Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי ת"א בגמר היורוליג!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעונה הבאה הייתי קודם כל מעיף בחזרה ליציע העיתונות את צביקה שרף. ואח"כ שולח בחזרה הביתה את וייצ'יץ הבלרינה.

אעלק הייתם יכולים לקחת את המשחק, בחלום הלילה בצאת הכוכבים. צסק"א קבוצה הרבה הרבה יותר טובה ממכבי. נקודה. גם אם בורשטיין או פייזר או וייצ'יץ או אנערף היו כשירים, צסק"א פשוט קבוצה טובה יותר, לא יעזור בית דין. נעשה כאן צדק, והקבוצה החזקה יותר ניצחה. עכשיו רק נותר לקוות שהפועל ינצחו את חולון, ושיתנו למכבי בראש, או הפועל או חולון. :twisted:

קודם שאחת הקבוצות שאתה אוהד תיקח איזה תואר משמעותי, אחר כך תשווה את אחד השחקנים הגדולים באירופה בשנים האחרונות לבלרינה.

רצוי גם שאותה קבוצה תצליח להביא מאמן בעל שיעור קומה במקום עוזר שאף אחד לא מכיר.

אני בעד שחולון תסיים ראשונה, היא כבר תקרוס בפלייאוף.

ירושלים לא תהיה שם, מכבי תקבל את בני השרון והכל יהיה בסדר.

אני בעד לתת לצביקה שרף עוד עונה, ולאחר מכן לתת לאפי בירנבויים צ'אנס (או דיוויד בלאט).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם שאחת הקבוצות שאתה אוהד תיקח איזה תואר משמעותי, אחר כך תשווה את אחד השחקנים הגדולים באירופה בשנים האחרונות לבלרינה.

רצוי גם שאותה קבוצה תצליח להביא מאמן בעל שיעור קומה במקום עוזר שאף אחד לא מכיר.

אני בעד שחולון תסיים ראשונה, היא כבר תקרוס בפלייאוף.

ירושלים לא תהיה שם, מכבי תקבל את בני השרון והכל יהיה בסדר.

אני בעד לתת לצביקה שרף עוד עונה, ולאחר מכן לתת לאפי בירנבויים צ'אנס (או דיוויד בלאט).

להזכירך: י"ם כבר לקחו ממכבי תואר, אופס גביע אופס גביע.

ווייצ'יץ אחד הגדולים באירופה? סאבוניס אחד הגדולים, קוקוץ' אחד הגדולים, פטרוביץ ז"ל אחד הגדולים, וייצ'יץ אחד הגדולים? ממש לא מתקרב לכך...

LOL מאמן בעל שיעור קומה, זה היה טוב. הרי ידוע לכל שצביקה שרף הוא מאמן בעל שיעור קומה, בגלל זה כמו כל מאמן מקצוען הוא מעלה את שלל הגיגיו בתכנית המקצועית יציע העיתונות, וזו גם בדיוק הסיבה שבתור מאמן מכבי ת"א, הוא אכל אתמול בראש ממסינה שפשוט עשה לו בית ספר לכדורסל.

י"ם כנראה לא תהיה שם (למרות שאני עדיין מאמין שישנו סיכוי), אבל אל תדאג, חולון ילמדו אותכם מאיפה משתין הדג. חבורה של גארדים או לא, למכבי אפילו את זה אין. בתוספת של פי ג'י טאקר (אגב טאקר לא גארד), ווטסון, ווישאם ובראון וקצת שלשות של תמיר, יתנו לכם בראש טוב טוב.

ROOONEEYY

פורסם

אתה יכול להמשיך להגיד מה שתרצה - הסטטיסטיקות של וויצ'יץ' מדברות בעד עצמן.

צודק. צביקה שרף חרא של מאמן. בגלל זה הוא הגיע עם קבוצה חצי צולעת לגמר היורוליג ובדרך ניצח קבוצות כמו ריאל מדריד, במדריד וסיים מקום ראשון בשלב הבתים והTOP 16.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
להזכירך: י"ם כבר לקחו ממכבי תואר, אופס גביע אופס גביע.

ווייצ'יץ אחד הגדולים באירופה? סאבוניס אחד הגדולים, קוקוץ' אחד הגדולים, פטרוביץ ז"ל אחד הגדולים, וייצ'יץ אחד הגדולים? ממש לא מתקרב לכך...

