעי האמת והדגים שהוא לא שווה את הסכומים שהוא מבקש לעונה הבאה,ושהוא לא שחקן של מאני טיים, וכו' וכו'....

מה שכאב לי הכי הרבה זה שהקבוצה הרימה ידיים 2 דקות לסיום, ונתנה לצסק"א להשפיל אותם עם משולשים לאורך כל המגרש, ואפילו לא ניסתה לצמק את ההפרש בשביל הכבוד וההסטוריה.

אני לא חושב שצביקה שרף אשם, ניהול המשחק היה בסדר גמור , השיפוט היה גרוע כרגיל ונטה לטובת הרוסים.

וזה הסיכום שלי של הגמר.

עכשיו נותר לכתוש את הליגה הישראלית.

הפועל חולון לא קבוצה כזאת גדולה כמו שעושים אותה - היא סתם אוסף של גארדים (מאוד מוכשרים) שעושים פעולות של אחד על אחד, בני השרון מפורקת עקב הפציעות, הפועל ירושלים לא דומה לכלום ואם במקומה יעלו אשקלון או נהריה - מדובר בלוזריות סדרתיות.

נתראה בפיינל פור הישראלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם דבר אחד אני לא מסכים איתך אייל, וויל ביינום.

כן הוא עשה אתמול שטויות, איבד כדורים, למה? כי הוא היחיד שניסה לעשות משהו, היחיד שלקח אחריות, היחיד שניסה לפצח לבדו את ההגנה של הרוסים בגלל ששאר השחקנים לא תיפקדו כמו שצריך. אם לא ביינום מכבי הייתה מובאסת, זה לא רק 23 נק' שהוא קלע, זה כל השמירות שהוא משך אליו, הוא גם חילק מספר אסיסטים, בכל מקרה לדעתי הוא היחיד שאתמול תפקד במכבי והציג משחק טוב.

כל הכבוד לקבוצה שהגיעה בעונה כזאת עד לגמר היורוליג.

פורסם

ויל ביינום הלך יותר מדי פעמים עם הראש בקיר בלי סיכוי לקלוע סל.

היו מהלכים יפים מאוד שהוא משך עליו 3 ו4 שחקני הגנה, ובמקום להוציא לבלותנטל ושארפ שחיכו בפינות ,

העדיף לאבד את הכדור או ללכת ללייאפ חסר סיכוי.

ספרתי בסביבות 10 מהלכים כאלה לפחות.

אל תשכח שברוב המשחקים שביינום טוב, מכבי גרועה.

אני חושב שהוא שחקן שישי טוב למקרים מיוחדים ולא צריך להיות רכז מוביל.

לעונה הבאה הייתי מביא רכז בעל שיעור קומה בכסף גדול. למשל: מקינטייר מסיינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לעונה הבאה הייתי קודם כל מעיף בחזרה ליציע העיתונות את צביקה שרף. ואח"כ שולח בחזרה הביתה את וייצ'יץ הבלרינה.

אעלק הייתם יכולים לקחת את המשחק, בחלום הלילה בצאת הכוכבים. צסק"א קבוצה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי. נקודה. גם אם בורשטיין או פייזר או וייצ'יץ או אנערף היו כשירים, צסק"א פשוט קבוצה טובה יותר, לא יעזור בית דין. נעשה כאן צדק, והקבוצה החזקה יותר ניצחה. עכשיו רק נותר לקוות שהפועל ינצחו את חולון, ושיתנו למכבי בראש, או הפועל או חולון. :twisted:

ROOONEEYY

• תוכן חדש...