LOL מאמן בעל שיעור קומה, זה היה טוב. הרי ידוע לכל שצביקה שרף הוא מאמן בעל שיעור קומה, בגלל זה כמו כל מאמן מקצוען הוא מעלה את שלל הגיגיו בתכנית המקצועית יציע העיתונות, וזו גם בדיוק הסיבה שבתור מאמן מכבי ת"א, הוא אכל אתמול בראש ממסינה שפשוט עשה לו בית ספר לכדורסל.

י"ם כנראה לא תהיה שם (למרות שאני עדיין מאמין שישנו סיכוי), אבל אל תדאג, חולון ילמדו אותכם מאיפה משתין הדג. חבורה של גארדים או לא, למכבי אפילו את זה אין. בתוספת של פי ג'י טאקר (אגב טאקר לא גארד), ווטסון, ווישאם ובראון וקצת שלשות של תמיר, יתנו לכם בראש טוב טוב.

אחד הגדולים בשנים האחרונות אמרתי, תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב.

הוא לא שחקן על כמו קוקוץ' , פטרוביץ' או סאבוניס.

אתה צודק, אחרי שראיתי את המשחק של חולון היום, הבנתי שהם לא חבורה של גארדים - הם חבורה של פורוורדים.

תחנוק להם את הרכז, הם יאבדו את הראש. לא צריך להיות צביקה שרף בשביל לראות את זה.

בלי קשר לכך , סימונס שחקן מצויין , טאקר פוטנציאל מצויין אבל קצת מתפרע, ודיקסון הוא שכפול של ביינום רק קצת יותר אחראי.

גביע המדינה זה לא תואר כזה חשוב ולא מעיד על עומק ,מסורת ויכולת של קבוצה לאורך זמן.

בוא נראה אתכם לוקחים את אליפות אירופה, או את אליפות המדינה, או כל תואר אחר שימציאו שלא מבוסס על התעלות חד פעמית אלא על התקדמות ושמירה על יכולת לאורך עונה שלמה.

(כיום האליפות הפכה לתואר של משחק אחד כי יודעים שמכבי תכתוש כל קבוצה בסידרה שתיערך בשיטת בית-חוץ)

נ.ב. מי אתה שתזלזל בצביקה שרף ? מאמן בעל איזה 40 שנות וותק שהיה בטופ עם הנבחרת, מכבי ת"א וקבוצות נוספות באירופה? מבחינה תקשורתית הוא מעצבן, אבל הוא שועל וותיק שאת הדברים שהוא שכח ,רוב המאמנים באירופה לעולם לא ידעו.

אז יאללה, תביאו איזה תואר, כשזכיתם ביול"ב חגגתי בשבילכם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תחנוק את הרכז, אז יבוא דיקסון ויצלוף, יבוא סימונס ויצלוף, או יבוא טאקר ויעשה ניסים ונפלאות. אגב, לחנוק את מורן רוט זה לא כל כך קל, אני לא כל כך בטוח ששארפ ידע איך לעשות את זה.

במבחן ההתקדמות בעונה ושמירה על הישגים, מכבי לא היו לוקחים השנה כלום. לא את האליפות (חולון ובני השרון טובים יותר), לא גביע (כנ"ל), ולא יורוליג (לא היו מגיעים אפילו לטופ 16). בשיטת בית חוץ מול חולון גם כן אין למכבי שום סיכויי. עזוב זאת לא השנה שלכם, בדיוק כמו שזה לא השנה של הפועל י"ם.

40 שנות וותק, SO? טופ עם הנבחרת? תזכיר לי איזה טופ זה? טופ עם מכבי?, לא זכור לי שהוא זכה באיזשהו תואר אירופי עם מכבי. שרף הוא מאמן בינוני ומטה, שפשוט משום מה מחשיבים אותו למאמן מוביל, מבחינתי לא הייתי נותן לו לאמן אפילו את מכבי הכח עמידר ר"ג.

במהרה בימינו אנו, בשנה הבאה בי"ם עם אפי או דרוקר הבנויה.

ROOONEEYY

פורסם

אני חושב שזה מאוד יפה שאתה לא מאבד את התקווה בשביל אחד שהקבוצה שלו מעולם לא לקחה את האליפות או גביע האלופות ...

בני השרון מפורקים לחתיכות מאז שאיבדו שני ברגים מרכזיים, כנראה לא שמת לב...

ותמיד מאבדים ריכוז ועפים בסוף העונה.

בקשר לצביקה שרף, תחשוב מה שתחשוב... זה לא כזה חשוב. אני גם לא מתלהב מהאיש אבל הוא מאמן מוביל ועם זה אין להתווכח. עם הרבה יותר תארים מאפי בירנבוים למשל שאני לא בטוח שלקח משהו בחייו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינת כדורסל, צביקה שרף הוא מאמן בינוני ושבלוני, עוד בקדנציות הקודמות של כמאמן. אבל ידע מקצועי זה 10% מאימון (או ניהול בכלל), השאר זה לדעת לשים את האנשים המתאימים במקום המתאים ולדאוג למוטיבציה ותפקוד אופטימלי. את זה צביקה עושה יופי, אבל ה-10% הנותרים - לא משו.

הוא איבד את העשתונות בחצי הגמר, זרק מה שהיה והצליח עם קלף משוגע (גארסיה). בגמר לא היו לו קלפים כאלו וחזרו לתרגיל אחד - לתת לביינום ללכת לסל (בשיאו לצביקה היו שני תרגילים, לתת את הכדור לג'מצ'י ולתת את הכדור למגי).

אז יש לי המון סמפטיה לצביקה, קודם כל על ההתנהלות שלו. דבר שני, על כך שהוא הזיז את השחקנים, שעוד מתקופת ספאחיה שיחקו עם מוטיבציה של דוגמנית שצריכה להתגייס לצה"ל, אבל כדורסל גדול לא נראה ממנו. בטח לא כזה שיתמודד עם מסינה.

יוחזר הגרשון לאלתר.

הוא אמנם בהמה ארצישראלית מצויה (כמו ששלח אמר, קלאסה והוא לא הולכים ביחד) אבל איזה מאמן. איזה מאמן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השמועה אומרת שמסינה צפויה לנחות בת"א בחוזה ל2 העונות הבאות :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מבחינת כדורסל, צביקה שרף הוא מאמן בינוני ושבלוני, עוד בקדנציות הקודמות של כמאמן. אבל ידע מקצועי זה 10% מאימון (או ניהול בכלל), השאר זה לדעת לשים את האנשים המתאימים במקום המתאים ולדאוג למוטיבציה ותפקוד אופטימלי. את זה צביקה עושה יופי, אבל ה-10% הנותרים - לא משו.

הוא איבד את העשתונות בחצי הגמר, זרק מה שהיה והצליח עם קלף משוגע (גארסיה). בגמר לא היו לו קלפים כאלו וחזרו לתרגיל אחד - לתת לביינום ללכת לסל (בשיאו לצביקה היו שני תרגילים, לתת את הכדור לג'מצ'י ולתת את הכדור למגי).

אז יש לי המון סמפטיה לצביקה, קודם כל על ההתנהלות שלו. דבר שני, על כך שהוא הזיז את השחקנים, שעוד מתקופת ספאחיה שיחקו עם מוטיבציה של דוגמנית שצריכה להתגייס לצה"ל, אבל כדורסל גדול לא נראה ממנו. בטח לא כזה שיתמודד עם מסינה.

יוחזר הגרשון לאלתר.

הוא אמנם בהמה ארצישראלית מצויה (כמו ששלח אמר, קלאסה והוא לא הולכים ביחד) אבל איזה מאמן. איזה מאמן...

לדעתי בקטע הזה גיא גודס היצירתי והחרוץ משלים את צביקה שרף בנקודות החלשות שלו, והם מהווים צוות אימון מצויין למכבי.

היה את התרגיל במשחק הליגה מול הפועל ירושלים עם הוצאת החוץ פלוס חסימה מדורגת לביינום שפתחה לו מסדרון עד הסל, בסל שהביא את ההארכה 3 שניות לסיום,

שזה תרגיל שגודס תכנן והדריך בפסק הזמן, וצביקה ויתר על האגו וזז הצידה. במהלך הספציפי הזה הבנתי שצביקה השתנה לטובה.

אני לא בטוח שזה רעיון כ"כ טוב להביא את מסינה, לא בטוח שיש לו את הכוחות לקחת קבוצה ברבע תקציב מצסק"א ולחפש כשרונות בכסף קטן יחסית ברחבי העולם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם בעד להשאיר את שרף-גודס, כמו שאייל כתב, הם משלימים אחד את השני טוב מאוד. גודס אחראי בעיקר להתקפה.

ואכן יש שינוי בצביקה, הבנאדם שדגל בשמירה אישית ושני גבוהים השתנה העונה ומכבי התחילה לשמור אזורית ולשחק עם כספי ובלוטנטאל אחד ליד השני שאחד מהם משחק מספר 4.

בסה"כ צביקה לקח קבוצה די מפורקת, עם 3 שחקנים מרכזיים!!! פצועים והביא אותה עד לגמר האירופי, אני לא חושב שאפשר לבקש יותר או לבוא אליו בטענות!

• תוכן חדש...